Webmoney Dolandırılma

Kardeşim geçmiş olsun, az bir miktar değil umarım olumlu sonuca ulaşırsın.
Kafanın dalgın olduğu durumlarda alışveriş işlerinden kaçınmak lazım.
 
ben o skype adresini eklemiştim yanlışlıkla sonra sahte olduğunu farkettim gerçek webmoneyalsat konuştum ki ondan bile şüphelendim bi uzak masaüstü program kurmamı istedi pcme girdi yapamadıklarımı yaptı işkillendim kendimi yedim bütün gün sonra sitesinden direk o skypea yönlendirdiğini farkettim gerçekmiş bereket. Çok tehlikeli ilgilenmeleri lazım bu konuyla dolandırılan çok öyle.

Kesinlikle Webmoney Al Sat | EPARA üzerindeki iletişim bölümünde yer alan skype ekle butonu dışında bir yeri eklemeyiniz. Skype'da arayarak değil. Sadece site üzerindeki butonla yapınız. Böylece tehlike ortadan kalkar. Bu şekilde geçen ay 120 bin adet bozum işleminden sadece bu arkadaşımıza denk gelmiş oldu ne yazık ki.

---------- Spam Engelliyici 17:16 ---------- Önceki Mesaj 17:11 ----------

Gecmiş olsun kardeşim bu bozdurma olaylarina forum yönetimi olarak birşey gelmesi lazim önüne gelen bozum yapmasın belli kişiler yapsa daha iyi olurdu.

WebMoney olarak zaten resmi sitemiz dışarısında hiç bir yerin işlem yapmasını desteklemiyoruz. WebMoney'de bu şekilde işlem yapılamaz. Sadece resmi sitemizden bu tip işlemler yapılmalıdır.

İşlem talepleri WebMoney*— Universal Payment System üzerinden verilir. İşlem hızlandırma bildirimi Webmoney Al Sat | EPARA üzerinden verilir. Bunun dışında işlem yapanlar bloke olurlar bu arkadaşımızın başına gelen durumu önlemek adına.

---------- Spam Engelliyici 17:21 ---------- Önceki Mesaj 17:16 ----------

Son olarak forum adminlerinden bir ricamız olabilir. Bizim yazacağımız bir konunun sabitlenmesi bu konu ile ilgili. Sadece WebMoney*— Universal Payment System sitesi üzerinden talep oluşturulması gerektiği ve işlem hızlandırma taleplerinin de sadece Webmoney Al Sat | EPARA üzerinden yapılması gerektiği konusunda bilgi verilebilir.
 
Paranın gittiği cüzdan numarasından umarım bulunur. Geçmiş olsun.
 
Bu isi ancak webmoneyin destegi ile savcilik kanaliyla cözebilirsin,Sana cüzdan sahibinin bilgilerini verirlerse savcilik bulur o kisiyi
 
Geçmiş olsun. bende ilk onlardan birini ekledim gerçek sandım hesap açıcam dedim oda isterseniz kolaylık açısından ahzır cüzdan kullanın ödeme geldikçe banka hesabınıza ödeme yaparız dediler kuşkulandım hemen ve skype adresine baktım az daha konuşmaya devam ettim konuşmasından çaktım bunu sonra numaradan dedim neyse 5000 dolar bozduralım acil dedim sevindi sonra sövüp engelledim şeref-sizi
 
Haram zıkkım olsun namussuzlar çocugun parasını aldılar polisede gıdemıyor sonucta ytden kazanıyoe dıye sessiz kaldı
 
Allah belasini versin haram zikkim olsun.
 
Geçmiş olsun hocam hepimize ders olsun böyle işler sakin kafayla yapılmalı.
 
Geçmiş olsun hocam , bende webmoney hesabı açacağım zaman skypte arama yaptım 3,4 kişi çıktı siteden destek aldım onlar beni ekledi dikkatli olmak lazım bu tür konularda.
 
Aynısını bana yapmıştı ytprara dan felan bahsettim pek anlamadı quizden bahsettim anlamadı sen dedi para gelince bana gönder ben sana gönderirim bende tamam dedim sonra araştırdım gerçek olmadığını keşfettim gerçekte webmoneydeki arkadaşlar işin ehli
sahtekarlık yapan hatta çorum da yaşadığını söyledi hemşehriyiz falan dedi ama bir terslik olduğu belliydi...
skypeden ve telden sildim dursaydı karşılaştırırdık...

geçmiş olsun hemen savcılığa gidin ...


Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce quizden webmoney ödemesi aldım 3xxx tl daha sonra gerçek skypemin şifresini kaybetmiştim ve kafam çok bulanıktı o gün hiçbirşeyi sağlıklı düşünemiyordum daha sonra bozdurmak için eski skypeye girdim ve aramaya Webmoneyalsat yazdım o sırada forumda banlıydım zaten ve asıl bozum yapan kişinin skype adresini göremiyordum bide ilk bozumum olacağı için çok acemiydim daha sonra en başta çıkan kişiyi ekledim daha doğrusu gerçek adam sandım bayabi konuştuk flen 3xxx tl bozduracaktım ondan sonra bi emin olayım dedim ytparayı biliyormusunuz hocam flen dedim evet biliyorum dedi bende ayrıntıya girmedim dediğim gibi kafam o gün çok bulanıktı bazı olaylardan dolayı bu arada dolandıran arkadaş 33 yaşında hatta sesli destek bile vardı bana daha inandırıcı geldi zaten konuşmasını görseniz sanki webmoney şirketinde çalışıyor gibi konuşuyor onu tarif edemem size daha sonra işte parayı gönder dedi gönderdim ibanı verdim yarın sabah yatar dedi gidiş o gidiş sonra yarın oldu aradım babamı gelmedi dedi skypeden yazacaktım baktım arkadaşlıktan silmiş başımdan kaynar su döküldü gerçekten çok şaşırdım babamla aynı yaşta adam nasıl böyle bişey yapar aklım almıyor . bu konuda neler yapabilirim arkadaşlar lütfen yol gösterin bu haysiyetsiz adam adanada oturuyor webmoney id si flen elimde webmoneye mesaj attım saçma saçma otomatik mesajlar atıp duruyor sinir oldum ne yapmam lazım lütfen yol gösterin.
 
[/COLOR]Son olarak forum adminlerinden bir ricamız olabilir. Bizim yazacağımız bir konunun sabitlenmesi bu konu ile ilgili. Sadece WebMoney*— Universal Payment System sitesi üzerinden talep oluşturulması gerektiği ve işlem hızlandırma taleplerinin de sadece Webmoney Al Sat | EPARA üzerinden yapılması gerektiği konusunda bilgi verilebilir.

mesajı hazırla,konunu aç hocam sen.sabitlemesi kolay ;) daha öncede bu tarz mesajlar gördüm webmoney konusunda,sürekli olarak uyarmıştınız orada işte skypedan direk eklemeyin,siteden ekleyin diye ama yinede gözden kaçıyor tabi.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri