Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben o skype adresini eklemiştim yanlışlıkla sonra sahte olduğunu farkettim gerçek webmoneyalsat konuştum ki ondan bile şüphelendim bi uzak masaüstü program kurmamı istedi pcme girdi yapamadıklarımı yaptı işkillendim kendimi yedim bütün gün sonra sitesinden direk o skypea yönlendirdiğini farkettim gerçekmiş bereket. Çok tehlikeli ilgilenmeleri lazım bu konuyla dolandırılan çok öyle.
Gecmiş olsun kardeşim bu bozdurma olaylarina forum yönetimi olarak birşey gelmesi lazim önüne gelen bozum yapmasın belli kişiler yapsa daha iyi olurdu.
wm sadece youtube için değil ki.Haram zıkkım olsun namussuzlar çocugun parasını aldılar polisede gıdemıyor sonucta ytden kazanıyoe dıye sessiz kaldı
wm sadece youtube için değil ki.
youtube dan kazanmak da yasadışı değil sonuçta
Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce quizden webmoney ödemesi aldım 3xxx tl daha sonra gerçek skypemin şifresini kaybetmiştim ve kafam çok bulanıktı o gün hiçbirşeyi sağlıklı düşünemiyordum daha sonra bozdurmak için eski skypeye girdim ve aramaya Webmoneyalsat yazdım o sırada forumda banlıydım zaten ve asıl bozum yapan kişinin skype adresini göremiyordum bide ilk bozumum olacağı için çok acemiydim daha sonra en başta çıkan kişiyi ekledim daha doğrusu gerçek adam sandım bayabi konuştuk flen 3xxx tl bozduracaktım ondan sonra bi emin olayım dedim ytparayı biliyormusunuz hocam flen dedim evet biliyorum dedi bende ayrıntıya girmedim dediğim gibi kafam o gün çok bulanıktı bazı olaylardan dolayı bu arada dolandıran arkadaş 33 yaşında hatta sesli destek bile vardı bana daha inandırıcı geldi zaten konuşmasını görseniz sanki webmoney şirketinde çalışıyor gibi konuşuyor onu tarif edemem size daha sonra işte parayı gönder dedi gönderdim ibanı verdim yarın sabah yatar dedi gidiş o gidiş sonra yarın oldu aradım babamı gelmedi dedi skypeden yazacaktım baktım arkadaşlıktan silmiş başımdan kaynar su döküldü gerçekten çok şaşırdım babamla aynı yaşta adam nasıl böyle bişey yapar aklım almıyor . bu konuda neler yapabilirim arkadaşlar lütfen yol gösterin bu haysiyetsiz adam adanada oturuyor webmoney id si flen elimde webmoneye mesaj attım saçma saçma otomatik mesajlar atıp duruyor sinir oldum ne yapmam lazım lütfen yol gösterin.
[/COLOR]Son olarak forum adminlerinden bir ricamız olabilir. Bizim yazacağımız bir konunun sabitlenmesi bu konu ile ilgili. Sadece WebMoney* Universal Payment System sitesi üzerinden talep oluşturulması gerektiği ve işlem hızlandırma taleplerinin de sadece Webmoney Al Sat | EPARA üzerinden yapılması gerektiği konusunda bilgi verilebilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.