[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
26 Mart ve 27 Mart tarihlerinde destekte bulundum ama ses yok.
Ben: Merhaba, şunu bir türlü çözemedim gitti. Sorunum şu, hem işyerinde hemde ev bilgisayarımda keeper pro kullanıyorum ancak evdeki bilgisayarımda olan bazı cüzdanlarımı işyerindeki bilgisayarımda göremiyorum, işyerindeki bilgisayarımda olan bazı cüzdanlarımı da evdeki bilgisayarımda göremiyorum.
Ben: Acaba bunun bir açıklaması olabilir mi ?
WebMoney Al-Sat: bu konu ile ilgili teknk ekibimizle görüşüp bilgi verelim efendim size
Ben: cok tesekkur ederim. şunu da söyliyim. aslında cüzdanlar var. fakat ben bu cüzdanlardan bazılarının adını işyerinde yada evde değiştirdim.
Ben: Zxxxxxxx olan cüzdanın adı evde ABC ise , işyerinde ilk isim verdigim gibi duruyor
Ben: yani güncellenmiyor.
Evet o günden beri ses yok. Fakat nedense bozdurma işlemi olunca anında yanıt geliyor. Ayrıca öyle bir skype desteğiniz var ki, kiminle konuştuğumuz belli değil. Destek sistemini daha belirgin yaparsanız, hem bizler için hem sizler için kolaylık olur.
Kusura bakmayın ama artık insaf dedirtti bu durum gerçekten. Biliyoruz ne yaparsak yapalım mutlaka sürekli sadece eleştirenler çıkacaktır. Bu aşikar.
Tavrınız ciddi anlamda aşağılayıcı bir tavırdır. Bozdurmak isteyince yardım ediyoruz onun dışında yardım etmiyoruz şeklinde suçlanmak gerçekten çok üzücü. Çünkü o bozumu yapacak seviyeye gelene kadar nereden destek aldınız (hesap açımı, onaylatma, program kurulumu vs)??? Ekibimiz hiç ilgisi olmamasına rağmen QUIZ ile ilgili soru geldiğinde bile eğer başka durumlardan öğrendiyse yardımcı olmaya çalışıyor.
Kusura bakmayınız, her şekilde müşteri haklıdır evet ama bazen de çok abartmıyor musunuz? Bir kere yazıp çekilmişsiniz. Yoğunluktan atlanabilir hiç bir şey olmasa. Tekrar yazın ertesi gün. Kaybedeceğiniz bir şey olmaz.
Biraz empati ve anlayış lütfen. Biz zaten elimizden geldiğince sizlere anında destek olmaya çalışıyoruz.
İyi yapılan şeyleri bu şekilde basitçe harcarsak ileride iyi diye bir hizmet kalmayacak. İyiyi de kötüyü de eleştirdiğimizden.