Webmoneyden paramı nasıl kurtarabilirim

Hocam bence konuya ön yargı ile yaklaşmayalım, adam sorun değil çözüm üretmeye çalışmış ki mantıklı bir şekilde açıklama istemiş. Ben [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] yi tanımam, herhangi bir sohbetim yok ama biraz daha sakin olalım konuyu çözüme ulaştıracaktır.

Yok ön yargı ile yaklaşmadım konuyu açan arkadaşı daha forum ilk açıldığından bu yana bilirim vs... Adam böyle bir başlık atmışsa ciddi canı yanmıştır, soruna ilgi göstersinler dedim...

Hemen çözüm odaklı ilerleyelim.

1) Bu kadar bekletildiğiniz için kusura bakmayınız diyelim öncelikle.

2) Hesap kurtarma işlemi bir algoritmaya bağlıdır. Kesinlikle kişi gerekli bilgilere sahipse zaten site üzerinden otomatik işlemler ile kurtarıabilir. 1000 lerce kişi sürekli .kwm dosyası kaybediyor. Ve kurtarabildiler bu bilgilere sahip oldukları için. Sizde bu algoritma işlemediyse güvenlik yüzünden sistem izin vermedi anlaşılan ama bunların çözümleri var.

3) Yarın (Pazar) olmasına rağmen müsait saatlerinizi bize yazın. IT müdürümüzü bu saatlerde sizlerle buluşturalım. Hemen sorunun raporu alınsın. Gerekli baskı da Rusya'ya yapılarak hesapları bu hafta içi kurtaralım.

Sizlerden uygun saatlerinizi bekliyoruz.

Yok ön yargı ile yaklaşmadım konuyu açan arkadaşı daha forum ilk açıldığından bu yana bilirim vs... Adam böyle bir başlık atmışsa ciddi canı yanmıştır, soruna ilgi göstersinler dedim...

Yanlış anladınız beni, sadece bu gibi konular fevri bir şekilde değilde daha sakin bir şekilde çözülür, yaşınızdan dolayı bunu siz bizden daha iyi bilirsiniz. Bu şekilde yaparsak çözüm değil, sorun üretiriz.Sürçü lisan ettiysek affola :)

İyi geceler.

---------- Spam Engelliyici 05:21 ---------- Önceki Mesaj 05:19 ----------

2) Hesap kurtarma işlemi bir algoritmaya bağlıdır. Kesinlikle kişi gerekli bilgilere sahipse zaten site üzerinden otomatik işlemler ile kurtarıabilir. 1000 lerce kişi sürekli .kwm dosyası kaybediyor. Ve kurtarabildiler bu bilgilere sahip oldukları için. Sizde bu algoritma işlemediyse güvenlik yüzünden sistem izin vermedi anlaşılan ama bunların çözümleri var.

3) Yarın (Pazar) olmasına rağmen müsait saatlerinizi bize yazın. IT müdürümüzü bu saatlerde sizlerle buluşturalım. Hemen sorunun raporu alınsın. Gerekli baskı da Rusya'ya yapılarak hesapları bu hafta içi kurtaralım.

Konu benim takibimde olacaktır, çözüme ulaştığı anda beni etiketlerseniz konuyu kilitlerim.Hızlı bir şekilde çözülmesi dileği ile..

13:00-13:30 uygunum

Yanlış anladınız beni, sadece bu gibi konular fevri bir şekilde değilde daha sakin bir şekilde çözülür, yaşınızdan dolayı bunu siz bizden daha iyi bilirsiniz. Bu şekilde yaparsak çözüm değil, sorun üretiriz.Sürçü lisan ettiysek affola :)

İyi geceler.

Hiç öyle bir şey olurmu, Konuyu yanlış anlamışsın diyenede üstüme yürüyenede algıda seçicilik yapıp kırılmazken, size kırılma ihtimalim hiç yok...

Sevgi ve Saygıyla...

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] 17:00 den sonra her saat müsaitim sizi bekleyeceğim skype tan mı görüşeceğiz forumdan mı hocam

yada ortak bir saat belirtilip te olur herkese uyacak bir saat ayarlanabiliyorsa eğer ben uymaya gayret ederim

ozaman şuan net bi saat belirtemiycem hocam dersaneden geldiktan sonra yazsam olurmu

Tamamdır. Bu şekilde yapalım o zaman

---------- Spam Engelliyici 05:35 ---------- Önceki Mesaj 05:34 ----------

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] 17:00 den sonra her saat müsaitim sizi bekleyeceğim skype tan mı görüşeceğiz forumdan mı hocam

yada ortak bir saat belirtilip te olur herkese uyacak bir saat ayarlanabiliyorsa eğer ben uymaya gayret ederim

O zaman sizinle tam 17:00'da görüşelim.

Bakınız... [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] ve [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] kardeşlerim, huzura kavuştular. İnşallah durumu sorunsuz şekilde çözersiniz...

sorun yaşamıyorsun diye boş boş konuşma bilader. fikir de yürütme...

ben dosyam varkende parayı çekemedim bizzat işlemleri wmtürkiyedekiler bağlandı makineme yine çekemediler ne yaptılarsa olmadı. başka bir hesap açın oraya aktartıcas parayı ordan yapacas işlemleri dediler şimdi de bir kwm dir gidiyo bende lanet olsun ki bulamıyorum o kwm yi.

o yüzden bilmeden fikir yürütme...

Merhaba arkadaşlar birkaç ay evvel bende webmoney hesabı açtım ödemeler aldım para çektim 2 ay önce programa giriş yaparken hata aldım giremedim kwm dosyamıda kaybetmişim tekrar kwm istedim ancak bitürlü gelmedi

Arkadaş inşallah alırsın paranı kolay gelsin...

ağlamayana meme yok kwm bendede 3-5 diske kayılı şifre mailler ama [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] arkadaşın dediği gibi sorun bazen bizde olmayabiliyor onun için şu ramazan ayında okuyup anlamadan birbirimiz kırmamaya çalışalım destek de saolsun bu saatte ilgilendi ama konu açılınca tabi ilgi biraz daha fazla oldu skyptan yazsaydı aynı ilgiyi görür müydü bilmem , kolay gelsin umarım en kısa sürede alırsınız paranızı ...

Tamamdır. Bu şekilde yapalım o zaman

---------- Spam Engelliyici 05:35 ---------- Önceki Mesaj 05:34 ----------

O zaman sizinle tam 17:00'da görüşelim.

tamamdır hocam

Bakınız... [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] ve [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] kardeşlerim, huzura kavuştular. İnşallah durumu sorunsuz şekilde çözersiniz...

Arkadaş inşallah alırsın paranı kolay gelsin...

ağlamayana meme yok kwm bendede 3-5 diske kayılı şifre mailler ama [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] arkadaşın dediği gibi sorun bazen bizde olmayabiliyor onun için şu ramazan ayında okuyup anlamadan birbirimiz kırmamaya çalışalım destek de saolsun bu saatte ilgilendi ama konu açılınca tabi ilgi biraz daha fazla oldu skyptan yazsaydı aynı ilgiyi görür müydü bilmem , kolay gelsin umarım en kısa sürede alırsınız paranızı ...

İnşallah çekeriz arkadaşlar ilgi ve alakadarlığınız için teşekkür ederim Allah razı olsun cümletten hayırlı sabahlar

Yanlış anlaşılmaları da giderelim.

1) Para her şekilde ödenecektir. Önemli olan hesabı kurtarmak. Bu da zaten mümkündür.

2) Bu arkadaşlarımız hesap erişimde gerekli bilgilere tam sahip olmadıklarından bu sorunu yaşadılar. Yoksa dosyayı kaybetseniz dahi gerekli işlemleri sağlayarak dosyayı kurtarabilirsiniz. Bu şekilde günde 10 larca kişiye yardım ediyoruz. 5 dklık işlemdir normalde.

3) En kısa sürede bu arkadaşlarımızın da sorununu çözmüş olacağız.

Merhabalar,

Şu anda IT müdürümüz sizi bekliyor. Uygun olunca Skype üzerinden yazabilirsiniz.

ukrwm.com webmoney den western union ve paypal secenegi var. bir zamanlar kullanmıştım.hızlı ve güvenilir bir servis [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION]

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
WebMoney Türkiye Direktörü skype'tan bizzat kendi ilgilendi birlikte webmoney'e gerekli bilgileri içeren bir mail yazdık. Gerekli bilgi ve kanıt içerecek bilgiler verdik konunun bir an evvel çözülmesi için bizzat ilgileneceğini ve takip edeceğini belirtti ilgi ve alakasına çok teşekkürler...

umarım en kısa sürede [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] arkadaşımızın da sorunu çözülür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri