Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Beyler paralar bankaya düştü gelecek ay görüşürüz. Teşkkürler WM and Quiz.

vallahi komik geliyo yorumlar okudukça sırayla geçiyo işte hesaba te Allah'ım

vallahi komik geliyo yorumlar okudukça sırayla geçiyo işte hesaba te Allah'ım

Komik gelecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.. Bir yoğunluk var bunun farkındayız ama kendi adıma konuşiyim 2 saati geçti 6'ya kadarda yapacaklarını söylüyorlar.. Ama böyle giderse yarına sarkar..

Komik gelecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.. Bir yoğunluk var bunun farkındayız ama kendi adıma konuşiyim 2 saati geçti 6'ya kadarda yapacaklarını söylüyorlar.. Ama böyle giderse yarına sarkar..

Ben saat dörtte talimat verdim yarına sarkabilir dediler.

Webmoney kayıt olduk programlar indirdik herşeyi yaptık uzun sürdü biraz ama olsun.İnş onaylanır paypal dan yavaş yavaş kurtuluruz

Arkadaşlar webmoney hesabımızı kaç adet quiz kanala bağlıyabiliriz

Konuda şu - Ödemenizi o gün içinde alırsınız (15dk- bir kaç saat arası diyelim)- ibareyi düzeltelimde millet perişan olmasın.

Webmoney ödememi banka hesabına formu doldurduktan sonra yarım saat sürmeden aldım. Yetkili arkadaş çok ilgili ve hızlı.

bu ay ilk kez webmoney e geçtim ve para yattıktan sonra sorunsuz şekilde 1 saatte ödememi aldım. yetkili arkadaş çok ilgili ve sıkılmadan yardımcı oldu bana. ben kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaslar. paypal sanki başta daha basit kolay gibi gelebilir ama emin olun alıştıktan sonra webmoneyden şaşamıcaksınız.

Para Kısa Sürede Hesaba Geçti Paypaldan Bin Kat Daha iyi Ayrıca Quizde Farklı Dashboard daki Hesaplara Aynı Ödeme adresi girilmiyor webmoneyde dilediğimiz kadar hesap açıp her kanalı ayrı cüzdana bağlayabilmek takip ve gereklilik açısından çok daha iyi

Ya Bu Wm İos Cep Uygulamasını İndirdim. Kurulum Aşamasında Telefon Numarasını İstiyor Mesaj ile Kod Yollamak için. Telefon Numarasını Girmeme Rağmen Herhangi Bir Mesaj Gelmiyor. Ben mi Birşeyleri Yanlış Yapıyorum Acaba?

Hadi Hayırlı Olsun ' WebMoney Al-Sat Yapı Krediyle Anlaşmışlar Bundan Sonra Gelen Paralarda Havale ve Eft Ücreti Ödemeyecekler. EFT KESİNTİSİ OLMAYACAK

Dilediğiniz gibi İstediğiniz Bankaya Kesintisiz Ödeme İsteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oldukça hızlı ve güvenilir. Zaten her adımda online olarak arkadaş yardımcı oldu sağolsun. Paypal gibi bloke endişesi vs yok ve daha hızlı. Teknik kısmı biraz karışık görünüyordu ama destek çok iyi. kesinlikle webmoneyden şaşmam bundan sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri