Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Umarim en kisa surede yatar
Bankalarda ne gibi sıkıntılar çıkabilir ki?Öğleden önce bitirilecek gibi duruyor. Merak etmeyiniz. Yeterki bankalarda sıkıntı çıkmasın. Biz hazırız ödemeler için.
işlem sırasına giriyor demişlerdi.erken yapanın erken gelecek demişlerdi.Ödemeler tutarlara goremi yapiliyir yoksa odeme talinati verdgimiz sureye gore mi? Gun icinde tamamlanr mi 2k bekliyorum
arkadaşım bir havale nin yollanması,gelmesi 2 dk sürüyorsa ,sabahtan beri neden kimse almamış diye sormak gerekir.alanlar işi bitince çekilip gidiyor mu onu da bilmiyoruz tabiÖderler arkadaşlar acele etmeyin.Ben cuma akşamı saat 18:10 civarlarında aldım ödemeyi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
işlem sırasına giriyor demişlerdi.erken yapanın erken gelecek demişlerdi.
arkadaşım bir havale nin yollanması,gelmesi 2 dk sürüyorsa ,sabahtan beri neden kimse almamış diye sormak gerekir.alanlar işi bitince çekilip gidiyor mu onu da bilmiyoruz tabi![]()
benim para gelmiş,ben yazayım bari
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.