Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar webmoney ne zaman skype da online oluyor 2 aydır para çekemiyorum
çekme konusunda bi sorunun,problemin mi var bilmiyorum hocam ama normal şartlarda onlara ulaşmana gerek yok para çekmek için.ben bugün sabah 5-6 gibi çekme talimatı verdim mesela,sonra gidip uyudum.uyanınca pcyi açıp enparaya girdim,param gelmişti.çekme talimatı vermen yeterli yani...
Iste o çekme talimatı nasıl oluyor? Daha önce videolu anlatım yapılmış ama eski ve denilen yerler yok
Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
1-) https://banking.gdcert.com/payout/wizard.aspx
seçeneklerden nakit olarak banka şube veya ortağı(Bir banka şube veya ortağı ile nakit
(Banka memuru tarafından ABD Doları kendi fonlar)) (in cash through a bank branch office or partner
(own funds in the USD by of the bank teller)) seçiniz !! 3. Olan !! devam ediniz
sonra Türkiye, E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. seçip devam ediniz lütfen
Burada Türkiye, E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. seçmeniz çok önemlidir.
E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. seçtiğinize emin olunuz.
2-) Hesabınıza giriş sağlayınız
3-) Hesabınıza girdikten sonra 3. Adıma kadar geliniz
3. Adımda banka office kısmında ilk olarak Adana (Hayalpark)
çıkar. Burası Epara şubeleridir. İstediğiniz Şubeyi
seçebilirsiniz veya Adana da kalabilir burası önemli değildir.
(EĞER ADANA ÇIKMADIYSA İLK OLARAK E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S.
SEÇMEMİŞSİNİZ DEMEKTİR 1. ADIMA DÖNÜP E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. SEÇİNİZ)
3. Adımda banka officeden sonra aşağıda bozdurmak istediğiniz miktarı yazınız
Ancak dikkat ediniz tüm komisyonlar burada alınıyor rakamı girdikten sonra
en altta hesabınızdan toplam çekilecek WMZ miktarı çıkacak
o miktarın hesabınızdaki toplam WMZ den fazla olmaması gerekir
bir de sadece tam sayı yazabilirsiniz.
4-) Tüm adımları tamamlayınız
-FATURA ÖDEME
Tüm adımları bitirdikten sonra var ise programa yok ise
WebMoney hesabınıza Fatura gelecektir onu pay diyerek ödemeniz gerekiyor
-TRZ- KODU
Faturanızı ödedikten 2-3 dk içerisinde program kullanıyorsanız
programa yok ise WebMoney hesabınızda Gelen kutusuna TRZ- kodu
yani işlem kodunuz gelecektir bu kod çok önemlidir.
-SİTEDEN TALEP OLUŞTURMA HESAP BİLGİLERİNİ GİRME
http://www.webmoneyalsat.com adresinden
wmz sat bölümündeki form doldurulacaktır ,doldurulan form sistemimize otomatik düşecektir ve işleminizi gerçekleştireceğizdir.İsim soy isim de Türkçe karakter
kullanmayınız.IBAN numarasında da yalnızca rakamları yazınız.TRZ kodunu TRZ-***** şeklinde giriniz. Cep telefonunuzu 0 olmadan giriniz.
İşlemlerimiz 15 dk ile işlem yoğunluğuna bağlı olarak 1 2 saat içinde hesabınıza geçer
muhasebemiz 09-18 arası çalışmaktadır.Bu saatler dışında yapacağınız bozum işlemleri ertesi sabah 09 dan itibaren işlem sırasına göre gönderilir.Bilginize
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] Hocam pc'ye format atmak zorunda kaldım. Web money programını yüklerken sıkıntı yaşıyorum skype da yazdım ilgilenebilir misiniz?
Bu durumla karşılaşıp halleden varsa yardım bekliyorum.
Bende de aynı sorun var. Pc ye format attım fakat program çalışmıyor. Yeniden programı aktif etmemiz gerekiyormuş ama becemedim.
https://www.youtube.com/watch?v=AiJKdjcCEdw
linkteki videodaki adımları izlemem gerekiyormuş ama telefon kısmı gelmiyor bende . nasıl çözerim bilmiyorum
Arkadaşlar selam,
program windows 10'da stabil olarak çalışıyor mu?
Ya da stabili geçtim ayda 2 kere lazım oluyor zaten, çalışıyor mu?
Normal de IMAC kullanıyorum, diğer pc de Windows 7 yüklü. Ancak Windows 7'de işlemci hiç bir program açık olmadığı halde %50-60 larda dolanıyor. Buda çok sinir bozucu. Windows 10 yüklücem sadece webmoney yüzünden yükleyemiyorum korkumdan..
Arkadaşlar selam,
program windows 10'da stabil olarak çalışıyor mu?
Ya da stabili geçtim ayda 2 kere lazım oluyor zaten, çalışıyor mu?
Normal de IMAC kullanıyorum, diğer pc de Windows 7 yüklü. Ancak Windows 7'de işlemci hiç bir program açık olmadığı halde %50-60 larda dolanıyor. Buda çok sinir bozucu. Windows 10 yüklücem sadece webmoney yüzünden yükleyemiyorum korkumdan..
@WebMoneyTürkiye hocam şu ödemeleri bankadaki dolar hesabımıza direk olarak dolar çekme işi üzerine çalışmalarınız vardı ne oldu o durum ? Yakın zamanda gerçekleşir umarım
çekme konusunda bi sorunun,problemin mi var bilmiyorum hocam ama normal şartlarda onlara ulaşmana gerek yok para çekmek için.ben bugün sabah 5-6 gibi çekme talimatı verdim mesela,sonra gidip uyudum.uyanınca pcyi açıp enparaya girdim,param gelmişti.çekme talimatı vermen yeterli yani...
fatıh dostum benım wm de tek cuzdan var ıcınde ufak meblag var onu bankaya cekmek ıstıyorum bılgın var mıacaba?
@WebMoneyTürkiye den ses çıkmıyor Quiz gibi oda bizi terketti herhaldekaç gün oldu cevap yok
Çelebilirsin engel yok. Yetkiliyle işinde yok. Videosuda vardı hatta anlatım
Sent from my iPhone using Tapatalk
banka kartı eklemem gerekıyor galıba,dırek $ olarak cekemıyormuyum bılgın varmı dostum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.