Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
@WebMoneyTürkiye sayın yetkili sormak istediğim bir konu var. Wmz yi size gönderiyoruz gerekli formu dolduruyoruz ve paranın gelmesini bekliyoruz. Peki bozum işleminde başlangıçta kesilen bütün komisyonlar dışında ekstra bir komisyon alıyor musunuz ? eft olsun havale işlemi olsun bu esnada ekstra bir komisyon kesintiniz var mı ? Şuan hesabımı inceledim yaklaşık 100 lira eksik gelmiş bana. Bunu döviz piyasası ile karşılaştırdığımda ise dolar 2.48den hesaplanmış görünüyor. Bunu bana açıklayabilir misiniz ben bu durumu anlayamadım. Teşekkürler

@WebMoneyTürkiye sayın yetkili sormak istediğim bir konu var. Wmz yi size gönderiyoruz gerekli formu dolduruyoruz ve paranın gelmesini bekliyoruz. Peki bozum işleminde başlangıçta kesilen bütün komisyonlar dışında ekstra bir komisyon alıyor musunuz ? eft olsun havale işlemi olsun bu esnada ekstra bir komisyon kesintiniz var mı ? Şuan hesabımı inceledim yaklaşık 100 lira eksik gelmiş bana. Bunu döviz piyasası ile karşılaştırdığımda ise dolar 2.48den hesaplanmış görünüyor. Bunu bana açıklayabilir misiniz ben bu durumu anlayamadım. Teşekkürler

Merhaba,

En başta diyelim 100 yazdınız komisyonlar ile 103,8 gibi bir rakam hesabınızdan düşer. Ardından 100 USD Webmoney Al Sat | EPARA da açıkça yayınladığımız alış kuru ile çarpılır. Herhangi bir EFT ya da havale maaradı yoktur. Ek komisyon da alınmamaktadır.

Bu şekilde hesaplamanıza rağmen hala hatalı olduğunu düşüyorsanız hemen canlı destek hatlarımız ile iletişime geçiniz. Tüm işlemler kayıtta tutulduğu için sorun gün bitmeden düzeltilir.

Merhaba,

En başta diyelim 100 yazdınız komisyonlar ile 103,8 gibi bir rakam hesabınızdan düşer. Ardından 100 USD Webmoney Al Sat | EPARA da açıkça yayınladığımız alış kuru ile çarpılır. Herhangi bir EFT ya da havale maaradı yoktur. Ek komisyon da alınmamaktadır.

Bu şekilde hesaplamanıza rağmen hala hatalı olduğunu düşüyorsanız hemen canlı destek hatlarımız ile iletişime geçiniz. Tüm işlemler kayıtta tutulduğu için sorun gün bitmeden düzeltilir.

Anladim. Tekrar kontrol edecegim tesekkurler.

Bu nasıl bir site lanet olsun derken [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] canlı destek aldım ,Yılmadan üşenmeden yarım saat benle ilgilendiler .Benim gibi çekilmez bir insana yardım ettilerse kimse mağdur olmaz :D burdan teşşekürlerimi sunuyorum . 3 dk içinde hesabıma para yatmıştır bu arada :)

Merhaba herkese,

Yeni bir servisimizi duyurmak isteriz.Artık WMZ ile direkt cep telefonlarınıza kontör yükleme yapabilirsiniz. Sistem oldukça basit çalışmaktadır ve %2 komisyon alınmaktadır. Yani 15 TL kontörü 15,30 TL ye yükleyebiliyor olacaksınız.

Çok yakında faturalı hatları ödeme, tüm elektrik, su, internet gibi faturalarınızı da WebMoney ile online yatırma seçenekleri açılmış olacak.

Kontörlü hatlarınıza yüklemeleri aşağıdaki linkten gerçekleştirebilirsiniz.

https://telepay.wmtransfer.com/en/mobile

Takıldığınız yer olursa bizlere sorabilirsiniz.

Sitedeki kurlar çok düşmüş sanki daha öncesinde bu kadar düşük kur verilmiyordu.. Alış kuru yükseltilemez mi acacba.. Böyle giderse bankaya kaymalar olacaktır..

Aynen alış çok düşük satışa göre buna bir düzeltme yapılması gerekli.

Kurlara bayadır bakmıyorum ama bugün piyasalar kapalı olduğu için alım-satım farkı yüksek olabilir.

Sitedeki kurlar çok düşmüş sanki daha öncesinde bu kadar düşük kur verilmiyordu.. Alış kuru yükseltilemez mi acacba.. Böyle giderse bankaya kaymalar olacaktır..

Sitedeki kur her zaman için bu seviye de olmayacak. Bugüne özel banka gişe kuru bu seviyeye indi. Yarın düzelecektir. Kuru biz rastgele belirlemiyoruz. Banka gişe kurundan alıyoruz direkt.

Dolayısı ile yarın kur her zamanki gibi çok iyi seviyelerde olacaktır. Hafta sonları ise hepiniz farketmişsinizdir, yine bankaların çok düşük kurları yerine direkt yükseltilmiş kur uyguluyoruz ve kaybetmemenizi sağlıyoruz.
[MENTION=12181]tyunus[/MENTION] [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION]

Son düzenleme:
Sitedeki kur her zaman için bu seviye de olmayacak. Bugüne özel banka gişe kuru bu seviyeye indi. Yarın düzelecektir. Kuru biz rastgele belirlemiyoruz. Banka gişe kurundan alıyoruz direkt.

Dolayısı ile yarın kur her zamanki gibi çok iyi seviyelerde olacaktır. Hafta sonları ise hepiniz farketmişsinizdir, yine bankaların çok düşük kurları yerine direkt yükseltilmiş kur uyguluyoruz ve kaybetmemenizi sağlıyoruz.
@tyunus @mikail9595
hocam ben sormustum bu durumu o an hangi kur varsa o kurdan bozuyoruz demiştiniz bana

hatta sırf o yüzden hafta içi bozuyorum bugun bozmadım mesala yarın bozcam

[MENTION=12181]tyunus[/MENTION] [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION]

bugün bozdurma işlemi yaptım ödeme limitlerimiz dolduğu için yarın ödenecek dendi yarınki kur a göre mi ödemem yapılır?

Kurlara bayadır bakmıyorum ama bugün piyasalar kapalı olduğu için alım-satım farkı yüksek olabilir.

Merhaba,

Tamamen belirtiğiniz gibi bir durum söz konusu. Kurlarda hem satış hem alış bankalarda çok aşağı inmiş durumda. 19 Mayıs ve 23 Nisan tarihlerinde bu durumu hep yaşıyoruz. Biz de kuru direkt uygulama ile çektiğimizden rastgele değiştiremiyoruz.

Yarın kur yine yüksek olarak normale dönecektir. Çünkü biz banka gişe kuruna komisyon zaten eklemiyoruz. Hafta sonları ise yüksek kur sunuyoruz ( gdnelde Cuma kapanış kur açılmasından önce en son gelen veriyi baz alıyoruz hafta sonu boyunca. Ya da hafta içi piyasalar kapandıktan sonra)

bugün bozdurma işlemi yaptım ödeme limitlerimiz dolduğu için yarın ödenecek dendi yarınki kur a göre mi ödemem yapılır?

bende sordum onu bugün kuruna göre bozuluyor yarın için yapmıyorlar ne zaman bozduysanız o güne göre kur alınıyormuş . saçma bence yarın sabah kuru ne ise o kurla bozulması lazım bir nevi tatil günleri kar elde ediyorlar kurdan dolayı ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri