Warner Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoom.in calisan adamsin, bu iste yenide degilsin belli, hangi akla hizmet 300 spartaliyi attin...

garip bir durum. polisin birini arayarak karakola gel demesi çok ilginç.

benim bildiğim ikametin neredeyse oraya gider evdeysen alırlar ya da direk savcıdan tebligat gönderilir ifade vermeye gel diye.

Polis Seni gelip almaz telefonla cagırır ilk etapda

Gecmiş OLsun hocam umarım kurtulursun benim mailime gelen mesajda bu malasef :( gercek bu Dijitürk ortalıgı mahvedecek

Gelen Telif Uyarısı: Aşagıda Bir Takım Film isimleri yazılıdır.

Gökhan ŞANLI" <[email protected]>
Gönderilenler: 13 Mart 2014 09:07
Kime: Maillllllllll @ hotmail com tr
Konu: Film izle, Full Film izle, HD Film izle, Sinema izle İletişim

İsim: Gökhan ŞANLI
E-posta: copyrightholder @ digiturk . com . tr
İnternet sitesi: digiturk com . tr Digiturk

4000 Warner Blvd, Burbank, CA 91522, United States of America [13.03.2014]

Site: sitemin adresi . org
Sayın ilgili,

Aşağıda imzası bulunan ben, yalan beyan cezası çerçevesinde, The Warner Bros. Entertainment Inc.ve/veya iştirak ve şube şirketleri '"Warner Bros."'un yetkili temsilcisi ve Warner Bros. adına bu konuda hareket etmeye yetkili olduğunu onaylarım.

Size, sitenizde, aşağıdaki şekilde belirtilmiş üzere, Warner Bros.'un Fikri Mülki haklarının ihlalini bildirmek üzere yazıyorum ve ihlal işleminin derhal durdurulması için acil önem almanızı talep ediyorum.

İyi niyetim çerçevesinde, ekteki ilave (aşağıda)'le tanımlanmış bağlantıların/dosyaların, Warner Bros. veya herhangi bir yetkilisi veya kanun tarafından izin verilmemiş olan ve websiteniz aracılığı ile elde edilebilir linklerin/dosyaların örnekleri olduğuna ve böylelikle Warner Bros.'un haklarını ihlal ettiğine inanıyorum.

Warner Bros. adına, sizin bu linkleri/dosyaları derhal kaldırmanızı ve devre dışı bırakmanızı talep ediyorum.
Yukarıdaki konu satırında belirtilen ihlal edilmiş telif haklı eserin birden fazla farklı kopyalarının hizmetiniz vasıtasıyla bulunması üzerine, tüm bu ihlal eden kopyaların kaldırılması veya erişiminin engellenmesi için süratle harekete geçmeniz gerekmektedir.

Bu e mail, bu konuyla ilgili Warner Bros.'un haklarının komple bir beyanı olmayıp, burada geçen hiçbir şey, tümü saklı kalmak kaydıyla, bu konuyla bağlantılı Warner Bros.'un hiçbir hakkı, yasal yolları veya savunmasının açık veya kastedilen feragatini oluşturmamaktadır.

Bana : copyrightholder @ digiturk . com . tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Uyarıya konu bu yayınlar aynı zamanda FSEK m. 71 anlamında suç oluşturmaktadır. FSEK m. 71'in 1 numaralı bendine göre ise, "Bir eseri, icrayı, fonogramı veya yapımı hak sahibi kişilerin yazılı izni olmaksızın işleyen, temsil eden, çoğaltan, değiştiren, dağıtan, her türlü işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma ileten, yayımlayan ya da hukuka aykırı olarak işlenen veya çoğaltılan eserleri satışa arz eden, satan, kiralamak veya ödünç vermek suretiyle ya da sair şekilde yayan, ticarî amaçla satın alan, ithal veya ihraç eden, kişisel kullanım amacı dışında elinde bulunduran ya da depolayan kişi hakkında bir yıldan beş yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur."

FSEK Ek Madde 4'e göre; ". Dijital iletim de dahil olmak üzere işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla servis bilgi içerik sağlayıcılar tarafından eser sahipleri ile bağlantılı hak sahiplerinin bu Kanunda tanınmış haklarının ihlali halinde, hak sahiplerinin başvuruları üzerine ihlale konu eserler içerikten çıkarılır. . ihlalin devamı halinde bu defa, Cumhuriyet savcısına yapılan başvuru üzerine, üç gün içinde servis sağlayıcıdan ihlale devam eden bilgi içerik sağlayıcısına verilen hizmetin durdurulması istenir.."

Yine m.71/II'ye göre; Bu Kanunun ek 4 üncü maddesinin birinci fıkrasında bahsi geçen fiilleri yetkisiz olarak işleyenler ile bu Kanunda tanınmış hakları ihlâl etmeye devam eden bilgi içerik sağlayıcılar hakkında, fiilleri daha ağır cezayı gerektiren bir suç oluşturmadığı takdirde, üç aydan iki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

Belirtilen nedenlerle tüm alacak ve uğradığımız/uğrayacağımız her türlü zarara ilişkin tüm dava, şikayet, talep ve tazminat haklarımız saklı kalmak kaydıyla; bu uyarının ulaşması tarihinden itibaren 3 (üç) gün içinde (bu 3 günlük sürede yapılacak yeni hiçbir yayına iznimiz olmadığını açıkça belirtmek sureti ile); içerik sağlayıcı tarafından ihlali oluşturan yayınların site içeriğinden çıkarılması ile servis sağlayıcı tarafından da sitenin bu yayınlar siteden çıkartılana kadar internet ağından kaldırılması gerektiğini; bu tip tecavüzlerin tekrarlanmamasını; aksi davranışın TTK anlamında haksız rekabet, FSEK anlamında mali/manevi haklara tecavüz oluşturması ve bu hareketin aynı zamanda Türk Ceza Kanunu anlamında ve FSEK m. 71'e göre suç olması nedeniyle cezai sorumluluğunuz için dava ve şikayet haklarının kullanılacağını bildiririz.

Digiturk AntiFraud Team
Gökhan ŞANLI

İhlal Bildirimi

ASSASSINS
MAVERICK
OUTBREAK
PAYBACK
RUMOR HAS IT...
THE TIME MACHINE
LETHAL WEAPON 2

Sitenizde İhlal Edilen Ürün Listesi :

Örnek İhlal Linkleri :

sitemin adresi.org/suikast-cemberi-assassins-turkce-dublaj-izle
sitemin adresi.org/maverick-turkce-dublaj-izle
sitemin adresi.org/tehdit-outbreak-turkce-dublaj-izle
sitemin adresi.org/gununu-goreceksin-payback-straight-up-turkce-dublaj-izle
sitemin adresi.org/gercek-dedikodu-rumor-has-it-turkce-altyazili-izle
sitemin adresi.org/zaman-tuneli-the-time-machine-turkce-dublaj-izle
/sitemin adresi.org/cehennem-silahi-2-lethal-weapon-2-turkce-dublaj-boxset-izle

DIKKAT : Warner Bros. ' a ait tüm Film ve Diziler tarafınızdan tespit edilip websiteniz üzerinden kaldırılması gerekmektedir.
Yazmak İstedikleriniz Hangi Kategoriye Dahildir?: DUZELTME ( WARNER BROS. TELİF HAKLARI UYARISI )

Time: Perşembe Mart 13, 2014 at 9:07 am
IP Address: 78.182.255.247
Contact Form URL: sitemin adresi.org/iletisim/

Sent by an unverified visitor to your site.

Vızyındakı fılmı atarsanız bence aynı olayla herkes karsılasır denemesı bedava cunku mılyon tane warner bros ıcerıgı var youtubede ve kımsenın basına boyle bırsey gelmedı bıldıggımız kadarıyla tek bagdastırdıgım sey bu ıns ceza almassın kardesım

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Aynen kardeşim ceza almasın. Vizyondaki film tabi ki daha göze batar haliyle :)

Adamlar haklı mı haklı. Trilyonlarca para harcanıyor bu yapımlarda. Telif haklarını alıyorlar. Dava da açmak en doğal hakları. Fakat Owen kardeşimizin hiç bir ceza almamasını ve sıkıntı olmamasını Allah'tan dilerim.

Bu konu herkes için örnek olmalı.

Uyarı niteliğinde olmalıdır.

Olayları başı digiturk hocam. Yoksa warnerbross telifi basıyor geçiyor kenara.

yanlız anlamadığım seni nasıl buldular.VDSden yükleme yaptıysan.

Herkes dilediği videoyu atabilir. Uyarıyı yapmak ve videoların kullanımına son vermek Youtube sorumluluğundadır. Hangi içeriğin telifli, hangi içeriğin ücretsiz olduğunu kullanıcı bilemez ve bilmek zorunda da değildir. Yazılı, sözlü ve digital telif taleplerini servis sağlayıcısı silmek zorundadır. Uyarıyı da kullanıcılara bu sağlayıcı yapar.

Önemli olan konu da gerçek davaların açılabilmesi için, Youtube ile aranızda digital olarak imzaladığınız geri bildirim yaparsanız dava açılabileceği uyarısıdır, ki böyle bir şey yaptıysanız bile videoları sistemden kaldırmışsanız yine bir sıkıntı çıkmayacaktır.

Eğer bir dava söz konusu ise davalı konusunda sizin isminiz ile birlikte Youtube sitesi de yer almalıdır. Aksi takdirde savunmanızı avukatınız bu şekilde yapacaktır zaten.

Herkes dilediği videoyu atabilir. Uyarıyı yapmak ve videoların kullanımına son vermek Youtube sorumluluğundadır. Hangi içeriğin telifli, hangi içeriğin ücretsiz olduğunu kullanıcı bilemez ve bilmek zorunda da değildir. Yazılı, sözlü ve digital telif taleplerini servis sağlayıcısı silmek zorundadır. Uyarıyı da kullanıcılara bu sağlayıcı yapar.

Önemli olan konu da gerçek davaların açılabilmesi için, Youtube ile aranızda digital olarak imzaladığınız geri bildirim yaparsanız dava açılabileceği uyarısıdır, ki böyle bir şey yaptıysanız bile videoları sistemden kaldırmışsanız yine bir sıkıntı çıkmayacaktır.

Eğer bir dava söz konusu ise davalı konusunda sizin isminiz ile birlikte Youtube sitesi de yer almalıdır. Aksi takdirde savunmanızı avukatınız bu şekilde yapacaktır zaten.

Mantıklı. Lakin arkadaş bakın ne demiş.

Sık gelen soru: "Gelen telif bildirimine karşı bildirim yaptınız mı?"
Cevap: Hayır, hiçbir telife karşı bildirim göndermedim.

Bu konu misafirlere de açık. Sadece üyeler görse daha iyi olmaz mı :confused: ?

@Owen öncelikle geçmiş olsun.Açtığın konu ve yazdığın mesajları editledim önemli olanları.Sende kendi mesajlarını kalanları kontrol edip editlersen iyi olur.Çünki burdanda delil olarak kullanılabilir yazdıkların.Daha önce forumda başımıza geldi birşikayet üzerine bilgileri istendi 4-5 üyemizin.Bu sebeble ben bir kaç düzeltme yaptım kalanı kendin yaparsan iyi olur.

Yaşadığın olaya gelince..

Aynı türden bir olay benimde başıma geldi 2009 yılında.Almanyada bir müzik şirketi ile türkiyeden Müyap ın ortak davasında illegal paylaşımdan suçlandık.Tabi Almanyadaki arkadaşım davaya katılmak zorunda kaldı ben farklı ülkede olduğum için katılmadım.Dava sonucunda mahkeme bizim serverler başta olmak üzere site domainlerine kadar el konulmasına ve 24bin euro para cezası ile cezalandırılmamıza karar verdi.Tabi ilk kez böyle bir suçla yargılandığımız için para cezası kaldırıldı ama kalan herşeye el konuldu.Banada +1 Yıl almanya giriş yasağı koydular olay kapandı.

Seninde bence bu işden bu şekilde ilk kez olmak kaydı ile bir ceza almassın diye düşünüyorum büyük ihtimalle ama işte stresi yetiyor insana iyi bilirim.

Son olarak Polis yada savcılıkla olan resmi yazışma yada evrak türü belgeler varsa elinde,uygun zamanında bana ulaştırabilirsen ve eğer mümkünse sevinirim.Bilişim suçları ile ilgili sağlam bir avukatım var ona gösterip ayrıca bilgi alabilirim senin için.

Saygılarıma konu yeniden aktifdir.

---------- Mesaj saat 14:15:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:05:08 civarında gönderildi. ----------

Ayrıca bilgilerine nasıl ılaşıldı kısaca yazayım kendi bildiklerimi..

1-Youtube ile iletişime geçip adsense yada sana ait iletişim bilgileri filan gibi şeyleri rica etmişlerdir.
2-Youtube partner kanalları olduğu içim networkleri işaret etmiştir.
3-Network firmalarında gerçek bilgilerin varsa ordan almış olabilirler yoksada yeniden youtube'dan ip loglarını alıp yükleme yaptığın serverin kimin tafaından sağlandığını tespit ederek satın aldığın host firmasına kadar ulaşarak gerçek bilgilerine ulaşmışlardır diye düşünüyorum.Yani ne kadar vds vs gibi şeyler kullansanızda bulunmak çok kolay.

Bunlar hep Digitürk'ün oyunları. Bana da hosting servisimde biri ligtv linki paylaşmış diye mail atmışlardı, maili görmesem 3 güne dava açılacak diyordu. Hemen iş birliği yapıp sattım müşterimi, ona açtılar davayı :D:D

Hocam merak ettiğim bir şey var bu arada [MENTION=1896]Owen[/MENTION], UYAP SMS Bilgi Sistemi - Bilgilendirme bu adresteki olayı bir dener misiniz hakkınızda soruşturma, dava gözüküyor mu diye?

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] eski dizi, cizgi film, belgesel calışanlara önerin nedir abi. Tüm ne varsa temizlemek istiyorum.

Arkadaşlar bende warner bros ile ilgili birşeyler atmışımdır belki şimdi birşey soracagım digitürk ile ne alakası var bunların ? Yani bu aradaki bağlantı ne ?

Bu konuyla ilgili tebligat parçasını görmeden kesinlikle inanmıyorum. İnanmamda... Ufak tefek tanıdıklardan sordurdum arkadaşlar. Warnerbross ile ilgili her türlü arama şeklinde aramaları yaptırdım... Adliye tarafında böyle bir dava daha önce açılmamış...En azından warnerbross ile ilgili yok. Ama ligtv nin açmış olduğu bir çok soruşturma dosyası var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri