Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Skype'den bir türlü eklemiyorlar bayramdan önce yolladım hergün tekrar gönderiyorum ama dönüş yok yapılabilcek birşey var mı ?

arkadaslar.ben maksimum 1 defa icin 600$mi odeme alabilirim ? Passport - Formal

ng52pl.jpg

dün akşam 12 gibiydi galiba wmz bozum işlemi yaptırdım banka bilgilerimi girdim saat 3 oldu hala hesabıma geçmedi skypeten soruyorum işlem yoğunluğu var diyorlar bu kadar mu sürer bu işlem yoğunluğu

Bende aynı dün bozdurdum bekliyorum. Görünüşe göre wm avantajı kalmadı. Tamam quiz wm ödemelerini erken yapıyor ama bu seferde bozdurmak için bekliyoruz. Bankaya çekmek daha mantıklı galiba.

dün akşam 12 gibiydi galiba wmz bozum işlemi yaptırdım banka bilgilerimi girdim saat 3 oldu hala hesabıma geçmedi skypeten soruyorum işlem yoğunluğu var diyorlar bu kadar mu sürer bu işlem yoğunluğu

bende ödeme gelmiştir heralde bu saate kadar dedim ama baktım şimdi hesabıma,hala gelmemiş.anlaşılan yarına kaldı...

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]

İşlem yoğunluğu nedeni ile geç gönderilen tutarlar hatta bir sonraki güne sarkan işlemlerdeki kur farkını mutlaka karşılıyor olmanız gerekmekte.

Benim için önemli olan, işlemi yaptığım saatteki kur değeri değil, tutarı benim tarafıma gönderdiğiniz andaki kur değeri...

Bunun yanı sıra güncel kur bilgisi ile sitenizde yer alan kur bilgisi arasında gözle görülür fark bulunmakta.

An itibari ile "Biz GARANTİ BANKASI kurunu kullanıyoruz" dediğiniz garanti bankasının kuru 2.7180 TL fakat sitenizin kuru 2.7000 TL az gibi görünebilir fakat günlük 2K bozum yapıldığında 40 TL ye yakın bir fark oluşuyor ve kur farkınız her zaman bu oranlarda oluyor...

http://gyazo.com/69724203852fe71342a7e99a1af225f0
http://gyazo.com/53e2538ea6e995f6019d77e2a9a1f52b

Lütfen bu konularda gerekli çalışmanızı yapın, aksi taktirde hesaba direk Webmoneyden dolar olarak para çekmek çok daha mantıklı bir hal almaya başlayacak.

İyi çalışmalar.

PS: Yoğunluğunuzu eleştirmiyorum, sonuçta sizinde bir iş hacminiz var ve ayın belirli günlerinde herkez aynı anda bozum yaptığı için yetişmiyor olabilir...

Son düzenleme:
biz daha paypal ödemesi bekliyoruz beyler halinize şükredin :D

ben dün öğlen wmz bozum yaptırdım hala gelen giden yok. skypeden sordum bugün içinde yatacak dediler.

hergün aksamadan yapılan ödeme kalitesi oturtulmalı.

son ödemelerde " yoğunluk " sebebi ile ödemeler ertesi günlere sarkmaya başladı.

yoğunluk arttığında altyapınız da ona göre şekil alabilmeli.

direk dolar olarak cekme isinde ugrasiliyor demistiniz acaba olay ne asamada bilgilendirseniz iyi olur. [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]

mobilden yazilmistir...

Son düzenleme:

Bayram kısmını unutmayınız lütfen. 4 gün ödeme yapamadık bankalar çalışmadığı için. 1 gün geriden gelme sebebimiz budur. Bir daha ki ay bayrama gelmeyecek ve bir günde 4 günlük işlem beklemeyecektir. Umarız anlatabiliyoruzdur. Kusura bakmayınız elimizde olan bir durum değildi. 4 gün birikeni 4 güne değil 1 güne indirmek için yaptığımız çalışma bayramda da sizler tatil yaparken bizlerin dönüşümlü tatil yapması sonucudur.

Anlayacağınızı biliyoruz ve teşekkür ediyoruz...

---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

Bende aynı dün bozdurdum bekliyorum. Görünüşe göre wm avantajı kalmadı. Tamam quiz wm ödemelerini erken yapıyor ama bu seferde bozdurmak için bekliyoruz. Bankaya çekmek daha mantıklı galiba.

Açıklamayı üstte yaptık mantıklı düşünürseniz yaşanan durumu anlayacaksınız. Matematiksel olarak 4 gün geriden gelmemiz gerekirken fark yaratmak için bunu 1 güne indirdik.

Evet hocam şu dolar çekimi mevzusu vardı. Sizden hala müjdeli haber bekliyoruz.

bende ödeme gelmiştir heralde bu saate kadar dedim ama baktım şimdi hesabıma,hala gelmemiş.anlaşılan yarına kaldı...

Sebebini belirttik. Inanın 24 saat ödeme yapıldı yetişmek için. vardiyalı şekilde 24 saat çalışıldı bu 4 gün. Gün daha uzun olsaydı daha fazla ödeme de yapılacaktı emin olabilirsiniz.

@WebMoneyTürkiye açıklamanıza bişey demiyorum size hak veriyorum zatende. Skyp durumuna gün içinde hesaplarda olacaktır yazdınız. Bende saat 16,30 gibi bankaya gittim hem adsense hem wm ödememi bi seferde hallederim diye ama gelmedi. Toplam 4 otobüs değiştiriyorum banka uzakta. Bugün özellikle skydan sorarak bi parça daha bozum yaptım. Yarın ikiside yatar dediler bakalım inşallah yetişir.

@WebMoneyTürkiye açıklamanıza bişey demiyorum size hak veriyorum zatende. Skyp durumuna gün içinde hesaplarda olacaktır yazdınız. Bende saat 16,30 gibi bankaya gittim hem adsense hem wm ödememi bi seferde hallederim diye ama gelmedi. Toplam 4 otobüs değiştiriyorum banka uzakta. Bugün özellikle skydan sorarak bi parça daha bozum yaptım. Yarın ikiside yatar dediler bakalım inşallah yetişir.

Yarın için kesin sorun yok ve hatta sabah erken hepsi bitmiş olacak. Geriye kalan ödenmesi gereken işlem sayısı 1 saat alacaktır.

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

Tüm bayram zamanından sarkmış olan ödemeler yarın bitecektir. Yarın gelen talepler de dahil olmak üzere.

Bilginize.

---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]

İşlem yoğunluğu nedeni ile geç gönderilen tutarlar hatta bir sonraki güne sarkan işlemlerdeki kur farkını mutlaka karşılıyor olmanız gerekmekte.

Benim için önemli olan, işlemi yaptığım saatteki kur değeri değil, tutarı benim tarafıma gönderdiğiniz andaki kur değeri...

Bunun yanı sıra güncel kur bilgisi ile sitenizde yer alan kur bilgisi arasında gözle görülür fark bulunmakta.

An itibari ile "Biz GARANTİ BANKASI kurunu kullanıyoruz" dediğiniz garanti bankasının kuru 2.7180 TL fakat sitenizin kuru 2.7000 TL az gibi görünebilir fakat günlük 2K bozum yapıldığında 40 TL ye yakın bir fark oluşuyor ve kur farkınız her zaman bu oranlarda oluyor...

Gyazo - 69724203852fe71342a7e99a1af225f0.png
Gyazo - 53e2538ea6e995f6019d77e2a9a1f52b.png

Lütfen bu konularda gerekli çalışmanızı yapın, aksi taktirde hesaba direk Webmoneyden dolar olarak para çekmek çok daha mantıklı bir hal almaya başlayacak.

İyi çalışmalar.

PS: Yoğunluğunuzu eleştirmiyorum, sonuçta sizinde bir iş hacminiz var ve ayın belirli günlerinde herkez aynı anda bozum yaptığı için yetişmiyor olabilir...

Sürekli konuşulan ama aslında kendimizi bu konuda haklı gördüğümüz bir alanı çok net eleştirmişsiniz.

Belirttiğimiz kurdan daha iyisini verebilen hatta yanına biraz da olsa yaklaşabilen bir kurum yok buna döviz büroları dahil. Bakın verdiğimiz kur yüzünden çok sıkıştırmalar yaşayıp taviz vermiyoruz. Burada bizlere destek olun ki biz bu baskılara karşı olduğu gibi devam edelim yoksa samimi bir açıklama olsun: biz de çekilirsek emin olun direkt banka ödemesine de güvenmeyin, çok uzun sürmeyecek bu rahatlık, sonrasında tek ele kalırsınız aöacağınız kur bizimki ile rakibimizin yükselttiği anlık kur farkında gördüğünüz farktan bile aşağısı olur. Biraz mantık lütfen.

---------- Spam Engelliyici 23:58 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------

Bir noktayı atlamışız. Kur siz ne zaman işlemi yaptıysanız o anda sabitlenir. Ardından saatler sonra ödemeyi yapsak da o ilk işlemi gönderdiğiniz kur ile hesabınıza gönderilir. Yani talep ne zaman oluştuysa o kur geçerlidir. Gönderim zamanındaki kur değil. Bunun aksi zaten sistem açısından imkansız. Parayı çektiğiniz andaki kur ne ise o kurdan göndermek zorundayız.

Yarın için kesin sorun yok ve hatta sabah erken hepsi bitmiş olacak. Geriye kalan ödenmesi gereken işlem sayısı 1 saat alacaktır.

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------

Tüm bayram zamanından sarkmış olan ödemeler yarın bitecektir. Yarın gelen talepler de dahil olmak üzere.

Bilginize.

---------- Spam Engelliyici 23:50 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

Sürekli konuşulan ama aslında kendimizi bu konuda haklı gördüğümüz bir alanı çok net eleştirmişsiniz.

Belirttiğimiz kurdan daha iyisini verebilen hatta yanına biraz da olsa yaklaşabilen bir kurum yok buna döviz büroları dahil. Bakın verdiğimiz kur yüzünden çok sıkıştırmalar yaşayıp taviz vermiyoruz. Burada bizlere destek olun ki biz bu baskılara karşı olduğu gibi devam edelim yoksa samimi bir açıklama olsun: biz de çekilirsek emin olun direkt banka ödemesine de güvenmeyin, çok uzun sürmeyecek bu rahatlık, sonrasında tek ele kalırsınız aöacağınız kur bizimki ile rakibimizin yükselttiği anlık kur farkında gördüğünüz farktan bile aşağısı olur. Biraz mantık lütfen.

İlk olarak "SİZ" demiyorum, çünkü "SİZ" diyebilmem için klavyenin başında oturan kişinin kurumu temsil ettiğinin farkında olup ona göre cümle kurması gerekli...

Bu nedenle "SEN" diyeceğim...

SEN benim mantığımı eleştiremez, sorgulayamazsın....

Ben gözümle gördüğüm farkı yazdım, yazmakla kalmadım ekran görüntülerini aldım ve farkı gösterdim...

Ve üzerine basarak, bu işi yapan tek kuruluş olmadığınızı, hatta WM in sadece garantörü olduğunuzu, aynı zamanda WM nin direkt kendisinden de ödeme çekilebileceği ve bu yöntemin sizin kur farklarınız ve işleyiş aksilikleriniz nedeni ile daha mantıklı gelmeye başladığını belirttim...

Dediğiniz doğru, fakat ters algoritma yapmıssınız, emin olun sizin gibi garantörler gelip geçer... Biri anlaşmasını iptal eder, gider bir diğeri anlaşır fakat herzaman Marka yani WM baki kalır... ve WM banka ödemesi yapmaya devam ettiği sürece kimse mağdur olmaz...

Lütfen birine cevap verirken biraz daha kelimelerimizi seçerek konuşalım, aksi taktirde aynı düzeyde cevapla muhattap olacaksınız...

İyi çalışmalar.

biz de çekilirsek emin olun direkt banka ödemesine de güvenmeyin, çok uzun sürmeyecek bu rahatlık, sonrasında tek ele kalırsınız aöacağınız kur bizimki ile rakibimizin yükselttiği anlık kur farkında gördüğünüz farktan bile aşağısı olur. Biraz mantık lütfen.

Hacı şu lafı bir daha oku. bu ne böyle tehdit gibi. Çekilirsen çekil ağam banka ödemesine geçeriz olur biter. Biz paypalın zulmüne dayanmış adamlarız.

İlk olarak "SİZ" demiyorum, çünkü "SİZ" diyebilmem için klavyenin başında oturan kişinin kurumu temsil ettiğinin farkında olup ona göre cümle kurması gerekli...

Bu nedenle "SEN" diyeceğim...

SEN benim mantığımı eleştiremez, sorgulayamazsın....

Ben gözümle gördüğüm farkı yazdım, yazmakla kalmadım ekran görüntülerini aldım ve farkı gösterdim...

Ve üzerine basarak, bu işi yapan tek kuruluş olmadığınızı, hatta WM in sadece garantörü olduğunuzu, aynı zamanda WM nin direkt kendisinden de ödeme çekilebileceği ve bu yöntemin sizin kur farklarınız ve işleyiş aksilikleriniz nedeni ile daha mantıklı gelmeye başladığını belirttim...

Dediğiniz doğru, fakat ters algoritma yapmıssınız, emin olun sizin gibi garantörler gelip geçer... Biri anlaşmasını iptal eder, gider bir diğeri anlaşır fakat herzaman Marka yani WM baki kalır... ve WM banka ödemesi yapmaya devam ettiği sürece kimse mağdur olmaz...

Lütfen birine cevap verirken biraz daha kelimelerimizi seçerek konuşalım, aksi taktirde aynı düzeyde cevapla muhattap olacaksınız...

İyi çalışmalar.

Öncelikle cevabımızın bu denli ters anlaşılabileceğini fark etmedik. Eğer çok antipatik oldu ise bunun anında sizlere cevap verme isteğimizden kaynaklandığını bilmenizi isteriz ve asıl olarak hiç bir kullanıcımıza karşı sizin şu anda düşündüğünüz şekilde yaklaşmak istemeyiz. Eğer sürçü lisan ettiysek lütfen kusurumuza bakmayınız.

Diğer konuya gelecek olursak, zaten biz aracı değiliz. Biz gidip yerine bir şey gelemez çünkü biz TR için 12 yıllık anlaşma yaptık. Ama bu demek değil ki biz tek eliz. Lütfen artık. Biraz empati yapalım. 7/24 sizlerleyiz. Saat kaç olursa olsun çalışan arkadaşlarımız var. 1 gün gecikiyoruz bazen ama hep buradayız. Belki hala hizmetimiz istediğiniz boyutta değil. Bunun için de aranızda bir ekip oluşturun isteklerinizi ofisimizde sizleri ağırlarken iletin beraber o sıkıntıları da çözelim diyoruz. Artık bilemiyoruz. Daha ne ladar sizlerin tepkisini almak yerine daha şeffaf olabiliriz.

---------- Spam Engelliyici 00:27 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

Hacı şu lafı bir daha oku. bu ne böyle tehdit gibi. Çekilirsen çekil ağam banka ödemesine geçeriz olur biter. Biz paypalın zulmüne dayanmış adamlarız.

Tüm yazıyı okuyunuz. Burada tehdit olamaz zaten. Lütfen. Anlayış biraz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri