youtube bilgini
Yasaklanmış
Vallahi ben çok memnunum çok ilgililer..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] geçen hafta programi kullanarak 2 tane cüzdan açmiştim fakat bugün siteden ve mobil programfan baktiğimda o cüzdanlarin yansimadiğini gordüm sebebi nedir acaba?
Aynı problem bendede var 5-6 tane cüzdan açtım fakat ne mobil programda nede internet sitesi üzerinden gözükmüyor sadece keeper üzerinde gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim
Ama ben bozum yapdığımda hesapladığımla hesabıma gelen para arasında uyuşmazlık oluyo en azından oraya hesaplama aracı yapsınlar şu kadar para gelcek diyeyada 500 dolarınız 3 gün sonrada olsa 2.68 yada şu fiyattan yatacak desin.
Adres onaylatmak için belge istiyorlar ancak bende böyle bir belge yok adresin yazılı olduğu ne yapabilirim?
Adres onaylatmak için belge istiyorlar ancak bende böyle bir belge yok adresin yazılı olduğu ne yapabilirim?
ikametgah belgesi yetmiyor mu?
gidip ikametgah belgesi çıkaracaz yani
ben vds aldıgım yilmazserversın e-faturasını gönderdim,oldu.
fark oldugunu sanmıyorum ben.webmoney kesintisi + bozum sırasında bu söyledigim yerdeki kur baz alındıgında aynı olması gerek.3 gün sonrada alsan paranı,bozum talebi yaptıgında kur kaç ise onun alındıgını söylemişlerdi bana daha önce.
Hiç kargaşaya olanak sağlamadan onaylayalım. Ne zaman işlem bildirirseniz sistem manuel değil otomatiktir ve o andaki kuru baz alır. Bu ara sizlerden fark etmenizi beklerdik bankaların bayram önü kapanış kuru çok düşük oldu biz bunu %2 yükselttik. Lütfen eleştiri pozitif de negatif de olabilir. Zaten rakiplerimize göre hep iyi kur veriyoruz ama bu bayramda hediyemiz olarak bankaların kurundan da yüksek veriyoruz.
Bilgilendırme için teşekkur ederım kardeşim sağolBalance toplam hesaptaki para. Amount sadece o cüzdandaki para.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.