Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
milletn yazdıklarını takip edeceğine önce eft havaleleri yapın çok yoğunsunuzya hani klavye başında millete laf sokar gibi cevap vermeyin paralarınını emanet ediyo bu millet size böyle kaç kişisiniz dünden beri hala gelen giden yok burada kendinizde sorununu arayın son 3 aydır hep aynı mazeretler yoğunluk yoğunluk. insanız anlarız halınızdende aklınız almıyomuydu yıgılma olacagını eleman alın kardeşim

Daha hızlı bir sistem varsa tercih edebilirsiniz.

Bunun dışında biz yeterince hızlı bir sistemiz. Sürekli olarak da işe alımlarımız büyüdükçe devam eder.

Firmalarda herkes her işi yapamaz. Benim görevim burada sorulara cevap vermek. Muhasebe departmanının sözleşmesi ve hesap erişim yetkisi farklı. Dolayısı ile tüm ofis geçip ödeme yapamayız.

Umarım anlaşılır olmuştur.

Bunun dışında muhasebede kimse durmuyor. Sürekli ödeme gönderiyor. Pazartesi Salı ve Çarşamba da çalışmaya devam edecekler. (Bu günlerde de para çekme talebi olacaklar için)

Ben sabah çekim işlemi yapmıştım ama daha gelen giden yok. Ayrıca skypeden cevapta vermiyorlar nedense..

Bozum yapan herkes bayimiz. Bayimiz olmadığını iddia ettiklerinize belirtin burada şirket isimleri ile hesap açsınlar. Milletin dolandırılmasına ya da ileride sorun yaşamasına meyil vermemiş olursunuz.

Elimizden gelenin daha fazlası ile hızlı ödeme gönderiyoruz. Muhasebe gerçekten durmuyor. Bayram önü. Biraz mantıklı olun ve bizi de anlayın lütfen
Sizde taft iletisiminin bayisisiniz hocam dikkat edin onun altindan bize odeme yapiosunuz.. sizlerinde alt bayileri vardir elbet buna bisey diemem... sizi anlamiyor degilim yogun olabilirsiniz.. ama bu yogunlugu bize yansitmaniz kurumsal kimliginizi ciddi anlamda zedeliyor dusunun bankamatige gidip karti sokuyosunuz ve size dio carsambaya kadar oderim :) ayni mantikta calismaya veya bize yutturmaya calisiosunuz.. bu cahil aklimla bile diorum 1 hesapta eft sirasimi bekliolar nie 3 4 hesap veya 30 hesapla gonderim yapmiolar vesselam

Arkadaslar,
Webmoneyturkiye bildiginiz gibi paypalin milletin parasinin ustune yatmaya basladiginda. Quizin odeme yontemine gore kanal baglamayi sinirladiginda hepimiz icin cozum oldu. Aylardir hepimiz yuksek kurdan anlik bozum yaptik odememizi sikintisiz sekilde aldik. Yeni partner arayislarinda wm odemeyi avantaj olarak gorduk.

Simdi 1 gun odeme gecikti diye afamlari topa tutuyorsunuz hakaretler ediyorsunuz. Yapmayin lutfen paraniz webmoneyde kalacak olsaydi bugune kadar 10 kere kalirdi. Herkesi saygi cercevesinde hateket etmeye davet ediyorum. Muattabiniz var diye hakaret etmenin saygisizlasmanin alemi yok adamlar size hizmet vwriyo aylardir paranizi kurusu kurusuna alirsiniz

Sizde taft iletisiminin bayisisiniz hocam dikkat edin onun altindan bize odeme yapiosunuz.. sizlerinde alt bayileri vardir elbet buna bisey diemem... sizi anlamiyor degilim yogun olabilirsiniz.. ama bu yogunlugu bize yansitmaniz kurumsal kimliginizi ciddi anlamda zedeliyor dusunun bankamatige gidip karti sokuyosunuz ve size dio carsambaya kadar oderim :) ayni mantikta calismaya veya bize yutturmaya calisiosunuz.. bu cahil aklimla bile diorum 1 hesapta eft sirasimi bekliolar nie 3 4 hesap veya 30 hesapla gonderim yapmiolar vesselam

Bakın, burası WebMoney Türkiye ofisi. Siz ödemelerinizi TAFT İletişim üzerinden almıyorsunuz. Lütfen ödemelerinize bakın Epara Ödeme Hizmetleri A.Ş. üzerinden alıyorsunuz. Bu firma da ülkedeki para garantörü. Sistemimiz ülkelerde bu şekilde işliyor. Resmi süreci doğru uygulamamız için paranın güvenli şekilde dolaşıyor olması gerekiyor.

şuan sıranın kimde yani saat kaçtaki bozumun hallolduğunu bilsek iyi olurdu sırayla gidiyorsa tabi

Hesaplarınızı kontrol edin bir yandan lütfen. Çünkü biriken ödemelerin çoğunluğu bitti. 17:15' e kadar devam ediyoruz.

Arkadaslar,
Webmoneyturkiye bildiginiz gibi paypalin milletin parasinin ustune yatmaya basladiginda. Quizin odeme yontemine gore kanal baglamayi sinirladiginda hepimiz icin cozum oldu. Aylardir hepimiz yuksek kurdan anlik bozum yaptik odememizi sikintisiz sekilde aldik. Yeni partner arayislarinda wm odemeyi avantaj olarak gorduk.

Simdi 1 gun odeme gecikti diye afamlari topa tutuyorsunuz hakaretler ediyorsunuz. Yapmayin lutfen paraniz webmoneyde kalacak olsaydi bugune kadar 10 kere kalirdi. Herkesi saygi cercevesinde hateket etmeye davet ediyorum. Muattabiniz var diye hakaret etmenin saygisizlasmanin alemi yok adamlar size hizmet vwriyo aylardir paranizi kurusu kurusuna alirsiniz

Paramın elime geçeceğini biliyorum elbet ama hizmet kalitesi bence arttırılmalı.Ne zaman bozum işlemi yapsam mutlaka 6-7 saat bekliyorum.Webmoney türkiye ekibinden bu işlemlerin hızlanması için ricada bulunuyorum.

Dipnot : bu kesinlikle bir şikayet postu değildir.Aksine istek/öneri postudur.

Arkadaslar,

Hocam oncelikle size tesekkur ederim foruma webmoney konusunu actiginiz icin...muhtemelen arkadasla realden bir yakinliginiz var...paypal ile kiyaslanamayacak sistem webmoneydir bu forumdada alsat ekibi is yapior.. gecmis mesajlara biraz goz atarsaniz esas sorunun ne oldugunu gorebilirsiniz.. madem bu yogunlugu kaldiramayacak sistemleri var ise bunu acikca bize dile getirebilirler.. yarin bayram alisverisi var ve odemem carsambaya kadar uzayacak muhabbeti donuyor... alternatif webmoneyden para almayi dusundugumuz her sistem illegal ilan ediliyor biraz ona guluyorum birazda dusunuyorum... dedigim gibi webmoney harika bir odeme sistemi ve webmoney turkiye ye forum yonetimi ile irtibata gecmek kosulu ile 2 3 alternatif bulmamiz lazim.. adamlarin yukunu hafifletiriz en azindan..

Hocam oncelikle size tesekkur ederim foruma webmoney konusunu actiginiz icin...muhtemelen arkadasla realden bir yakinliginiz var...paypal ile kiyaslanamayacak sistem webmoneydir bu forumdada alsat ekibi is yapior.. gecmis mesajlara biraz goz atarsaniz esas sorunun ne oldugunu gorebilirsiniz.. madem bu yogunlugu kaldiramayacak sistemleri var ise bunu acikca bize dile getirebilirler.. yarin bayram alisverisi var ve odemem carsambaya kadar uzayacak muhabbeti donuyor... alternatif webmoneyden para almayi dusundugumuz her sistem illegal ilan ediliyor biraz ona guluyorum birazda dusunuyorum... dedigim gibi webmoney harika bir odeme sistemi ve webmoney turkiye ye forum yonetimi ile irtibata gecmek kosulu ile 2 3 alternatif bulmamiz lazim.. adamlarin yukunu hafifletiriz en azindan..

Alternatiflerin kararını siz veremiyorsunuz. WebMoney olarak biz belirliyoruz. WebMoney işlemlerinde olabilecek bir hatadan (şube yapınca) direkt bizler mesul oluyoruz. Dolayısı ile Türkiye'de bu tip işlemler belirttiğiniz gibi kolay işlemiyor. Yaptırımları çok ağır.

Ana ödeme dönemi olan 1-2 gün hariç zaten yarım saat içinde ödeme alıyorsunuz. Ana ödeme döneminde ise 1 gün sarkıyor.

Bu konuda nasıl iyileştirebiliriz, bir çalışma yapmamız art fakat. Ülkenin de şartlarını düşünerek mutlaka bu konuda bir beyin fırtınası yapılacaktır. Hatta aranızdan bir kaç kişi seçip ofisimizde fikirlerinizi de paylaşabilirsiniz. Bir kaç saatlik bir çalışma grubu oluştururuz. Biz fikirlere açığız. Yeter ki kanun ve nizama uygun olsun.

Hocam benımde ayni gelen gıden yok Bende dedım kesın bır hata yaptım adımda soyadımda türkçe karekter kullandım dıyemı gelmedı dıye epey endışelenmıstım

yani hocam mantık diyolar... nasıl bir mantık dünden beri bir çok kişinin hala hesabına ödemelerin ulaşmadığını açıklayabilir bilmiyorum saat 4 oldu ya 24 saate yakın bir zaman geçti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri