Warner Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel kardesim konuyu kitleyin diyorsun da..bu konuda muallakta kaldık hepimiz..eger dogruysa cok gecmis olsun..ancak durumla ilgili bilgi almak hakkımız diye düsünüyorum..bu konuya istinaden 10 iyi kazandıran kanal sildim az önce..dogru mu yanlıs mı.. şaka mı gercek mi .. nedir?

Kardeş ne oldu gittin mi ifade verdin mi? Konu kilitlensin demişsin ancak bununla alakalı bilgi vermemişsin?

Arkadaşlar bir sorum olcak bu çizgifilmlerin flash oyun videolarında bu şirketlerin telif hakkı varmıdır flash oyunlarla ilgili sıkıntı olmaz değil mi ?

garip bir durum. polisin birini arayarak karakola gel demesi çok ilginç.

benim bildiğim ikametin neredeyse oraya gider evdeysen alırlar ya da direk savcıdan tebligat gönderilir ifade vermeye gel diye.

ifade için direk savcılıktan tebligat olmaya bilir. bazen savcılık ifade için polis merkezine talimat yollar ifadesi alınsın diye. Ayrıca e devlet adresin varsa ordan hakkında dava açılmışmı bak

hocam bilgi verir misin? durum nedir?

11 tane film hakkında liste yapmışlar. Her şekilde sizi bulabiliyorlar emin olun. Bilgisayarınız her şekilde izlenebiliyor. VDS ye girdiğiniz IP de olmak üzere her haltınız belli. İyi bir ifade vermeye çalıştık. Büyük ihtimal ile davaya dönüşecek. Şuan mahkeme aşamasında değil ama 2 ay sonra büyük ihtimalle mahkeme aşamasında olacaktır.

Tiglon, Warner Bros, UIP, M3 ve Pinema. Bunlara sakın ha sakın bulaşmayın.

Detaylı bir konu açacağım.

Konuyu kilitlekmekte nedir hocam. Burda bunları yükleyen insanlar var. Burdan son bilgileri paylaşki onlarda ona göre adımlarını atsın. Ya konuyu hiç amıycaktın yada kitletmeyeceksin burdaki insanlarda ona göre adımını atıcak.

Konuyu kilitlekmekte nedir hocam. Burda bunları yükleyen insanlar var. Burdan son bilgileri paylaşki onlarda ona göre adımlarını atsın. Ya konuyu hiç amıycaktın yada kitletmeyeceksin burdaki insanlarda ona göre adımını atıcak.

Keyfimden kitletmiyorum. Saçma sapan yazıp adamın canını bir de sen sıkma. Süreçte başımı ağrıtacak durumlar olsun istemiyorum!

geçmiş olsun hocam. ünlemi mumla aratır böyle durumlar.

Keyfimden kitletmiyorum. Saçma sapan yazıp adamın canını bir de sen sıkma. Süreçte başımı ağrıtacak durumlar olsun istemiyorum!

hocam en iyisi konuyu sildirmen olur. Bu işle uğraşan film işleriyle riski de göze alıyordur. Bu kadar basit evet yukarda yazan adam saçmalamış.

Dostum sen bence bi git beni çağırdınız mı gibi şeyler söyle hoş anlamam bu işlerdende

Hiç çaktırma ben çizgi film yükledim diye

Ekleme: Durum gerçekmiş. Avukatım doğruladı.

14 dakika önce 1 polis memuru tarafından telefon ile arandım. Warner Bros. tarafından dava açılmış. Avukatımı arayıp durumu ilettim ve yaklaşık 11 gibi polis merkezine gidip ifademi vereceğim. Polisin dediği şey ise ifade verilmek üzere çağrıldığım imiş. Cuma günü aramışlar ama ulaşamamışlar. Eğer ifade vermez isem ki doğal olarak hakkımda yakalanma kararı çıkacaktır büyük ihtimal ile. Ben ise yüklemelerimi VDS den yapıyorum ve sorun çıkmayacağını düşünüyordum. Üstelikte yüklediğim filmlerin ödemesini bile alamadım (Awesomeness) Polis memuru ise kendisinin bu bilgilere sahip olmadığını sadece davacının Warner Bros temsilcisi yazdığını, yazılı bir ifademin alınması gerektiğini belirtti.

Daha önceden başına bu durum gelenler bu konuda bilgi paylaşırsa sevinirim.

Sık gelen soru: "Gelen telif bildirimine karşı bildirim yaptınız mı?"
Cevap: Hayır, hiçbir telife karşı bildirim göndermedim.

Sık gelen soru 2: "Filmler Adsense'li mi? Partner'li mi? kanala bağlıydı."
Cevap: Bu zamana kadar yüklediklerimin tamamı partnerli kanallardı. Filmleri partner dışında yüklemiyordum üstelik VDS ile bot ile yükleme yapıyordum.

Hocam çok çok geçmiş olsun rica etsem bi soruma cevap verirseniz sevinirim.
bu bahsi geçen yapımcıların çizgifilmlerin flash oyun videolarındada telif hakları bulunuyormu mesela tom ve jerrynın flash oyun videosuna telif hakkı davası açılabilir mi ?

teşekkürler.

Hocam geçmiş olsun. Bu konu misafirlere kapatılması yeterli olacaktır diye düşünüyorum.. [MENTION=1940]0zkan[/MENTION] Hocam.

konu silinip genel olarak bir warner bros konusu açılmalı...
sonuçta burası delil olarak kullanılır..
her şeyi burda itiraf etti :(
konu kilit yetmez.

bu bahsi geçen yapımcıların çizgifilmlerin flash oyun videolarındada telif hakları bulunuyormu mesela tom ve jerrynın flash oyun videosuna telif hakkı davası açılabilir mi ?

teşekkürler.

Yok hocam hiç Tom ve Jerry felan yüklemedim. 11 tane film var ki zaten yüklediklerim de farklı farklı 30 film en fazla.

teşekkürler.

evet.;)

Hocam büyük ihtimalle ceza almazsınız sadece uyarılırsınız diye düşünüyorum çünkü dizimag dede öyle olmuştu. mahkeme dizimag sahibine ceza vermemişti aldığı ceza mahkeme kararına ısrarla aykırı davrandığından dizimag1, dizimag2 gibi domainler açarak yayına devam ettiği için tutuklandı tekrarı olmazsa ceza alacağınızı sanmam. En kötü ihtimalle ceza alsanız bile sabıkanızda birşey yoksa ceza ertelenir.

Mynet' Alıntı:
WARNER BROSS'UN AVUKATLARI EVDEN ALDI
Şarkıcı Umut Akyürek’in kardeşi Ogün Genco Akyürek’e ait olan site mahkeme kararına rağmen farklı domainlerle yayına devam edince dünyaca ünlü yapım şirketi Warner Bross'un avukatları kapıya dayandı.
Avukatlar, Akyürek'in evini telif hakları ile ilgilenen savcılığın aldığı arama kararı ile arayıp suç aletlerine el koydurdu. Warner şirketinin avukatları site yayını yapan cihazlara da el koydurunca sitenin yayını bitti.
Telifsiz olarak dizileri yayınlayan Ogün Genc Akyürek’in mahkeme kararına ısrarla aykırı hareket ettiği için alacağı cezanın ertelenmeyeceği ve paraya çevrilmeyeceği söyleniyor.

Kaynak : Dizimag Bu Yüzden Kapatıldı. Dizimag Neden Kapatıldı? Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

cizgi film calışan arkadaşlar bu çizgi filmlere dikkat etsinler:

Warner Bros. animasyon ve çizgi romanları
Looney Tunes
ve
Merrie Melodies
Bugs Bunny (gelişim) · Daffy Duck/Duck Dodgers · Porky Pig · Elmer Fudd · Karavana Sam · Tweety · Sylvester · Wile E. Coyote ve Road Runner · Tazmanya Canavarı · Hızlı Gonzales · Foghorn Leghorn · Marslı Marvin · Pepé Le Pew · Lola Bunny · Michigan J. Frog · Granny · Penelope Pussycat · Petunia Pig · Melissa Duck · Sylvester Jr. · Barnyard Dawg · Gossamer · K-9 · Bosko · Buddy · Foxy · Goofy Gophers · Henery Hawk · Hippety Hopper · Hubie ve Bertie · Inki · Marc Antony and Pussyfoot · Nasty Canasta · Private Snafu · Kurt Ralph ve Çoban Köpeği Sam · Rocky ve Mugsy · Sniffles · Witch Hazel · Diğer karakterler
Looney Tunes
çizgi filmlerine ilişkin
Tiny Toon Adventures (karakterler) · Taz-Mania · The Bugs Bunny Show · The Sylvester & Tweety Mysteries · Baby Looney Tunes · Duck Dodgers (karakterler) · Loonatics Unleashed (karakterler) · The Looney Tunes Show (2002) · The Looney Tunes Show (2011)
DC Comics
Batman: The Animated Series · The New Batman Adventures · Batman Beyond · The New Adventures of Batman · The Batman · Justice League · Justice League Unlimited · Legion of Super Heroes · Static Shock · Superman: The Animated Series ·Teen Titans · Krypto the Superdog · Batman: The Brave and the Bold · Young Justice
Scooby-Doo
What's New Scooby-Doo? · Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue! · Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Diğer çizgi filmler
Animaniacs (karakterler) · Pinky and the Brain · The Plucky Duck Show · Pinky, Elmyra & the Brain · Detention · Freakazoid! · Histeria! · Ozzy & Drix · ¡Mucha Lucha! (karakterleri) · Xiaolin Showdown · Tom and Jerry Tales · Johnny Test (karakterleri) · Polis Akademisi · The Dukes · Road Rovers · Ace Ventura: Hayvan Dedektifi · Beterböcek · The New Adventures of Zorro · Free Willy · Mad · Cartoon All-Stars to the Rescue

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri