Vur-Kaç Yöntemi ile Para Kazanmak

• Kullanıcı turanakca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Arkadaşlar Merhaba,

Malumunuz partnerler ödeme yapar mı yapmaz mı tartışmaları sürerken bütün partner firmaları kasım ayına ait ödemelerinin bir çoğunu yaptı ve yapmayada devam edicek..

Ocak güncellemeleri sonucunda partnerlerle ilgili çeşitli söylentiler mevcut böyleyken şöyle şöyleyken böyle ..

Özgün çalışılmayan kanalların ödemeleri yapılmayacağı konusunda forumda çok söylentiler mevcut.Ben bunları hiçbirine inanmiyorum bugüne kadar ödendi bugünden sonrada ödenecektir.

Şöyle düşünelim youtube işi ile uğraşıp Ülkemizde özgün kaç tane kanal çıkar?Şu anda bu işle uğraşanların %100 de 1 i belki bakın 2 demiyorum :) %1.

Ayın 14 ünde zoomin e bağladığım bir kanalın vardı kanal içeriği oldukça riskli idi topluluk tan kapanma riski çok büyüktü ve ben riske atmadan bütün videolarımı sildim.

Dün akşam kendi kendime 1 karar aldım ?Her akşam dizileri yükleyip ertesi gün öğleden yüklenen dizileri silmek.

Dün akşam yüklediğim dizilerin partlarından bu dakikaya kadar aşagı yukarı 10 k izlenim almışımdır.Birazdan silmeyi düşünüyorum :)

Hem böylelikle kanalımı temiz tutabilme şansımda olacak.

Sormak istediğim bu şekilde devam edip günlük kazançlarıma devam etmem ne derece doğru ? Ödeme zamanı geldiği zaman sıkıntı çıkarırlarmı(Lütfen yok ödemeyeceklerini açıkladılar falan filan yazmayın o iş hikaye bence)

Ben olayın ne kadar tutabileceği görmek istiyorum birazda..

Hesapların kesinleşmesine 3-5 gün kala kanala 15-20 video atıp bırakıcam şu anda öyle düşünüyorum ..

Sizlerin fikirleri neler bu konuda ?

dizi işinde telıf 3 taraf tıcarı kullanım gıbı sorunalr sabah 8 den sonra gelıyor hemen oglen sılmen bısey deıstırmez

Bakın arkadaşlar üstüne basa basa söylüyorum doğru diziler diyorum.Yazmiyim yazmiyim diyorum ama illa yazdıracaksınız.

Atv ve foxta yayınlanan hiçbir dizeden telif almazsınız kolay kolay.Ben 3 Aydır hiç almadım..Diğer kanallardaki dizilerde de bazı dizilerde sorun çıkmıyor.

Partnerde kanalınız var ise denemenizde fayda var derim.Para kazanmaları anında açılıyor sonucta

3.Taraf eşleşmesi veriyosa sil gitsin 1 dizi 10 12 part oluyo 1-2 part yüklemezseniz sorun değil.Baktınız dizinin hiçbir partı 3.taraf vermiyo tek parça halinde yükleyin..

İnceleniyorda kalıyorsa para kazanma onun yöntemi çok basit..

İlk önce video-etiket-açıklam silin.Video başlığınıda >> sadasd2eds << gibi harf ve rakamlardan oluşan herhangi bişey yapın para kazanmasını da kapatın kanalın sonra kaydet deyin.Video yöneticine gelin videoların olduğu ana sayfaya gelin para kazanmasını açmak istediğiniz videonun dolar işaretine tıklayın para kazanmasını açın ve kaydetin tekrar ana sayfaya gelin videoların olduğu 2-3 kere f5 yapın dolar işareti gelecektir gelmezse 1-2 defa daha uygulayın aynı işlemi.Daha sonra dolar işareti yanınca etiket ve açıklamaları tekrar yazın.

Bilgileriniz İçin Teşekkürler.

Bilgileriniz İçin Teşekkürler.

önemli değil ama anlatım bozukluğu var son cümlelerde şimdi farkettim kusurabakma ama anlamış olman gerekir :);

Laptopumun klavyesinde 1-2 aydır bu sorun var çok hassas oldugu icin mi klavye takımında sorun oldugu ıcınmı bilmiyorum yazı yazarken kendi kendine simge sağa sola gidiyor o yüzden de anlamsız cümleler oluşuyor:)

[MENTION=5108]turanakca[/MENTION] [MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] tartışmaya mahal verecek konuşmalardan kaçınırsak sevinirim..

awesomeden hala ödeme alamadım telif hakkım oldugu için off

Bir yönetici uyarıyor ve inatla karşılıklı atışmaya devam ediyorsanız sonuçlarına katlanıyorsunuz demektir.

Devam etmek isteyen varsa buyursun konuyu açtım arkadaşlar.
[MENTION=3548]AyyildizCs[/MENTION] ısrar ile yöneticileri pm ile atışmaya devam ettiği için bir günlük banlıdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri