Web sitesi olan yada Reklam İsteyen Baksın

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba. Youtube bazı kullanıcılar için sadece adsense demek bazıları için reklam aracı demek. Youtube videolarını çoğu kullanıcı web sitesine ziyaretçi çekmek yada satış ortaklığı yapmak istiyorsa ürün satmak için kullanıyor. Eğer sizde bu amaçla kullanmak için youtube hesaplarına sahip olmak isterseniz doğru yerdesiniz.

Kanal Özellikleri
Adsense : Videolar adsense için değil site tanıtımı veya reklam için hazırlanmıştır
Video Sayısı : 2000
Para Kazanma : Para kazanma aktif edilmeyecektir. Sadece 3.taraf eşleşen ve telif hakkı olmayacaktır. Para kazanma daha sonra aktif edilir ve videoların bazıları ünleme düşerse burada sorumluluk sizindir.
Kategori : Araba kazaları ( İnternette en çok aranan kategorilerden birisidir. )
Etiketler :İsterseniz ingilizce isterseniz Türkçe olacak
Ücret : 10TL .
Ödeme : Vakıfbak hesabı ( Misli veya paypal kabul etmiyorum )

İsteyen arkadaşlara kanallar en geç 24 saat içinde teslim edilir. Pm yoluyla iletişime geçebilirsiniz ?

Son düzenleme:
Hocam sen de hep araba kazaları çalışıyorsun 3. kez denk geliyorum. Hatta bundan öncekinde ben talip olup sonradan almamıştım.

Bir sorum olacak o sattıklarınızla beraber bu satışınızda ki videolar aynı videolar mı ?

Hayir kardesim ayni degil. Araba kazalari ve otomobiller en cok aranan kategorilerden oldugundan bu konuda calusmayi seviyorum

Hocam sen de hep araba kazaları çalışıyorsun 3. kez denk geliyorum. Hatta bundan öncekinde ben talip olup sonradan almamıştım.

Bir sorum olacak o sattıklarınızla beraber bu satışınızda ki videolar aynı videolar mı ?

Araba kazaları en çok aranan ilk 4 kategoriden birisidir.

Anlamadım şimdi adsense için değil derken ?

Kardeşim youtube işiyle uğraşanların birçoğu bu siteyi adsense için değil reklam için kullanıyor. Diyelim senin bir siten var ziyaretçi çekmek istiyorsun. O zaman youtube bulabileceğin en iyi kaynak olur. Hem binlerce ziyaretçi çekersin hemde bu işi bedavaya getirmiş olursun.Yada diyelim ürün satışı yapıyorsun yine youtube bu iş için bulunmaz kaftandır. Ben isteyen arkadaşa 2500 videoyu teslim ederim kendisi daha sonra para kazanmayı aktif edebilir. ancak youtube videoların bir bölümünü ünleme düşürür para kazanma ihtimalini kaldırır. Bu işi yapan arkadaşların hepsi bu durumu bilir. Bu durumda yaşanacak video sayısındaki düşmeden sorumlu olmadığımı aktardım.Bahsettiğim kısım buydu.

2000 Video diyorsunda 2000 videoyu nasıl atmayı düşünüyorsun hocam ?? 200 -300 Videodan sonra kanallar gümlüyor örneğin benim Araba kazaları ile alakalı bir Web Sitem var diyelim Araba kazaları ile video yükleyip Araba kazaları ile ilgili Websitesine Youtubeden Yönlendirmemi yapacaksınız ?

вєякαη;436178' Alıntı:
2000 Video diyorsunda 2000 videoyu nasıl atmayı düşünüyorsun hocam ?? 200 -300 Videodan sonra kanallar gümlüyor örneğin benim Araba kazaları ile alakalı bir Web Sitem var diyelim Araba kazaları ile video yükleyip Araba kazaları ile ilgili Websitesine Youtubeden Yönlendirmemi yapacaksınız ?

Hayır kardeşim bu benim devamlı yaptığım iş. Gümleme olmuyor. Adsense ayarları kapalı şekilde 1-2 gün içerisinde teslim ediyorum

anlamadıgım ürün satısını naısl yapacagız video araba kazası olacak ben ne ürünü satacagım ? :) geri dönüş bence kötü olur gibi

anlamadıgım ürün satısını naısl yapacagız video araba kazası olacak ben ne ürünü satacagım ? :) geri dönüş bence kötü olur gibi

Diyelim web siten var.videonun açıklama kısmına yada video başlığına sitenin adını yazarsın. Videonu 50.000 kişi izlese bunun yarısı senin verdiğin linki ziyaret etse bedavadan sitene binlerce ziyaretçi gelir. Tabii sitende adsense reklamları varsa ordan gelirde kazanırsın. Yada satış ortaklığı yapıyorsan videolar sayesinde de pazarlama yapabilirsin. Satış ortaklığı konusunu da daha detaylı google ı araştırarak bulabilirsin. Şimdi ben yazarsam uzun olacak..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri