Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar wm bozdurma adımındayım fakat talep formu bilgilerini doldurduğum yerde IBAN yazmaya çalışırken tuşa basıyorum fakat yazıyor hemen siliyor,sanki takılmış gibi.
Daha önce başına gelen var mı? ne yapabilirim giremiyorum ibanı?

arkadaşlar wm bozdurma adımındayım fakat talep formu bilgilerini doldurduğum yerde IBAN yazmaya çalışırken tuşa basıyorum fakat yazıyor hemen siliyor,sanki takılmış gibi.
Daha önce başına gelen var mı? ne yapabilirim giremiyorum ibanı?
tarayıcı hatası olabilir.baska tarayiciyla tr koymadan yaz

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ilk defa bir yere ibanı başında tr olmadan girdim,normalde bu sitede böyle mi oluyor?
yanlış birşey yapmamışımdır inşallah...işleminiz başarıyla tamamlanmıştır dedi en sonunda,bundan başka yapılacak bir işlem kalmadı heralde değil mi? Pazartesi işlem sırasına göre ödeme yapılacaktır heralde bankama...

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ilk defa bir yere ibanı başında tr olmadan girdim,normalde bu sitede böyle mi oluyor?
yanlış birşey yapmamışımdır inşallah...işleminiz başarıyla tamamlanmıştır dedi en sonunda,bundan başka yapılacak bir işlem kalmadı heralde değil mi? Pazartesi işlem sırasına göre ödeme yapılacaktır heralde bankama...

evet tr olmadan giriliyor. Webmoney için günlük maximum para bozdurma limiti nedir bilen var mı ?

2bin hocam günlük limit. ama artırılması için başvuru yapılmıştı sanırım.

adıma kayıtlı kredi kartı iş yerimin adresi var. Adıma kayıtlı faturada yok sadece ehliyet ile formal yapabiliyor muyuz ?
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]

edit: önceki sayfalardan cevabı aldım tşk

Son düzenleme:
bilgisayar programından açtığımız hesapları başka bilgisayardan veya mobilden görmenin bi yolu var mı? ana hesap harici hesaplara para geliyor, onları göremiyorum programın kurulu olduğu bilgisayar haricinde.

Tekrar merhaba,

Yetkili taraf ile tekrar görüşüldü. Parayı önümüzdeki hafta içi size geri iade etmiş olacaklarını ilettiler. Biz hafta içi yine hatırlatıyor olacağız. Size ulaşınca bizim de sorguyu durdurmamız için bize bilgi vermenizi rica edeceğiz.

Teşekkürler.

Merhaba. Geçtiğimiz hafta içi beklediğimiz ödeme yine yapılmadı. Bilgilerinize..

Toplamda %3.82 kesinti yapıyor.
Yani ortalama %4 dersek eger PayPal %5 kesinti yapıyor.
Kesintilere baktıgımızda arada pek fazla bir farkı yok.
PayPal'a alternatif olmasının tek denedi 1 gün icinde paranın yatma avantajı.
Bunun dısında herhangi bir avantajı yok bence WM'nin.

(20.07.2015-12:48)güncel paypal kuru : 2,59 TL
güncel WM kuru: 2,664 TL
çekilecek miktar büyüdükçe aradaki fark cidden artıyor hocam

Arkadaşlar formal onaylatacam kimlik ekledim böyle bir seçenek çıktı neyi seçecem?
videodaki anlatım değişmiş

Pick the document type: burda neyi seçecem

Beyler webmoneyde 1 tane usd yani wmz cüzdan var bitane daha wmz cüzdan açabiliyor muyum aynı hesaba yardımcı olabilir misiniz ?

öyle düşünme hocam %1.18 bazen büyük bir oran oluyor birde kafan rahat hocam blokesiydi şusuydu busuydu yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri