Konuya yazdktan 3 dk sonra geldi odemem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün gece ödeme talebinde bulunmuştum, param hala yatırılmadı benim. Sıkışıklık devam mı ediyor?
Odemem hala gelmedi. Korkmaya basladin
m.
Sanırız en iyisi yarın ekibimize yazmanız olacak. Gerekirse PC'ye bağlanıp bir arkadaşımız durumu çözsün. Böylece siz de daha net görmüş ve öğrenmiş olursunuz ileride bir sorun daha yaşanırsa eğer.
Skype ekledim kabul ederseniz.Bu sorunu halledelim hocam müsaitseniz.
Hangi gün talep etmiştiniz. 17si, 18'i işlemleri bitti. 19'u için çok az bir ödeme kaldı. O da gün içinde bitecek. Sanırız 20si işlemlerini de (bugün taleplerini) yarın sabahtan göndermiş olacağız eğer bugüne yetişmez ise.
Sorunumuz sadece zaman. Saatte 100lerce ödeme gönderiyoruz. Sadece bu forumdan değil, diğer projelerimizdeki yerlerden çok yüklü "sayıda" ödeme geldi. Bu yüzden ufak sarkmalar oluyor.
İçiniz rahat olsun lütfen.
HOcam 17-18 bitti demissiniz kac saat once benim hala gelmedi 18inde yapilan islemn?
Webmoney Al Sat | EPARA sitesinde canlı destekten hemen bir kontrol ettiriniz. Atlanmış bir durum varsa sizi hemen öne alır arkadaşlar.
Ayrıca 182inden bir kaç kişi kodları yanlış girmişler TRZ li olan. Onlardan biri olabilir. Hemen düzelttirirsiniz.
evet,paypal gibi webmoney ile ödeme yapılabiliyor.geçen ay kanal satın aldııgımda,bi arkadaşa webmoney üzerinden ödeme yapmıştım.Bu WM yi banka hesabına değilde arkadaşına gönderebiliyormusun?
Merhabalar,
Evet sanırız artık tam anlamıyla hazırız ve sizlere sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bundan sonra para çekme limiti onaylı hesaplar için günde 5,000 USD olarak belirlenmiş ve sistem buna göre dizayn edilip hizmete açılmış bulunmaktadır.
Bir kaç kullanıcımız ile de işlem yaparak teyit aldık ve sorunsuz çalışmakta.
Sanırız bir adım daha böylece atlamış olduk.
Hepinize bol kazançlar dileriz!
Merhabalar iyi günler. Dolar bozum kuru garanti bankasında 2.695 sizin sitenizde 2.677 neden böyle farklı. Doları o anki kurdan bozuyoruz diyorsunuz ama site de farklı kur var ve paypal 5-6 kuruş düşükten bozuyorsa sizde 2 kuruş eksik bozuyorsunuz. Paypaldan ayıran özelliğinizi kaybetmeye mi başladınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.