Web Adsense anlamak

• Kullanıcı Queen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Queen

Kayıtlı Üye
Bir adsensenin web mi yoksa yt mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz ?

pek edemiyoruz. belirli bir sistem yok.. normalde pub- nosunu googleye yazınca ilgili site çıkar, anlıyoruzki bu pub bir web adsense. site çıkmıyosa yt oluyor.
bu sadece bir örnek, kesin çözüm değil.

bi siten varsa kesin anlarsın bence,sonuçda yt adsense hesabını sitede kullanamıyorsun.siteye eklersin reklam kodunu,bikaç saat sonra kontrol edersin reklam varmı yok mu... (sitenin adsense banlı olmadıgını düşünerek söylüyorum tabi :) )reklam varsa site adsense i dir,yoksa yt...

https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-id/sites/manage-sites burda site yoksa hosted oluyor..Pub id kısmına kendi id'nizi yazın..

adsense sayfasına yönelndiriyor kendiminki yazınca hocam

---------- Spam Engelliyici 02:07 ---------- Önceki Mesaj 02:06 ----------

bi siten varsa kesin anlarsın bence,sonuçda yt adsense hesabını sitede kullanamıyorsun.siteye eklersin reklam kodunu,bikaç saat sonra kontrol edersin reklam varmı yok mu... (sitenin adsense banlı olmadıgını düşünerek söylüyorum tabi :) )reklam varsa site adsense i dir,yoksa yt...

hocam reklam sorunu var sitede sanırım girdim reklam kodunu 5 gndür haala ses seda yok onaylandı red diye mesajda yok

henüz doğrulanan site yok yazıyor demekki onaylanmamış :)

Son düzenleme:
web sitesi reklamlarında kazanç düşmesi sorunu var ama reklam çıkmama yok,en azından benimkide dahil,gördügüm sitelerde yok.

daha önce bi site üzerinden alınmış olmalı ki hesap web adsense olsun yani onay zaten almıştır.onay aldıkdan sonrada istedigin sitene ekler,kullanırsın.her site için red yada onay mesajı gelmez yani.reklam ekledin ama çıkmıyorsa ortada bi sorun vardır.yeni bi web siteme reklam ekledigimde ortalama 30dk ile 2 saat içerisinde reklamlar eklenmiş,sorunsuz görünür oluyor.

Bu konu forumda belki 10 kere açıldı.

Çözüm

Web Adsense

V0B8Zn.jpg

Youtube Adsense

ld4PoX.jpg

Youtube Adsensede Barındıran Hesap Yazar Web Adsensede Yazmaz

Bu konu forumda belki 10 kere açıldı.

Çözüm

Web Adsense

V0B8Zn.jpg

Youtube Adsense

ld4PoX.jpg

Youtube Adsensede Barındıran Hesap Yazar Web Adsensede Yazmaz

Teşekkürler bilgi için hocam ama siz kendinizi update edin lütfen.Artık bu şekilde anlaşılmasına ihtimal yok.10 kere açılmış ama şuan o onuyla alakası yok demekki.Dilerseniz bu şekilde adsense hesabımı 500 tlye veriyim.ama sonra web değildi demeyin :)

Teşekkürler bilgi için hocam ama siz kendinizi update edin lütfen.Artık bu şekilde anlaşılmasına ihtimal yok.10 kere açılmış ama şuan o onuyla alakası yok demekki.Dilerseniz bu şekilde adsense hesabımı 500 tlye veriyim.ama sonra web değildi demeyin :)

:D Sadece Gülüp Geçiyorum :D Beni Güldürdünüz Ya Rabbim'de Sizi Güldürsün İnşallah Bari Bu Yorumu Bana Yapmayın :D İyi Forumlar.

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] Arkadaşın Dediği Doğru. Youtube ve Blog Adsenselerde Barındırılan Hesap (Hosted account) Diye Belirtir.

---------- Spam Engelliyici 11:30 ---------- Önceki Mesaj 11:29 ----------

p02kgn.jpg

siz şimdi bunun web olduğunu mu iddaa ediyorsunuz ?

İlginç :)

Son düzenleme:
[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] Arkadaşın Dediği Doğru. Youtube, Admod ve Blog Adsenselerde Barındırılan Hesap (Hosted account) Diye Belirtir.

Malesef yanlış biliyorsunuz hocam. Admob onaylı hesaplarda barındırılan yazmaz. Yani her barındırılan yazmayan hesap web değildir :)

[MENTION=8408]RAPOTEK[/MENTION] Arkadaşın Dediği Doğru. Youtube, Admod ve Blog Adsenselerde Barındırılan Hesap (Hosted account) Diye Belirtir.

bende diyorumki madem öyle sitemde neden reklam gözükmüyor 1 haftadır. ? dalga geçer gibi gülüyorum denmesi hoş değil bana karşı.çünkü bu web adsense değil.yanlış bildiğiniz doğruları daha düzgün dille ifade ederseniz en doğrusuna ulaşırız.Lafım size değil geneldir hocam

Malesef yanlış biliyorsunuz hocam. Admob onaylı hesaplarda barındırılan yazmaz. Yani her barındırılan yazmayan hesap web değildir :)

Anladım Hocam O Zaman Onu Düzeltelim. Benim Anımsadığım O Şekildeydi...

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:35 ----------

bende diyorumki madem öyle sitemde neden reklam gözükmüyor 1 haftadır. ? dalga geçer gibi gülüyorum denmesi hoş değil bana karşı.çünkü bu web adsense değil.

Gülme Hususuna Birşey Diyemem Biraderim ama Bir Önceki Mesaja Göre O Zaman Senin Göstermiş Olduğun Hesap Admob Hesabı...

Anladım Hocam O Zaman Onu Düzeltelim. Benim Anımsadığım O Şekildeydi...

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:35 ----------

Gülme Hususuna Birşey Diyemem Biraderim ama Bir Önceki Mesaja Göre O Zaman Senin Göstermiş Olduğun Hesap Admob Hesabı...

diğer admob hesaplarımda barındırıla yazıyor ama.Bundakilerde 3 adedinde yazmıyor.benimde kafam o yüzden karıştı zaten

bende diyorumki madem öyle sitemde neden reklam gözükmüyor 1 haftadır. ? dalga geçer gibi gülüyorum denmesi hoş değil bana karşı.çünkü bu web adsense değil.yanlış bildiğiniz doğruları daha düzgün dille ifade ederseniz en doğrusuna ulaşırız.Lafım size değil geneldir hocam

Konudaki Sorunuz : Bir adsensenin web mi yoksa yt mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz ?

Eğer konuda elimdeki adsensenin türü nedir diye sorsaydınız daha ayrıntılı anlatırdım hocam. Siz web mi yoksa youtube diye sorduğunuz için ve kendi kullandım web ve youtube adsense ekran görüntüsü alıp konuya ekledim.

Konudaki Sorunuz : Bir adsensenin web mi yoksa yt mi olduğunu nasıl ayırt edebiliriz ?

Eğer konuda elimdeki adsensenin türü nedir diye sorsaydınız daha ayrıntılı anlatırdım hocam. Siz web mi yoksa youtube diye sorduğunuz için ve kendi kullandım web ve youtube adsense ekran görüntüsü alıp konuya ekledim.

hocam bu adsense web mi yt mi gayet uygun bir sorudur.lafı evirip çevirmeye gerek yok yani yt mi web mi diye sordum ama sizin dediğiniz gerçek sonuca ulaştırmıyor

hocam bu adsense web mi yt mi gayet uygun bir sorudur.lafı evirip çevirmeye gerek yok yani yt mi web mi diye sordum ama sizin dediğiniz gerçek sonuca ulaştırmıyor

:) Hocam polimiğe asla girmek istemiyorum amaçım sadece yardımcı olmak lafı çevirdim filan yok elinizdeki adsense web adsense dir hocam reklam kodu eklediniz ama 30 dakika beklemenize rağmen sitenizde reklam çıkmıyorsa bunun iki nedeni vardır.

1. Nedeni domain adresiniz google adsensede banlıdır.

2. Nedeni aşağıdaki resimdeki ayar açıktır.

vbyVP6.jpg

BARINDIRAN HESAP OLAYINA GELİRSEK EĞER

Google kendi yazdığı konuya göz atabilirsiniz.

https://support.google.com/adsense/answer/2534771?hl=tr&ref_topic=1250107

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri