Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
benden nedense sürekli şu kwm dosyası mı ne vardıya o dosyayı isteyip duruyor...program normal şekilde açılıyor.ama hem açılışda hem sonradan sık sık benden bu yedegini aldıgımız dosyayı istiyor.girmedigim,vermedigim halde sorun çıkarmadı yani program açılıyor,bütün cüzdanlar karşımda duruyor.quizden kapanan kanal ödemeleri geldi filan ama neden ikide bir o dosyayı istiyor bu program,bi fikri olan varmı? :) ne programda,ne pcde hiçbi degişiklik yapmadım.dün pcyi kapatırken böyle bişey yoktu.

not : istedigi dosya kwm uzantılı degilmiş, .pwm (wmkeeper purses files) dosyası imiş.bizde öyle bi dosya mı var :)

benden nedense sürekli şu kwm dosyası mı ne vardıya o dosyayı isteyip duruyor...program normal şekilde açılıyor.ama hem açılışda hem sonradan sık sık benden bu yedegini aldıgımız dosyayı istiyor.girmedigim,vermedigim halde sorun çıkarmadı yani program açılıyor,bütün cüzdanlar karşımda duruyor.quizden kapanan kanal ödemeleri geldi filan ama neden ikide bir o dosyayı istiyor bu program,bi fikri olan varmı? :) ne programda,ne pcde hiçbi degişiklik yapmadım.dün pcyi kapatırken böyle bişey yoktu.

not : istedigi dosya kwm uzantılı degilmiş, .pwm (wmkeeper purses files) dosyası imiş.bizde öyle bi dosya mı var :)

aynı şekilde hocam umarım çözümünü buluruz

sorma hocam format attım sürekli karşıma çıkıyor , sinir bozucu :) Çözebildiniz mi?

Merhabalar,

Bir süre sorulara cevap veremedik yoğun süreçten dolayı. Bu konuda özürlerimizi iletiriz. Öncelikle şu sıkıntıyı çözmeye çalışarak başlayalım: Cüzdan açma sınırı.

Bize bu konuda sorun yaşayanlar canlı destek hatlarımızdan ulaşsın lütfen. Bir sistem deneyeceğiz.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 16:34 ----------

ben bişey yapmadım ki bozayım hocam :) ben bozmadıgım için de ben düzeltemiyorum :D

Canlı destekten bizimle irtibata geçtiniz mi? Bu durum genelde programı bir başka PC'de tekrar kurma ya da format sonrası tekrardan aynı PC'ye kurma durumunda gerçekleşir.

.pwm dosyası purse WebMoney açılımına sahiptir ve cüzdan dosyasının PC'nizde bulunmamasından kaynaklanır. Fakat bildiğiniz üzere güvenlik kısmımızı anlatmamıza gerek yok:)

PC'niz de dosya yok ama bizim loglarımızda var. Size o esnada sadece bizim loglarımızdan çekmeniz isteniyor bilgiyi. Dolayısı ile bu bir sorun değil. Aksine çok doğru bir nokta. O yüzden içinizin rahat olmasını isteriz. Güvenlik ile ilgili bir sorun söz konusu değil.

Sms sorunu hala devam ediyor, 3 gün oldu hala çözülmedi sms gelmiyor giriş yapamıyorum, başka bir şekilde bozum yapma yöntemi varmı

Edit: Problem düzelmiştir. Ayrıca sağolsunlar canlı destek bu saatte ilgileniyor.

Son düzenleme:
USD-Garanti Gise Kuru 2,6950 2,7050

Webmoneyde : Alış:2,677 TL Satış:2,713 TL

yetkililer garanti gişe kuruyla aynı dememişmiydi ?

Wenomey zaten bankaya para aktaramıyoruz.Yoğunluktan dolayı yarına kaldı

USD-Garanti Gise Kuru 2,6950 2,7050

Webmoneyde : Alış:2,677 TL Satış:2,713 TL

yetkililer garanti gişe kuruyla aynı dememişmiydi ?
Önce aynı dediler daha sonra 1 kuruş altında işlem yapıyoruz dediler son hali nerdeyse 2 krş altında işlem yapılıyor. Sanırım wm den işlem yapanların sayısı arttıkça kendilerini vazgeçilmez sanmaya başlayıp sözlerini ezmeye başladılar.

Çok basit çözümü bank transfer e geçer herkez wm yetkiliside burda açıklama yapar sorun düzeltildi vs..vs.. Garanti kuruna göre devam edilecektir diye. :)

Kurdan dolayı 2 krş zarara uğrayacağıma ve ayrıca parayı banka hesabımda görmek için nerdeyse 1 gün ( eskiden 5-10 dk sürerdi ) bekleyeceğime
Bank transfer daha cazip geliyor. Kazandığım paranın %3.8 ini ödeyeceğime bankaya sabit 36 $ öderim daha mantıklı :)

Ne yazdım bee :D :D

evet bu kur durumunun düzeltilmesi gerekli ama nedense yetkili arkadaşlar pek bir uğraş göstermiyorlar

Valla 2 gündür bende mağdur oldum.
Dün sabah ve bugünün gecesi yüklü bir miktar wmz bozumu yaptım yetkililerle de görüştüm ama halen ödeme konusunda ses seda yok.
Nakit sıkıntısı falan varmış, yoğunluk varmış. Hayır partner şirketi ödeme yaptığı zaman bile (çok yoğun olur) 15-20 dakikada ödeme geçen firma bugünlerde hiçbir ödeme olmadığı hatta bozum işlemlerinin az olduğu vakitte yoğunluk yaşaması şaşırtıyor beni.
Para aciliyeti olmasa hiç umrumda bile değil 1 hafta sonra da gönderebilirler. Quiz parayı gönderecek mi paypal bloke koyacak mı derken Webmoney'de beni şüpheye düşürmeye başladı bugünlerde.
Umarım tez zamanda eski haline dönerler.

Valla 2 gündür bende mağdur oldum.
Dün sabah ve bugünün gecesi yüklü bir miktar wmz bozumu yaptım yetkililerle de görüştüm ama halen ödeme konusunda ses seda yok.
Nakit sıkıntısı falan varmış, yoğunluk varmış. Hayır partner şirketi ödeme yaptığı zaman bile (çok yoğun olur) 15-20 dakikada ödeme geçen firma bugünlerde hiçbir ödeme olmadığı hatta bozum işlemlerinin az olduğu vakitte yoğunluk yaşaması şaşırtıyor beni.
Para aciliyeti olmasa hiç umrumda bile değil 1 hafta sonra da gönderebilirler. Quiz parayı gönderecek mi paypal bloke koyacak mı derken Webmoney'de beni şüpheye düşürmeye başladı bugünlerde.
Umarım tez zamanda eski haline dönerler.

bende dün 10:30 da verdim hala ses seda yok.

2 gündür ödeme yapılmasını bekliyoruz, kusura bakmayın fakat son günlerde kendinizi çok bozdunuz, bu durumdan çok rahatsız oluyorum böyle devam ederseniz bir daha sizinle çalışmayacağım.

Dun ve bugün işlem yapıpta parası bankaya gelen var mı arkadaşlar

bende de 2 gündür ödeme yapılmadı,endişelenmelimiyiz ?!
neler oluyor ?!

ondan önceki 2 gün üst üste 15-30 dakika aralıklarla ödemeleri geçtiler. biraz önce sordum. sıra size gelince ödenecek dedi. muhtemelen pazartesiye bıraktılar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri