AyyildizCs
Yasaklanmış
Arkadaşlar Merhaba,
Malumunuz partnerler ödeme yapar mı yapmaz mı tartışmaları sürerken bütün partner firmaları kasım ayına ait ödemelerinin bir çoğunu yaptı ve yapmayada devam edicek..
Ocak güncellemeleri sonucunda partnerlerle ilgili çeşitli söylentiler mevcut böyleyken şöyle şöyleyken böyle ..
Özgün çalışılmayan kanalların ödemeleri yapılmayacağı konusunda forumda çok söylentiler mevcut.Ben bunları hiçbirine inanmiyorum bugüne kadar ödendi bugünden sonrada ödenecektir.
Şöyle düşünelim youtube işi ile uğraşıp Ülkemizde özgün kaç tane kanal çıkar?Şu anda bu işle uğraşanların %100 de 1 i belki bakın 2 demiyorum%1.
Ayın 14 ünde zoomin e bağladığım bir kanalın vardı kanal içeriği oldukça riskli idi topluluk tan kapanma riski çok büyüktü ve ben riske atmadan bütün videolarımı sildim.
Dün akşam kendi kendime 1 karar aldım ?Her akşam dizileri yükleyip ertesi gün öğleden yüklenen dizileri silmek.
Dün akşam yüklediğim dizilerin partlarından bu dakikaya kadar aşagı yukarı 10 k izlenim almışımdır.Birazdan silmeyi düşünüyorum
Hem böylelikle kanalımı temiz tutabilme şansımda olacak.
Sormak istediğim bu şekilde devam edip günlük kazançlarıma devam etmem ne derece doğru ? Ödeme zamanı geldiği zaman sıkıntı çıkarırlarmı(Lütfen yok ödemeyeceklerini açıkladılar falan filan yazmayın o iş hikaye bence)
Ben olayın ne kadar tutabileceği görmek istiyorum birazda..
Hesapların kesinleşmesine 3-5 gün kala kanala 15-20 video atıp bırakıcam şu anda öyle düşünüyorum ..
Sizlerin fikirleri neler bu konuda ?
dizi işinde telıf 3 taraf tıcarı kullanım gıbı sorunalr sabah 8 den sonra gelıyor hemen oglen sılmen bısey deıstırmez