Web'den Tv Yayını Kaydetmek ( Videolu Anlatım )

yok hocam video tamam izlemeye gelmiyor derken yooutube attımda millet izlemiyor demek istedim etiket açıklama vs bunları beceremediğim için

Güncel atıyorsan izlenim alır etiketlerle pek alakası olmaz. eğer hiç yapamıyorsan alakaya göre sırala arattığın kelimedeki en üst videodaki açıklama açıklama ve etieketi gir .)

Güncel atıyorsan izlenim alır etiketlerle pek alakası olmaz. eğer hiç yapamıyorsan alakaya göre sırala arattığın kelimedeki en üst videodaki açıklama açıklama ve etieketi gir .)

millet 301lere takıldı ben 30 izlenimdeyim etiketleri falanda onlardan kopyaladım .D ama böle durum yan,i

s.a hocam ben bi yanlismi yaptim acaba bnde tek dosya cikmiyor youtube ile denedim 6 7 dosya cikardi 1 video icin acaba sorun nerde ??

yt program acıkken yt den vıdeo actınmı dedıgın gıbı 6-7 tane ındırme cıkıyor sadece canlı yayın yakalamak ıcın yt den vıdeo ındırmede pek kullanıslı degıl yada kayıta baslandımı yuvarlak yesıl butona tıkla ozaman vıdeo actında yakalamaz

yt program acıkken yt den vıdeo actınmı dedıgın gıbı 6-7 tane ındırme cıkıyor sadece canlı yayın yakalamak ıcın yt den vıdeo ındırmede pek kullanıslı degıl yada kayıta baslandımı yuvarlak yesıl butona tıkla ozaman vıdeo actında yakalamaz

aynen hocam crackide c:/ klasorundeki dosyaya atiyoz demi

sağ olun valla tam konu açacaktım neyle çekiyorsunuz bu yayınları diye :D

üstad ben bu işe yeni başladım o nedenle soruyorum,
Webden veya tv den kaydettiğimiz ekran görüntülerini youtube da yayınlamakla telif hakkını ihlal etmiş olmuyoruz..Doğrumudur ?

üstad ben bu işe yeni başladım o nedenle soruyorum,
Webden veya tv den kaydettiğimiz ekran görüntülerini youtube da yayınlamakla telif hakkını ihlal etmiş olmuyoruz..Doğrumudur ?

evet dogru aslında kendıne ait olamayan her video için geçerli bu

hocam bende durmadan az az viideoları alıp duruyor hemen baska bir seye geciyor. Youtube dan kayıtı mp3 olarak kayıt ediyor. MP3 formatında video ilk defa gordum valla :D Program güzelde birde tek dosya uzerinde kayıt yapsa super olacak yada ben beceremedim

hocam bende durmadan az az viideoları alıp duruyor hemen baska bir seye geciyor. Youtube dan kayıtı mp3 olarak kayıt ediyor. MP3 formatında video ilk defa gordum valla :D Program güzelde birde tek dosya uzerinde kayıt yapsa super olacak yada ben beceremedim

sitelerde gezındıkce hangı vıdeoyu acarsan onu yakalıp cekıyor onu ıstemıyorsan yesıl yuvarlak var ona tıkla kayıt yaparken o recordu durdurur baska yerden kayıt cekmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri