Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Beyler dikkatli olun forumda frankeistan adlı arkadaş vardı şuan banlı ..yanlış webmoney skype adresı eklıyor ve 3bin tl dolandırıldı :(

Skype adresinin doğru eklenmesi konusunda ilk mesajda canlı destek butonu var, skype açık iken ona tıklarsanız direk WEbmoneyTR yetkilisi ile konuşma penceresi açılır.

Webmoney Al Sat | EPARA sitesinde de aynı buton mevcut, dikkat edin bu konuya.

WM bozumlarında cüzdan numarasını vereyim gönder ben sana havale geçeyim vs tarzı birşey kesinlikle yok aklınızda olsun, herşey Resmi webmoney sitesive webmoneyalsat.com üzerinden gerçekleşiyor.

Biraz önce #webmoneyalsat arkadaşla para çekim işlemi gerçekleştirdik . Arkadaş çok ilgili teşekkür ediyorum pc'ye bağlanıp yardımcı oldu .

2 aydır calısıyom gayet memnunum gecen gün skypdan bi tartısmamız olmustu bunun icinde tekrardan özür dilerim kendilerinden :)

Helal olsun,bu çalışma bu müşteri memnuniyeti,hızlı ödeme,canlı destek sonuna kadar helal olsun başka ne demek gelir elden.

Bu guzel hizmet icin tesekkurler.
Fakat, para cekerken israildekilerin komisyonsuz transfer edilmesi bizimkilerden %3 komisyon alinmasinin sebebi nedir?

Bu guzel hizmet icin tesekkurler.
Fakat, para cekerken israildekilerin komisyonsuz transfer edilmesi bizimkilerden %3 komisyon alinmasinin sebebi nedir?

Belirttiğiniz ülkede sistem farklı. Orada komisyon direkt hesabınızdaki WMZ miktarından düşmüyor. Onun yerine kurdan bu komisyon düşüyor. Türkiye'de ise direkt WMZ miktarından düşüyor kurdan düşmüyor. Aynı sonuç ama sistem farklı diyebiliriz.

paypal bugün itibariyle bitmiştir benim için :D

Müthişsin Webmoney ;)

webmoneyden 3-4 kezz ödeme aldım.Bugün itibariylede banka ve paypal ekli kanalları webmoneye geçirdim.İlgileri ve bu güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.

kişinin adına gelmiş bir fatura yada kredi kartı ekstresini JPEG formatında ekleyiniz

burayı nasıl yaptınız adıma fatura, kredi kartı yok ki?

1 saatten fazladır benimle ilgileniyor, sabrına hayran kaldım arkadaşın :)
teşekkürlerimi sunuyorum :)

1 saatten fazladır benimle ilgileniyor, sabrına hayran kaldım arkadaşın :)
teşekkürlerimi sunuyorum :)

puahahahh benimle günlerce ilgilendiler. adult arşivimi bile gördüler. çok kafa arkadaşlar. ahmet'ti arkadaşın adı da yanlış hatırlamıyorsam. mal gibi indirilenler klasöründe bırakmıştım herşeyi.

Son düzenleme:
Skype adresinin doğru eklenmesi konusunda ilk mesajda canlı destek butonu var, skype açık iken ona tıklarsanız direk WEbmoneyTR yetkilisi ile konuşma penceresi açılır.

Webmoney Al Sat | EPARA sitesinde de aynı buton mevcut, dikkat edin bu konuya.

WM bozumlarında cüzdan numarasını vereyim gönder ben sana havale geçeyim vs tarzı birşey kesinlikle yok aklınızda olsun, herşey Resmi webmoney sitesive webmoneyalsat.com üzerinden gerçekleşiyor.

Üzerine ekleme yapmak isteriz. Skype sadece bir destek hattıdır. İşlemleri yapma yeri değil. Sadece bizlere daha hızlı ve istediğinizde ulaşın diye açmış durumdayız. Kesinlikle hiç bir yerde Skype adresimiz şudur demiyoruz. Sitemize giriniz. İletişim bölümünde Skpye adresi yazmaz. Skype ekleyin butonu vardır. Bu buton da zaten direkt bizi eklemenizi sağlar.

Ama yine de diyelim arkadaşlarınız Skype adresimizi size iletti siz eklemeye çalıştınız Skype search kısmına yazarak; yanlış da yapsanız biliniz ki burası resmi bir kurum, Webmoney Al Sat | EPARA ise Türkiye'de açtığımız bir servis. Burada işlem yaptırmayız. Yapılan işlemi bize güvenlik açısından tekrar ulaştırmanızı isteriz. İşlemler sitemiz olan WebMoney*— Universal Payment System resmi adresten yapılır.

Biz güvenlik önlemlerini üst düzeyde alırız. Diğer rakiplerimize göre dolandırıcılık düzeyi çok ama çok daha düşüktür. Çünkü sadece kendi sistemlerimizde işlem yaptırırız.

Dolandırıcılık oluyorsa bunun tek sebebi birkaç daha yüksek kur alır mıyım diye düşünenlerin başına gelir. Resmi yapmayıp, ekstra işlem yapmak isteyenlerin.

Yineliyoruz; WebMoney*— Universal Payment System üzerinden işlemlerinizi yapın. Buraya bağdaştırılmayan işlemler geçersiz işlemlerdir.

Üzerine ekleme yapmak isteriz. Skype sadece bir destek hattıdır. İşlemleri yapma yeri değil. Sadece bizlere daha hızlı ve istediğinizde ulaşın diye açmış durumdayız. Kesinlikle hiç bir yerde Skype adresimiz şudur demiyoruz. Sitemize giriniz. İletişim bölümünde Skpye adresi yazmaz. Skype ekleyin butonu vardır. Bu buton da zaten direkt bizi eklemenizi sağlar.

Ama yine de diyelim arkadaşlarınız Skype adresimizi size iletti siz eklemeye çalıştınız Skype search kısmına yazarak; yanlış da yapsanız biliniz ki burası resmi bir kurum, Webmoney Al Sat | EPARA ise Türkiye'de açtığımız bir servis. Burada işlem yaptırmayız. Yapılan işlemi bize güvenlik açısından tekrar ulaştırmanızı isteriz. İşlemler sitemiz olan WebMoney*— Universal Payment System resmi adresten yapılır.

Biz güvenlik önlemlerini üst düzeyde alırız. Diğer rakiplerimize göre dolandırıcılık düzeyi çok ama çok daha düşüktür. Çünkü sadece kendi sistemlerimizde işlem yaptırırız.

Dolandırıcılık oluyorsa bunun tek sebebi birkaç daha yüksek kur alır mıyım diye düşünenlerin başına gelir. Resmi yapmayıp, ekstra işlem yapmak isteyenlerin.

Yineliyoruz; WebMoney*— Universal Payment System üzerinden işlemlerinizi yapın. Buraya bağdaştırılmayan işlemler geçersiz işlemlerdir.
Parayı direk dolar olarakta çekebiliyormuyuz hesabımıza ..

[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] Tl olarak gün içinde çekiyorsun

Son düzenleme:
Karşınızda sizinle ilgilenen bir insan olması harika bir şey, yanlış işlem yapmışım anında düzeltildi teşekkürler :)

dostum cuzdan olusturmaya calısıyorum ,galıba masaustu uygulaması ıle yapılıyor.bende ındırdım WMID ve sıfremı yazıyorum ama kabul etmıyor

dostum cuzdan olusturmaya calısıyorum ,galıba masaustu uygulaması ıle yapılıyor.bende ındırdım WMID ve sıfremı yazıyorum ama kabul etmıyor

tarayıcı ile giriş yaptıgınız sifre ile giriş yapılmıyor hocam masaüstü programa. onun icin ilk programı kurarken farklı bir şifre koymuş almanız lazım .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri