Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir adsensenin web mi yoksa yt mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz ?
https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-id/sites/manage-sites burda site yoksa hosted oluyor..Pub id kısmına kendi id'nizi yazın..
bi siten varsa kesin anlarsın bence,sonuçda yt adsense hesabını sitede kullanamıyorsun.siteye eklersin reklam kodunu,bikaç saat sonra kontrol edersin reklam varmı yok mu... (sitenin adsense banlı olmadıgını düşünerek söylüyorum tabi)reklam varsa site adsense i dir,yoksa yt...
adsense sayfasına yönelndiriyor kendiminki yazınca hocam
---------- Spam Engelliyici 02:07 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------
Bu konu forumda belki 10 kere açıldı.
Çözüm
Web Adsense
![]()
Youtube Adsense
![]()
Youtube Adsensede Barındıran Hesap Yazar Web Adsensede Yazmaz
Teşekkürler bilgi için hocam ama siz kendinizi update edin lütfen.Artık bu şekilde anlaşılmasına ihtimal yok.10 kere açılmış ama şuan o onuyla alakası yok demekki.Dilerseniz bu şekilde adsense hesabımı 500 tlye veriyim.ama sonra web değildi demeyin![]()
Sadece Gülüp Geçiyorum
Beni Güldürdünüz Ya Rabbim'de Sizi Güldürsün İnşallah Bari Bu Yorumu Bana Yapmayın
İyi Forumlar.
Teşekkürler bilgi için hocam ama siz kendinizi update edin lütfen.Artık bu şekilde anlaşılmasına ihtimal yok.10 kere açılmış ama şuan o onuyla alakası yok demekki.Dilerseniz bu şekilde adsense hesabımı 500 tlye veriyim.ama sonra web değildi demeyin![]()
![]()
siz şimdi bunun web olduğunu mu iddaa ediyorsunuz ?
[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] Arkadaşın Dediği Doğru. Youtube, Admod ve Blog Adsenselerde Barındırılan Hesap (Hosted account) Diye Belirtir.
---------- Spam Engelliyici 11:30 ---------- Önceki Mesaj 11:29 ----------
İlginç![]()
[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] Arkadaşın Dediği Doğru. Youtube, Admod ve Blog Adsenselerde Barındırılan Hesap (Hosted account) Diye Belirtir.
---------- Spam Engelliyici 11:30 ---------- Önceki Mesaj 11:29 ----------
İlginç![]()
Malesef yanlış biliyorsunuz hocam. Admob onaylı hesaplarda barındırılan yazmaz. Yani her barındırılan yazmayan hesap web değildir![]()
bende diyorumki madem öyle sitemde neden reklam gözükmüyor 1 haftadır. ? dalga geçer gibi gülüyorum denmesi hoş değil bana karşı.çünkü bu web adsense değil.
Anladım Hocam O Zaman Onu Düzeltelim. Benim Anımsadığım O Şekildeydi...
---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:35 ----------
Gülme Hususuna Birşey Diyemem Biraderim ama Bir Önceki Mesaja Göre O Zaman Senin Göstermiş Olduğun Hesap Admob Hesabı...
bende diyorumki madem öyle sitemde neden reklam gözükmüyor 1 haftadır. ? dalga geçer gibi gülüyorum denmesi hoş değil bana karşı.çünkü bu web adsense değil.yanlış bildiğiniz doğruları daha düzgün dille ifade ederseniz en doğrusuna ulaşırız.Lafım size değil geneldir hocam
Konudaki Sorunuz : Bir adsensenin web mi yoksa yt mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz ?
Eğer konuda elimdeki adsensenin türü nedir diye sorsaydınız daha ayrıntılı anlatırdım hocam. Siz web mi yoksa youtube diye sorduğunuz için ve kendi kullandım web ve youtube adsense ekran görüntüsü alıp konuya ekledim.
hocam bu adsense web mi yt mi gayet uygun bir sorudur.lafı evirip çevirmeye gerek yok yani yt mi web mi diye sordum ama sizin dediğiniz gerçek sonuca ulaştırmıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.