Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
arkadaşlar webmoney ne zaman skype da online oluyor 2 aydır para çekemiyorum

arkadaşlar webmoney ne zaman skype da online oluyor 2 aydır para çekemiyorum

çekme konusunda bi sorunun,problemin mi var bilmiyorum hocam ama normal şartlarda onlara ulaşmana gerek yok para çekmek için.ben bugün sabah 5-6 gibi çekme talimatı verdim mesela,sonra gidip uyudum.uyanınca pcyi açıp enparaya girdim,param gelmişti.çekme talimatı vermen yeterli yani...

çekme konusunda bi sorunun,problemin mi var bilmiyorum hocam ama normal şartlarda onlara ulaşmana gerek yok para çekmek için.ben bugün sabah 5-6 gibi çekme talimatı verdim mesela,sonra gidip uyudum.uyanınca pcyi açıp enparaya girdim,param gelmişti.çekme talimatı vermen yeterli yani...

Iste o çekme talimatı nasıl oluyor? Daha önce videolu anlatım yapılmış ama eski ve denilen yerler yok

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Iste o çekme talimatı nasıl oluyor? Daha önce videolu anlatım yapılmış ama eski ve denilen yerler yok

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

ilk günden itibaren ben bunu kullanıyorum hocam,video filan izlemedim hiç.

Kod:
1-) https://banking.gdcert.com/payout/wizard.aspx

seçeneklerden  nakit olarak banka şube veya ortağı(Bir banka şube veya ortağı ile nakit
(Banka memuru tarafından ABD Doları kendi fonlar))  (in cash through a bank branch office or partner
(own funds in the USD by of the bank teller))  seçiniz !! 3.  Olan !! devam ediniz
sonra Türkiye, E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. seçip devam ediniz lütfen
Burada Türkiye, E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. seçmeniz çok önemlidir. 
E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. seçtiğinize emin olunuz.

2-) Hesabınıza giriş sağlayınız 

3-) Hesabınıza girdikten sonra 3. Adıma kadar geliniz 

3. Adımda banka office kısmında ilk olarak Adana (Hayalpark)
çıkar. Burası Epara şubeleridir. İstediğiniz Şubeyi 
seçebilirsiniz veya Adana da kalabilir burası önemli değildir.

(EĞER ADANA ÇIKMADIYSA İLK OLARAK E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. 
SEÇMEMİŞSİNİZ DEMEKTİR 1. ADIMA DÖNÜP E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. SEÇİNİZ)

3. Adımda banka officeden sonra aşağıda bozdurmak istediğiniz miktarı yazınız 
Ancak dikkat ediniz tüm komisyonlar burada alınıyor rakamı girdikten sonra 
en altta hesabınızdan toplam çekilecek WMZ miktarı çıkacak
o miktarın hesabınızdaki toplam WMZ den fazla olmaması gerekir
bir de sadece tam sayı yazabilirsiniz.

4-) Tüm adımları tamamlayınız 

-FATURA ÖDEME 
Tüm adımları bitirdikten sonra var ise programa yok ise 
WebMoney hesabınıza Fatura gelecektir onu pay diyerek ödemeniz gerekiyor

-TRZ- KODU
Faturanızı ödedikten 2-3 dk içerisinde program kullanıyorsanız
programa yok ise WebMoney hesabınızda Gelen kutusuna TRZ- kodu 
yani işlem kodunuz gelecektir bu kod çok önemlidir.

-SİTEDEN TALEP OLUŞTURMA HESAP BİLGİLERİNİ GİRME

http://www.webmoneyalsat.com adresinden
wmz sat bölümündeki form doldurulacaktır ,doldurulan form sistemimize otomatik düşecektir ve işleminizi gerçekleştireceğizdir.İsim soy isim de Türkçe karakter
kullanmayınız.IBAN numarasında da yalnızca rakamları yazınız.TRZ kodunu TRZ-***** şeklinde giriniz. Cep telefonunuzu 0 olmadan giriniz.

İşlemlerimiz 15 dk ile işlem yoğunluğuna bağlı olarak 1 – 2  saat içinde hesabınıza geçer
muhasebemiz 09-18 arası çalışmaktadır.Bu saatler dışında yapacağınız bozum işlemleri ertesi sabah 09 dan itibaren işlem sırasına göre gönderilir.Bilginize…

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] Hocam pc'ye format atmak zorunda kaldım. Web money programını yüklerken sıkıntı yaşıyorum skype da yazdım ilgilenebilir misiniz?

Bu durumla karşılaşıp halleden varsa yardım bekliyorum.

Son düzenleme:
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] Hocam pc'ye format atmak zorunda kaldım. Web money programını yüklerken sıkıntı yaşıyorum skype da yazdım ilgilenebilir misiniz?

Bu durumla karşılaşıp halleden varsa yardım bekliyorum.

Bende de aynı sorun var. Pc ye format attım fakat program çalışmıyor. Yeniden programı aktif etmemiz gerekiyormuş ama becemedim.

https://www.youtube.com/watch?v=AiJKdjcCEdw

linkteki videodaki adımları izlemem gerekiyormuş ama telefon kısmı gelmiyor bende . nasıl çözerim bilmiyorum

@WebMoneyTürkiye hocam şu ödemeleri bankadaki dolar hesabımıza direk olarak dolar çekme işi üzerine çalışmalarınız vardı ne oldu o durum ? Yakın zamanda gerçekleşir umarım

Arkadaşlar selam,
program windows 10'da stabil olarak çalışıyor mu?
Ya da stabili geçtim ayda 2 kere lazım oluyor zaten, çalışıyor mu?

Normal de IMAC kullanıyorum, diğer pc de Windows 7 yüklü. Ancak Windows 7'de işlemci hiç bir program açık olmadığı halde %50-60 larda dolanıyor. Buda çok sinir bozucu. Windows 10 yüklücem sadece webmoney yüzünden yükleyemiyorum korkumdan..

Arkadaşlar selam,

Normal de IMAC kullanıyorum, diğer pc de Windows 7 yüklü. Ancak Windows 7'de işlemci hiç bir program açık olmadığı halde %50-60 larda dolanıyor. Buda çok sinir bozucu. Windows 10 yüklücem sadece webmoney yüzünden yükleyemiyorum korkumdan..

w10 var, problem yok

Arkadaşlar selam,

canavar gibi çalışıyor hocam 3 gün önce geçtim
sadece o ilk başta verilen kwm gibi bi dosya varya onun yedeğini al bi usbye
win 10 şahane :D gerisi bahane

fatıh dostum benım wm de tek cuzdan var ıcınde ufak meblag var onu bankaya cekmek ıstıyorum bılgın var mıacaba?

@WebMoneyTürkiye den ses çıkmıyor Quiz gibi oda bizi terketti herhalde :) kaç gün oldu cevap yok

aynen senin sorunu en az 3 kez sordum ne zaman dolar cekecegiz diye malesef orali olmadilar.
en azindan surec hakkinda bilgi verse iyi olacak ne asmada dolar olarak cekme acaba. uzerinde calisma devam ediyor mu

mobilden yazilmistir...

banka kartı eklemem gerekıyor galıba,dırek $ olarak cekemıyormuyum bılgın varmı dostum

Bankaya havale/eft istiyorsanz kartla işiniz yok. Direkt iban numarası ile çekersiniz. Videoyu bi arayın hocam mobilim bulamıyorum şu anda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri