Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Hafta sonlari bozum islerinde para bankaya yatiriliyormu

Bankalar limit sistemleri koyuyorlar. Yoksa mutlaka fark etmişsinizdir. Biz neredeyse 7/24 çalışıyoruz. Ancak ülkemizde bankacılık her ne kadar diğer ülkelere göre daha gelişmiş olsa da o denli alternatif bankacılık da sorun yaşıyor.

Ancak 27 Haziran itibari ile bu konuda kanunlar da çıktı bizlerin baskıları ile. Dolayısıyla hafta sonu tam ödeme sistemi çok geç gelen bu kanunlar ile sağlanabilecektir. Yoksa belirttiğimiz gibi biz neredeyse 24 saat buradayız. Yeter ki ülkedeki sistem bizim kadar gelişebimilmiş olsun. Çünkü biz otomatik olarak para çekmeyi talep ettiğiniz dakikadan yaklaşık 2-3 dakika içerisinde paranızı alabileceğiniz sistem yazılımına sahibiz. Sadece ülke buna hazır değil

Bankalar limit sistemleri koyuyorlar. Yoksa mutlaka fark etmişsinizdir. Biz neredeyse 7/24 çalışıyoruz. Ancak ülkemizde bankacılık her ne kadar diğer ülkelere göre daha gelişmiş olsa da o denli alternatif bankacılık da sorun yaşıyor.

Ancak 27 Haziran itibari ile bu konuda kanunlar da çıktı bizlerin baskıları ile. Dolayısıyla hafta sonu tam ödeme sistemi çok geç gelen bu kanunlar ile sağlanabilecektir. Yoksa belirttiğimiz gibi biz neredeyse 24 saat buradayız. Yeter ki ülkedeki sistem bizim kadar gelişebimilmiş olsun. Çünkü biz otomatik olarak para çekmeyi talep ettiğiniz dakikadan yaklaşık 2-3 dakika içerisinde paranızı alabileceğiniz sistem yazılımına sahibiz. Sadece ülke buna hazır değil

Webmoney iyi ya

Diğer isteğiniz dışında, paranız içeride kaldı ise güvenlik önlemleri ile kurtaramadınız demektir hesabınızı. Ofisimize bekleriz sizi. Çok ayrıntılı sistem kayıplarında bu yaşanıyor. Ve ülkede bekli 100 binlerce hesapta bir oluyor. Eğer ofise uzak bir mercide iseniz, telefon ile görüşelim bu durumu çözelim. Küfür edenleri ifşa etmek kısmına gelince ise herkes bizim bir üyemizdir. İfşa etmek takdir edersiniz ki bizi yüceltmez düşürür.

Ama burada ana konu paranızın içeride kalması. Acilen çözelim. Normalde olmayan ve hatta kesinlikle olmayan bir durumdur. Büyük olasılıkla hesaba erişiminizi çok komplike bir şekilde kaybetmişsinizdir.

Normalde olmayan ve hatta kesinlikle olmayan 100 binlerce hesapta bir olan bi durumsa bence unutulan bi ayrıntı var en son hesap bilgilerimi son işlemlerimi içeren forumu doldurduktan sonra sizelere gelen yanıtı ilettim ama hep başka kişi çıktığından net bi yaıt alamadım

hocam webmoney keeper uygulamasındaki BL nedir ? kafama takıldıda :)

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]

Cumartesi yapılan bozum işlemlerini ödemesi hala daha hesaba geçmiş değil...

Bilgi rica edebilir miyim.

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] sırayla devam ediyormuş.çok fazla işlem olunca hesapların limitleri doluyormuş.buda geciktirmiş cumartesi günü.gün içinde gelmesini bekliyorum 2 ödeme daha bende

Cumartesi verilen işlem emri hala hesabıma yatmadı ?

DbJe26W.png

yofXTiE.png

Hocam kur farkı git gide açılıyor. Biliyorum sizinde mantıklı açıklamalarınız var ama bu sorunu en kısa sürede çözmenizi rica ediyorum.
USD olarak gönderme çalışmalarınızı hızlandırmanız bizim açımızdan iyi olacak.

DbJe26W.png

yofXTiE.png

Hocam kur farkı git gide açılıyor. Biliyorum sizinde mantıklı açıklamalarınız var ama bu sorunu en kısa sürede çözmenizi rica ediyorum.
USD olarak gönderme çalışmalarınızı hızlandırmanız bizim açımızdan iyi olacak.

Bende bu konuda şikayetimi dile getirdim. Site üzerinden işlem bildirimi yaptığınız kur geçerlidir. Doların düşüp çıkması sizi etkilemiyor dedi.

Bende bu konuda şikayetimi dile getirdim. Site üzerinden işlem bildirimi yaptığınız kur geçerlidir. Doların düşüp çıkması sizi etkilemiyor dedi.

Hocam olay o değil.
Ben şimdi aynı anda garantiden dolar bozdurdugumda 2.675 den bozduruyorum.
Ama webmoneyden bozdurdugumda 2.656 dan bozduruyorum.
Arada 1.9 kuruşluk fark var.
Hiç bozdurmakla uğraşmasak. Direk dolar olarak alsak daha iyi olacak gibi. :)

Hocam olay o değil.

He tamam anladım şimdi. Doğru diyorsun 2. gişe olayını yapıyorlar. O webmoney haricinde bi olay bizim webmoney TR yani Epara'nın işi. biraz tekelinde diye rahat at koşturuyorlar :) Sağlık olsun, Allah'tan hizmet sarkmıyor da ona ses çıkarmıyoruz şimdi :) Yoksa direkt bankadayım :D

Hocam olay o değil.

Satış kurunda komisyon var. Kur farkı o yüzden bu kadar açık görünüyor.

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

Lütfen makul ve mantıklı olalım. Cumartesi çekim için istekte bulundunuz ve bugün yatırıldı evet. Pazar biliyorsunuz ki zaten çalışmıyoruz. Cumartesi günleri ise EFT yapmak mümkün değil. Dolayısı ile ANA BANKAmızı kullanamıyoruz. Böylece havale yapılan bankalardan limitleri kapatana kadar devam ediyoruz.

İlk iş gününde ise EFT olarak tüm ödemeleri geçiyoruz. Ödeme dönemi hafta sonuna denk geldi. Bu yüzden de bu şekilde cumartesi olan ödeme pazartesi yapıldı.

Yarın itibari ile öğlene kadar bugün oluşturulan ve sarkan ödemeler de yapılarak normale döneriz.

Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 17:36 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

He tamam anladım şimdi. Doğru diyorsun 2. gişe olayını yapıyorlar. O webmoney haricinde bi olay bizim webmoney TR yani Epara'nın işi. biraz tekelinde diye rahat at koşturuyorlar :) Sağlık olsun, Allah'tan hizmet sarkmıyor da ona ses çıkarmıyoruz şimdi :) Yoksa direkt bankadayım :D

Lütfen rakibimizin kuruna bakınız. Gördüğünüz kur ile arasında %2 fark var ve daha iyiyiz.

sabah 7:00 de verilen çekim talimatı halen yatmadı bankama, eskiden 15 dk'ya yatardı.

Sarkmalar başladı ödemelerde lütfen düzeni bozmayın sizden ricam.

Bende öğlen talimat vermiştim 17.30a kadar yatar deyip planlarımı ona göre yapmıştım. Yoğunluk hala devam mı ediyor yoksa artık eski hız yok mu?

Eğer öyle bir durum varsa kendimizi ona göre ayarlayalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri