Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Merhabalar,

Şu anda sistemde bir yavaşlama olduğu doğrudur. Ancak bunun sebebi Türkiye dahil bir çok ülkede bugün çok fazla işlem olmasıdır.

Kesinlikle paralarınızın askıda kalması gibi bir durum söz konusu değildir. SMS ler biraz yavaş geliyordu bir süre. Ama sanırız şu anda gelen bilgilere göre bu durum da normale teknik ekibimiz tarafından döndürüldü.

Global bir yoğunlaşma olmasından dolayı sadece bir saatlik bir yavaşlama gerçekleşti.

Bu konu da sizlerin affına sığınıyoruz. Ancak kesinlikle sistemin çökmesi ya da paraların askıda kalması gibi bir durum söz konusu bile değildir.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 17:09 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

program var pasaport onaylı limite takıltık :)

Program ve pasaport onayınız olduğu takdirde günlük 2000 USD çekebilirsiniz. Şu anda bu şekilde bir çekim yaptıysanız, Rusya saatine göre gün gece 11'de döneceğinden o saatten sonra bir talep daha oluşturabilirsiniz.

Merhabalar,

Şu anda sistemde bir yavaşlama olduğu doğrudur. Ancak bunun sebebi Türkiye dahil bir çok ülkede bugün çok fazla işlem olmasıdır.

Kesinlikle paralarınızın askıda kalması gibi bir durum söz konusu değildir. SMS ler biraz yavaş geliyordu bir süre. Ama sanırız şu anda gelen bilgilere göre bu durum da normale teknik ekibimiz tarafından döndürüldü.

Global bir yoğunlaşma olmasından dolayı sadece bir saatlik bir yavaşlama gerçekleşti.

Bu konu da sizlerin affına sığınıyoruz. Ancak kesinlikle sistemin çökmesi ya da paraların askıda kalması gibi bir durum söz konusu bile değildir.

Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 17:09 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

Program ve pasaport onayınız olduğu takdirde günlük 2000 USD çekebilirsiniz. Şu anda bu şekilde bir çekim yaptıysanız, Rusya saatine göre gün gece 11'de döneceğinden o saatten sonra bir talep daha oluşturabilirsiniz.

Bugünkü yoğunluk çok normal hizmetiniz çok güzel böle bi günlük - anlık yoğunlaşma olabilir...Tüm YTPARA formu olarak hizmetiniz için teşekkür ederim

Hocam paypalın yaptığı kesintileri,blokeleri,bankaya 7 gün içerisinde geçtiğini unutuyorsunuz sanırım şuanda coğu kişi parasını aldı ve siteye yükleniyor biraz sabır paralar gelirken helal webmoney kralsın webmoney sistem biraz yavaşlasın canın cıksın webmoney :)

:D webmoney candır :D biraz yanar döner oldu ama hehe

Hafta sonu bankaya çekim yapabiliyor muyuz ?

Hafta sonu bankaya çekim yapabiliyor muyuz ?

Merhabalar,

Cumartesi günü çalışıyor olacağız. Finansbank, İş Bankası ve Garantiye ödeme yapıyor olacağız (anlaşmalı olduğumuz için).

Bunun dışında beklemek istemeyenler pazar günü de bir bozum işlemi yapıp kodu alıp form doldurup, pazar günü ödemesini de pazartesi günü alabilirler.

8 cüzdana ödeme geldi quizden şimdi bankaya çekerken her cüzdanı ayrı ayrımı çekiyoruz yoksa bu 8i toplu sekilde birdenmi çekiyoruz ?

teşekkür ederim, nasıl toplama yapıcagımı kısaca anlatırmısınız

Programdaki Purses kısmından içerisinde miktar olan cüzdana sağ tıklayıp Send WM üzerine geliyorsun yan tarafta To a Webmoney Purse yi göreceksin ona basınca hangi cüzdana aktarmak istediği soruyor sana listesi çıkıyor açtığın cüzdanların.

Programdaki Purses kısmından içerisinde miktar olan cüzdana sağ tıklayıp Send WM üzerine geliyorsun yan tarafta To a Webmoney Purse yi göreceksin ona basınca hangi cüzdana aktarmak istediği soruyor sana listesi çıkıyor açtığın cüzdanların.

çok teşekkürler yapabildim şimdi sagolun :)

Şu ana kadar neden biraz zorlayıcı bir sistem kurduk da basite indirgemedik bunu açıklamak isteriz:

Bizler için güvenlik üst düzeyde olmalıdır. Güvenliğimiz üst düzeyde olduğundan, herhangi bir sorun yaşamadan çok hızlı işlemler yapabiliyoruz. Bu güvenlik de windows için kurduğunuz program sayesinde sağlanıyor. Programı kurunca, hesaba siz dışında biri müdahale etmek isterse;

1) Şifrenizi bilmesi gerekir

2) Telefonunuza erişimi olması gerekir

3) PC'ye indirdiğiniz Key dosyanın aynısının karşı tarafında bilgisayarında olması gerekir

4) O dosyanın sizin PC'niz dışında çalışabilmesi için mail adresine gelen aktivasyon kodunu alması gerekir dolayısı ile mailinize erişimi olması gerekir.

*** Sonuç olarak hızlı işlem yapabilme sebebimiz, daha sizler hesap açarken çok güvenlikli bir sistem kurmamızdır. Ardından artık bize gelebilen talepleri bu koşulları sağlayarak artık kontrol edilmesi gereken bir sistem olarak düşünmemize ve günlerce sorgulamamıza gerek kalmıyor. Ve 6-7 günde değil yoğunluk olmazsa 15 dk da ödemenizi gönderebiliyoruz.

Zaten yukarıda saydıklarımızın hepsini bir şahıs ile paylaşırsanız, ve o şahsa emanet ederseniz (hadi bunu da yaptınız diyelim), paranızı çekerken soyadlarınız uyuşmalı. Dolayısı ile sizi dolandıran yine çok uzakta bir kişi olamaz.

Sanırız bu açıklama bizlere bugüne kadar neden bu şekilde zor bir sistem kurdunuz sorusunu yöneltmenize naçizane bir cevap olabilmiştir.

Bizlere destek vermeye devam ediniz. Zaten şu ana kadar verdiğiniz destek için teşekkürler. Her ay ödeme tarihiniz geldiğinde kendimizi bir kademe daha geliştiroyor olacağız.

Teşekkürler YTPara ailesi!!

WebMoney Türkiye Ailesi (başarılı bir ana ödeme günü ardından)

Şu ana kadar neden biraz zorlayıcı bir sistem kurduk da basite indirgemedik bunu açıklamak isteriz:

Bizler için güvenlik üst düzeyde olmalıdır. Güvenliğimiz üst düzeyde olduğundan, herhangi bir sorun yaşamadan çok hızlı işlemler yapabiliyoruz. Bu güvenlik de windows için kurduğunuz program sayesinde sağlanıyor. Programı kurunca, hesaba siz dışında biri müdahale etmek isterse;

3) PC'ye indirdiğiniz Key dosyanın aynısının karşı tarafında bilgisayarında olması gerekir

4) O dosyanın sizin PC'niz dışında çalışabilmesi için mail adresine gelen aktivasyon kodunu alması gerekir dolayısı ile mailinize erişimi olması gerekir.

*** Sonuç olarak hızlı işlem yapabilme sebebimiz, daha sizler hesap açarken çok güvenlikli bir sistem kurmamızdır. Ardından artık bize gelebilen talepleri bu koşulları sağlayarak artık kontrol edilmesi gereken bir sistem olarak düşünmemize ve günlerce sorgulamamıza gerek kalmıyor. Ve 6-7 günde değil yoğunluk olmazsa 15 dk da ödemenizi gönderebiliyoruz.

Zaten yukarıda saydıklarımızın hepsini bir şahıs ile paylaşırsanız, ve o şahsa emanet ederseniz (hadi bunu da yaptınız diyelim), paranızı çekerken soyadlarınız uyuşmalı. Dolayısı ile sizi dolandıran yine çok uzakta bir kişi olamaz.

Sanırız bu açıklama bizlere bugüne kadar neden bu şekilde zor bir sistem kurdunuz sorusunu yöneltmenize naçizane bir cevap olabilmiştir.

Bizlere destek vermeye devam ediniz. Zaten şu ana kadar verdiğiniz destek için teşekkürler. Her ay ödeme tarihiniz geldiğinde kendimizi bir kademe daha geliştiroyor olacağız.

Hocam ben keçen ay webmoneyden para çekdim, bu çekmek istediyimde hata veriyor, diyorki hesabını dogrulanmamış, dogrulanmamışsa keçen ay nasıl çekdim peki. anlamadım gitti
62RJMN.png

Kesinlikle %100 haklısnız.....çalışmalarınızın devamnı diliyorum....

yoğunluğa rağmen 20 dk içinde ödeme geldi ve yarına bırakmadınız.size teşekkür ediyorum aldığınız komisyonu fazlasıyla hakediyorsunuz.

para cekmek icin islem yaptim, telefona sms gönderdi ancak sms bir türlü gelmedi defalarca dememe ragmen daha sonra numarayi degiseyim dedim onun da aktif olmasi 2 gün sürüyormus, daha sonra email ile onaylama yapmayi seceyim dedim ona da e num adli uygulamayi kur yükle vs diyordu ugrasamadim, yapacak birsey yok bekleyecez mecbur...

wm bozdurma sayfası acaip yavaş çalışıyor.işlem gerçekleşitirilemiyor bir türlü.

Valla saat 6 dan sonra bozum yaptım. Adamlar 10 dk da hesaba yolladı. Pazartesiye bırakmadılar. :) Seviyorum Wm yi..

Banada sms gelmiyor yetkili kişi 1 hafta sonra düzelir dedi telofon numarası değiştirmek içinde sms gelmesi lazım siz sms gelmeden nasıl değiştirdiniz biraz fazla karışık sınırlandırılan numara için sms de satın alabiliyorsun ama türkiye için geçerlimi bilmiyorum geçen cumadan belli msj gelmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri