Web Sitesinden Adsense İle para KAzanmak

ercanuzun06

Kayıtlı Üye
Günaydın arkadaşlar herkese iyi forumlar arkadaşlar benim normal hitlerde bi radyo sitem var herhangı bı reklam veya nasıl para kazanacagım hakkında detaylı bır bılgım yok acaba adsense ıle nasıl para kazanabılırım mumkunmudur bırde adsense youtube kanallarım baglı herhangı bır zarar vermeden kazancımı nasıl arttırabılırım sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

Adsense Üzerinden Reklam Kodlarını Oluşturup, Sitenin Belli Yerlerine Yerleştireceksin. Bir Sayfada En Az 3 Reklam Kodu Olmak Zorunda.

hayır en fazla 3 ya da 4 reklam kodu yayınlayabilir. en az diye bir şey yok.

Site içeriği için neler düşünebilirim Genelde Radyo sitesinden sıkıntı olabilir mi başka kuruluşların radyo içeriğini paylaştığım için

Youtube kanallarının bulunduğu adsensi kullanmanı tavsiye etmem. Ayrı bir adsensele başvuru yap daha önce başıma geldi youtubela aynı adsense bağlayıp kanallarınıda çöp yapma. Sorun olmaz diyenler var fakat ben sorunun bu olduğunu düşünüyorum.

Tapatalk ile gönderildi.

Bir arkadaşım var oyun sitesi var, aylık fix diyorum 2000 tl alıyor 4 seneden beri, kapanma derdi yok, flag yok ban yok, fix bu para.Tek web sayfasından hemde düşünmüyo değilim...

Bende Biraz öğrenmek istiyorum bunu ama nasıl yapacagımı yapabileceğimi bilmiyorum detaylı yapabileceğim bir arkadaşım ile yapmak çok daha iyi olucak bende ufak bir bütçede olsa gelir iyi gelicektir

şimdi web site işine gireyim diyorum youtube daki ilk zamanlarım aklıma geldi ne sitesi açayım? :D

Web sitesi işine girin girin de rakipler azalsın. :) Ben o işleri bırakıp youtube a geçtim millet website işine geçme derdinde. :) Sandığınız gibi kolay değil web site işleri gençler youtube'yi mumla arasınız emin olun..

Para kazanacağım diye girerseniz size elinizde kalır söylüyeyim. Web site işinide özgün kanal gibi düşünün. Ancak upload yok bir şey yok. Sadece kendin yaz ve ya yazdır. Çocuğunmuş gibi ilgilen sende sabit sürekli kazanırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri