Vur kaç - Kazanç ?

sectumsempra

Kayıtlı Üye
Günlük 3 haneli orta halli $ getiren bir materyal buldum YT'de, lakin şöyle bir sorun var; o içeriğe telif yiyorum ve kanalım kapanıyor 3-4 günde bir.

3-4 günde bir kanal açsam, kapandıkça sürekli tekrarlasam, o süreçte teliften kapanan kanallardan para işlermi hesabıma ?

Yani "ASD" kanalını açtım 3 gün sonra kapandı, lakin bu 3 günde diyelim 2X para kazandım. Ardından "DDA" kanalını açtım ve o kanaldan da 3X para kazandım fakat 3 gün sonra o da kapandı.. sürekli bunu tekrarlasam, kanalların kapanana kadar olan kazancı hesabıma yansır mı yoksa para kesinleşme tarihinde o kapanan kanalların kazançları kesilirmi toplam kazançtan ?

- Arkadaşlar hangi kategori veya içerik diye pm atıp sormayın, şimdiye dek kimseye böyle soru şeklinde bir pm atmadım atmamda. Bu yüzden sizde sormayın, herkes kendi yağında kavrulsun kategori ve içerik konusunda.

Son düzenleme:
sonuç 0

---------- Spam Engelliyici 13:56 ---------- Önceki Mesaj 13:56 ----------

adsense ban :D

Bu konuda ancak materyali incelemeye müteakiben net birşey söyleyebilirim:) Alırsın paranı.

sonuç 0

---------- Spam Engelliyici 13:56 ---------- Önceki Mesaj 13:56 ----------

adsense ban :D

insanları yanlış yönlendirmeyin ben de o arkadaş gibi uzun süre iş yaptım hatta günlük kapandı kanalım tekrar açtım 1 seneyi geçti ban fln olmadı

hocam ben temmuz eylül arasında 2 ay içinde 1 kanalı her teliften sonra tekrar açtım. bunu 7 kere tekrarladım. parasını da aldım valla çatur çutur. bu hafta sonu aynı kanalı 8. kez açacam :)

insanları yanlış yönlendirmeyin ben de o arkadaş gibi uzun süre iş yaptım hatta günlük kapandı kanalım tekrar açtım 1 seneyi geçti ban fln olmadı

biz yaşadıklarımızı söylüyoruz kapanmıyor diyorsanız yapsın herkes o zaman alla konu neden açıyor o zaman

Günlük 3 haneli orta halli $ getiren bir materyal buldum YT'de, lakin şöyle bir sorun var; o içeriğe telif yiyorum ve kanalım kapanıyor 3-4 günde bir.

3-4 günde bir kanal açsam, kapandıkça sürekli tekrarlasam, o süreçte teliften kapanan kanallardan para işlermi hesabıma ?

Yani "ASD" kanalını açtım 3 gün sonra kapandı, lakin bu 3 günde diyelim 2X para kazandım. Ardından "DDA" kanalını açtım ve o kanaldan da 3X para kazandım fakat 3 gün sonra o da kapandı.. sürekli bunu tekrarlasam, kanalların kapanana kadar olan kazancı hesabıma yansır mı yoksa para kesinleşme tarihinde o kapanan kanalların kazançları kesilirmi toplam kazançtan ?

öncelike tebrikler araştırmış bulmuşssun :

senin yapacağın olay adsens eiçin diyorum aç kanalarını direk adsneeye bağla ve mailleri sürekli telefonunda vb açıklan yani sürekli baktığın bir maile yönlendir.kanal kapandığı anda (en geç 1-2 saat içinde ) veri araçlarından maili kökten sil...bu şekilde adsneyee yansıyan kazançları sorunsucza alabilrisin.....2 günde 300 tl mi attı bir kanal Allah berket versin....olay bu ama kanalı adsneseden çıakrmak için maili komple sil yoksa adsensen risk altında kalabilir....

önceden hiçbirşey olmuyordu arkadaşların dediği gibi ama son aylarda adsense hesap banlanmaları arttığı ve nedenini hala çözemediğimiz için bence risk olur.. en iyisi yedek hesabınız vs onla kullanın

google, adsense banlanmaları için çok fazla sebep aramıyor artık.

1-2 gün önce aynı adsenseye bağlı 10 kanalımdan sadece birinden bir telif yedim ve aynı anda 10 kanalın birden para kazanması gitti hemen ardından bağlı olduğu adsense banlandı.

Mantıken aynı içeriği ve videoları 10 farklı kanala yükleyin böylece günlük kazancınızı 10 katına çıkarma kapasiteniz olur. telif gelse bile farklı kanalalrdan gelen toplam paranın miktarı daha yüksek olacağı için aynı anda tek kanalla çalışmaya göre daha fazla verim alırsınız.

Telif gelen kanalı kökten silin, kalan sağlar sizindir. Telif geldikçe silin.

hocam ben temmuz eylül arasında 2 ay içinde 1 kanalı her teliften sonra tekrar açtım. bunu 7 kere tekrarladım. parasını da aldım valla çatur çutur. bu hafta sonu aynı kanalı 8. kez açacam :)

Geçen hafta tüm adsense hesaplar çatur çutur banlanmadımı senin :D

Adsense nin kendisi en büyük sorun artık o yüzden taktik bile ikinci planda kalıyor,adsense yi ayakta tutmak en önemli problem

ben öyle yapıyordum adsenseler kapandı ama o yüzdenmi bilmiyorum 1-2 ay ödeme aldım ama geçen hafta toplu ban vardı herhalde :D

Geçen hafta tüm adsense hesaplar çatur çutur banlanmadımı senin :D

yaw onun sebebinin bu olup olmadığını nerden bilcem. geçen hafta benle beraber en az 15 kişinin daha böyle adsensesi uçtu. Senin adsenseler de gitti.
bi de 3 adsense vardı. tek ip'den giriyodum. vur-kaç taktiği benim için en son mazarettir:D

ads ney kardes bizde vurak

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri