Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Cuma günü işleme konulan ödemeler bugün saat kaç itibari ile banka hesaplarında olur, bilgisi olan var mı?

Bankaların eft saatleri 09:00 ile 09:30 arası başlıyor.Yani yoğunluk yoksa öğlene kadar alırsınız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cumartesi günü çekim talimatı vermiştim ödemeler ne zaman başlar ?

Merhabalar,

Bütün ekip ödemeleri öğleden önce bitirmek için çalışıyoruz. Ancak bir konuda ricamız olacak:

- Şu anda herkes, ödememiz ne oldu? Ne zaman yatar şeklinde Skype ve site üzerinden yazıyor. Bu durum bizi yavaşlatmakta. Cevap vermek zorunda hissettiğimizden ekibi 2 ye böldük. Yarısı cevap veriyor, yarısı bankalara ödeme talimatlarını hazırlıyor.

- Kesinlikle yanlış anlamayınız. Sizler için belirtiyoruz. Biz emin olun sizden daha istekliyiz ödemeleri zamanında göndermek için.

- Size tavsiyemiz, sizler için de uygunsa bu soruları şimdilik sormayalım. Acil teknik sorun varsa soralım. Bunlara yardımcı olacağız elbet. Ama sürekli ödemem ne oldu sorularından dolayı öyle görünüyor ki ödemeniz 2 kat sürede gönderilecek cevaplara da yetişmek adına.

Umarız burada yanlış anlaşılmamışızdır. Yoksa biz cevap vermekten yorulmayız. Sadece ödemeler gecikiyor.

valla durmadan hesaba girip çıkıyorum yattımı diye bankadan aradılar şimdi takip başlatacaklarmış borç yüzünden yatsada bi an önce gidip yatırsak

Sakin olalım lütfen. Bizimle ne zaman sorun yaşadınız ki? Şu anda ödemelerin %30'u tamamlandı. (Tabii sadece YTPARA forum dğeil biliyorsunuz kullanıcılarımız). Kalanı da hızlı bir şekilde öğle arasına kadar tamamlanacak gibi görünüyor.

Hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Ödemeler tutarlara goremi yapiliyir yoksa odeme talinati verdgimiz sureye gore mi? Gun icinde tamamlanr mi 2k bekliyorum

Öderler arkadaşlar acele etmeyin.Ben cuma akşamı saat 18:10 civarlarında aldım ödemeyi.

Ödemeler tutarlara goremi yapiliyir yoksa odeme talinati verdgimiz sureye gore mi? Gun icinde tamamlanr mi 2k bekliyorum
işlem sırasına giriyor demişlerdi.erken yapanın erken gelecek demişlerdi.
Öderler arkadaşlar acele etmeyin.Ben cuma akşamı saat 18:10 civarlarında aldım ödemeyi.

arkadaşım bir havale nin yollanması,gelmesi 2 dk sürüyorsa ,sabahtan beri neden kimse almamış diye sormak gerekir.alanlar işi bitince çekilip gidiyor mu onu da bilmiyoruz tabi :D

Wm den hesaba cekim talimati verdim sabah hala yatmadi.sasirdim dogrusu bu geciktirmiyolardi.

işlem sırasına giriyor demişlerdi.erken yapanın erken gelecek demişlerdi.

arkadaşım bir havale nin yollanması,gelmesi 2 dk sürüyorsa ,sabahtan beri neden kimse almamış diye sormak gerekir.alanlar işi bitince çekilip gidiyor mu onu da bilmiyoruz tabi :D

Hocam böyle bir topluluğu kaybetmek istemez herhalde webmoneyturkiye bürosu.En basitinden 1 k da 30 dolar komisyon bırakıyorsunuz.10 kişide 300 dolar yapar.Sadece 1 saat içinde.Bence güzel para.Bekleyin mutlaka açıklama yapacakşardır.

Arkadaşlar, banka talimatı vermek 1 saniye sürmüyorki. İnsan eliyle yapılıyor sonuçta, paypalda 1 hafta beklerken ses çıkarmıyoruzda şurda bir gün bekliyoruzdamı zor geliyor. Arkadaşlar işlerinde gayet iyiler. Düşünün para çekme talimatı veren 1000 kişi var. Bunun otomatik bir sistemi yokki hemen tek seferde ödensin. Geliyor sırayla herkesin parası

Beyler sabır lutfen geregınden fazla ılgı gosterıyorlar kendılerı zaten sırasıyla oluyo hersey acelenın alemı yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri