Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dolar olarak alabilsek parayı çok güzel olacak...
çünkü bazen gerçekten kaçtan bozum yapıldı noldu hiçbir şekilde oturmuyor kafaya bazı şeyler...
Zaten burdaki adamların kafa milyon oluyor en azından dolar alsak herkes kendi bankasında nolup bittiğini anlar..
En azından dolar olarak ta ödemeyi alabilelim çünkü ben ve bazı arkadaşlar birikimlerini dolar olarak yapıyor ve wmz TL olarak geliyor onu tekrar dolara çevirince iki kez zarar ediyoruz.
Hızlı bir çözüm girişimi oldu değil mi?![]()
kıyı bankacılığı hafife almayın beyler arkadaşın bahsettiği yöntemi bende araştırdım yani komisyon olmadan nasıl çekeriz parayı ama paypal gibi rahat değil bu iş kıyı bankacılığı yüzünden hesabınıza bloke gelebilir, maliye dir banka dır epey uğraşırsınız, [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam tam 6 aydır uğraşıyor halen sonuç alamadı ve giden sadece para değil yani bu paypala benzemez bloke gelse bile 180 gün sonra alırım diye birşey de değil devlet blokesini kaldırmak zor olur, zaten istatistikler ortada...
Size de yakıştıramadım dürüst olmam gerekirse [MENTION=15118]WEB[/MENTION]moneyturkey yani bu hizmeti sonlandıracağız falan gerek yok bu tarz söylemlere dileyen oradan bozan dileyen sizden bozar yani kimin işine ne gelirse ki webmoneyi bizler paypaldan daha hızlı diye tercih ediyoruz 2 gün beklemez bu insanlar3-4 gün paypalı beklememek için paypal bakiyelerini %10 gibi rakamlara bozan insanlar var. Siz sisteminize devam edin karlı çıkacaksınızdır... Ama 1k üstü bozumlar için de bir esneklik uygulanırsa daha cazip olabilir
![]()
Kıyı bankacılığını gerçekten hafife almayın arkadaşlar 100-200 dolardan birşey olmaz belki 1 sene 2 3 bin dolar her ay cekerseniz yine sorun olmayabilir ama bir sorun oldumu ülke geneli tüm hesaplarınıza bloke gelebilir... Bankada ki mevcut parayı dahi kullanamazsınız.
2) Böylece USD talebi iletebileceksiniz. Burada geriye bir tek maliyet ksımı kalıyor.
3) Maliyet kısmını da binde 5 gibi bir kesinti sağlamalarına izin vererek çözmeyi önerebiliriz. Tahminimizce bu kesinti yine sizin önce USD yi TL yap sonra TL yi USD yap kesintinizden çok daha az olacaktır. 1000 USD de 5 USD ek kayba yol açar.
bu maliyet olayını biraz daha açarmısınız acaba??
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam Hazir yönetimle toplanmisken su cekim limitinide arttirabilseydiniz memnun olurduk. Iyi calismalar
[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION] günde 5 bin dolara fabrika dönmesi iyiymis. Ben nakit geldigi zaman her gün 2k 2k 2k bu sekilde cekimle ugrasmak istemiyorum. Islerimiz güclerimiz oluyor , ödemeleri zaten bekliyoruz birde cekimi beklemek iyi olmuyor. Allaha sükür sorun nakit olarak degil fakat özellikle kur farki ve her gün cekmek ile ugrasmak ve takip etmek zamanimi aliyor. 16k dolari 8 günde cekmek var birde 3 günde.
Limit gunluk 5 bin dolar tek seferlik islem limiti ise 2000 dolar yani 1 gunde 2+2+1 seklinde 5 k cekebilirsiniz.@WebMoneyTürkiye kiyi bankaciligi muhabbeti ile bunaltmislar sizi sanirim. Benim yazim sizin sistemin üzerindeki wmz bozdurma limitiyle alakaliydi. Post burada: http://www.ytpara.com/1042310-post68.html
Alinti yaptiginiz yazim , kizilaslan kullanicinin yazisina hitaben yazilmistir. Kur farki derken bu sizin siteniz üzerindeki tutarlar icin gecerliydi. Bu da mesela dolar bugün 2,7 diyelim, 8 günde 2k dolar cekmek gerekince 8 gün icerisinde pes pese dolarin düsmesi durumunda, hem beklemis hem zarar etmis oluyoruz. Sizleri kabahatli olarak anlatmam icin kabahati bulmam gerekiyor. Hayirli sahurlar.
---------- Spam Engelliyici 02:20 ---------- Önceki Mesaj 02:13 ----------
Ek olarak kimsenin kafasini karistirip, hata yapmasi icin mücadele icinde olmadim. Kisi kendinden sorumludur.
Su yazdiginiz yaziyla benim hic bir alakam yoktur. Belli ki moralinizi bu konuda bozmuslar.
(Sizden ricamız artık konuyu daha fazla karıştırıp, insanların da sizin gibi hata yapmasını sağlamayın. Siz kendi riskinizi alın ve devam edin tabii. Buna kimse hiç bir şey diyemez. Ancak konuya yarıda giren biri sanki siz haklıymışsınız ve biz kendi servisimiz hakkında TR açısından zararları söylememişiz gibi görüp yanınızda hareket ettiğinde size değil de kendisine sıkıntı yaşatıllırsa nasıl bir ruh hali içerisinde olacaksınız?)
Walla daha 5 k cekmek nasip olmadi[MENTION=11554]kizilaslan[/MENTION] daha önceki aylarda o sekilde 1 defaya mahsus cekim yaptiydim, sonrasinda iptal oldu dediler. Yani bu sekilde devam ediliyorsa sorun yok fakat bunu webmoney yetkilisi söyler diye umuyordum. Tesekkürler, Hayirli sabahlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.