Webroj youtube network

SEBEP ?
Roj gün demek ondan mı :) web'i de biliyorsundur sanırım...
Küfür mü ettim? Hakaret mi ettim ?
Irkçılık mı yaptım ? Siyasi içerik mi paylaştım?

Not: Takıldığın şey 'hewal' kelimisi ise kardeş demektir.Sen de benim bi hewal'imsin yani :)

Konu çok amatörce, konuyu güncellemen lazım.
Ödemeler nereye nasıl hangi yöntemlerle yapılıyor bunuda yazman lazım.
Ben özgün içerik çalışsam butür bir network'e adımımı atmam hiçbirşey belli değil.
Ödemeyi ne zaman nereye alacağını bile bilmiyorsun.
:D

Konu güncellenip ödeme ile ilğili kısım dahil edilmiştir.

Şiyar abi dürüst iyi biri, boşta kanal olsa sokarım network ağına ama yok (:

sen benim friendimsin desem mantıklımı ?

Bu bir;
hayatımsın; hayat kelimesi arapçadır. ımsın eki türkçedir.
televizyonumuz; televizyon ingilizce olup umuz eki türkçedir.
Dürbün; Durbin yani uzagı getir kelimesinden geleen Kürtçedir.

Bunun gibi kaç yüz kelime istediğini yaz ben sana göndereyim.

İki;

1; "sen benim" Cümleye büyük harfler ile başlanır.
2; "desem " desem diye bir kelime Türkçe de yok. Dersem diyeceksin.
3;TÜRKÇE bu kelimenin sadece baş harfi büyük olur, gerisi Türk dil kurallarına göre kücük yazılması gerekir.
4; "admin" değil. Yönetici
5; "Linke tıklayın" değil. Bağantıya tıklayın olacak.
6; "nasıl bi tartışma" nasıl bir tartışma olacak.

Üç;
Senin gibi spam yapmak yerine burada Türkçe üretim yapma kaygısındayım, bir taş kaldırıp bir taşın üstüne indirme gayretindeyin.

Bana hemen yaptığı spamlardan dolayı aldığın paraların vergisini devlete ödediğine dair bir belge göster. Zira ben her ay maaşımın önemli bir kısmını devlete vergi vermekteyim. ( spam yapan diğer arkadaşlara değil bu lafım)

Nerde askerlik yaptın yada yaptın mı? ben kıbrısta huduta görevimi yaptım hemde 14 görevim süresince tek bir gün izin bile kullanmadan bu göre yerine getirdim.

Doğuya gekmek isteyen yada gelipte bana ugramayanın üstünde olsun ahım. Gelin ben sizi gezdireyim.

Son olarak bu konuyu siyasete bulaştırmamak için elimden geleni yaptım ama gayri ahlakı tutumun sabır taşını kıracak derecede. Senin Türk olduğun bile mechul iken ben doğuda düşman işgalinden vatanı kurtarıp çanakaleye yardıma gelip şehit düşen dedenin Kürt torunuyum.

Osmanlıdan herkes bir bir kopup kendi devletini kurar iken, Türkiyede birlikte yaşayacagız diyen tek halk Kürt halkıdır. Senin gibi siyaset çocukları ancak Suud kralı için yas tutar, Binlerçe osmanlı askerini para için Şehit eden Suud ailesini sever. Türkiyedesin o halde herşeyin Türkçe olsun diyen şahıs, O halde almanyada Türkler almanlaşsın, Çinde ki Uygur Türkleri de çinlileşsin.

Osmanlıyı parçalayan ingilizlere taparsın sen ancak, Türkiyenin yer altı kaynaklarını emen emperyalist güclere bir gün Türkçe konuş deme cesareti gösterebildin mi sen?

Bir daha benim ülkemde bana laf yetiştirme hadsizligine soyunma.

sen benim friendimsin desem mantıklımı ? TÜRKÇE başlanıyorsa TÜRKÇE devam edilir .
Asıl önemli olan şu admin niye yorumumu kaldırdı yazdığım şey '' Linke tıklayın ve soğan tv logosunun renklerine bakın katılıp katılmamak size kalmış '' dedim şimdi burada nasıl bi tartışma görüyorsunuz çok merak ediyorum zaten baktı biz bu kadar dikkatliyiz hemen değiştirdi renkleri , barajı geçmek için TÜRK bayrağı sallayanların taktiğini anımsattı bana :) küçücük bir meseleyi memleket meselesine getirdin diyenler olabilir evet öyle eğerki bir gün doğuya giderseniz belki demek istediğimi anlayabilirsiniz yorum yine kaldırılacaktır veya büyük ihtimal ban atılacak (Ban için en ufak sebep yokken ) ama en azından ben safımı belli ediyorum .

sen benim friendimsin desem mantıklımı ? TÜRKÇE başlanıyorsa TÜRKÇE devam edilir .
Asıl önemli olan şu admin niye yorumumu kaldırdı yazdığım şey '' Linke tıklayın ve soğan tv logosunun renklerine bakın katılıp katılmamak size kalmış '' dedim şimdi burada nasıl bi tartışma görüyorsunuz çok merak ediyorum zaten baktı biz bu kadar dikkatliyiz hemen değiştirdi renkleri , barajı geçmek için TÜRK bayrağı sallayanların taktiğini anımsattı bana :) küçücük bir meseleyi memleket meselesine getirdin diyenler olabilir evet öyle eğerki bir gün doğuya giderseniz belki demek istediğimi anlayabilirsiniz yorum yine kaldırılacaktır veya büyük ihtimal ban atılacak (Ban için en ufak sebep yokken ) ama en azından ben safımı belli ediyorum .

Dostum forumdaki arkadaşların huzurunu böyle saçma konular yüzünden bozmana hakkın yok senin

ne boş geyik yapiyorsun ya.git milliyetciligini baska yerde tatmin et
Sen kimsin ki benim TÜRKlüğümden şüphe duyabileceksin , ki sizin ermenistanla bu kadar yakın ilişkileriniz varken sizin dedelerinizi iyi biliriz şeyh saidleri halada birlikte yaşayacağız diyenmişler 30 bin şehit ne diye toprak altındaysa ? doğuda molotoflar roketler üstümüze gelirken beraber yaşayalım diyen bir varlık göremiyordum ve verginin sözlük anlamından bir haber olan şahıslar elektrik faturası nedir bilmeyenler evlerinde klimalarla yatıyorlar kimlerin vergileriyle acaba ? (haram zıkkım olsun inşallah) evet burası benim ülkem Edirneden Hakkarisine TÜRKİYE Cumhuriyeti ve sizde burada yaşıyorsunuz olay bu uzatmanın alemi yok kimin ülkesinde kimin hadsizliğe soyunduğu çok açık o yüzden haddini bileceksin şimdi çekilebilirsin. Forumdaşlara: Konu saptı gitti benim forumdaki arkadaşlara belirtmem gereken durum farklıydı ben kimseyi ırkı için yargılamıyorum böyle bi hakka sahip değilim ama kimin hangi taraftan olduğu gayet açık ve net ben sadece bunu belirtmeye çalıştım mesela madem Bu ülke için çok şey yapmış ya hani askerliğini izinsiz bitirmiş bak mesela vatanseverliğe bak madem bu kadar seviyorsun koy web sayfasına ulu TÜRK bayrağını konu kapansın .

Arkadaşlar siyaset yapmayalım, tüm reportlar incelendi ve tüm mesajlar okundu gereken cezalar verildi..

iyi forumlar.

insanlar insan dilini konusabilseydi kürtce, türkce, arapca, ingilizce almanca zaten olmazdı. ırkından önce adamlığına değer verecen çünkü hayat bu yarın gün gelir çaresiz bir anında o hor gördüğün kesimden biri elinden tutar mahçup olursun.

neyse hocam benim müthiş bir torrent arşivim var sahipsiz eski arşivlerden kalma kısa metrajlı film arşivi yapabilirim. eğer bir tane telif gelirse bütün zararımı karşılarım. o filmlere telif gelmeyeceğinden o kadar eminim.

sen şimdi almazmısın böyle şeyleri ?

Yorumunuz için teşekkürler.
Hocam telif hakkı sıkıntısı belki cıkmayacaktır doğru diyorsun ama katı kural koyduk. Amacımız içerik üretimini yükseltmek. Sizi kanala almak bizide yükseltecektir ama şimdiden kendi koydugumuz prensipleri de çiğnemek istemediğimiz için candan üzülerek size olumsuz yanıt veriyorum.

insanlar insan dilini konusabilseydi kürtce, türkce, arapca, ingilizce almanca zaten olmazdı. ırkından önce adamlığına değer verecen çünkü hayat bu yarın gün gelir çaresiz bir anında o hor gördüğün kesimden biri elinden tutar mahçup olursun.

neyse hocam benim müthiş bir torrent arşivim var sahipsiz eski arşivlerden kalma kısa metrajlı film arşivi yapabilirim. eğer bir tane telif gelirse bütün zararımı karşılarım. o filmlere telif gelmeyeceğinden o kadar eminim.

telif gelmeyeceğine eminsen neden quize sokmuyorsun?

[MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION], sokmadığımı nerden biliyorsun :) ona da bağlıyorum 3 5 tane kanal yap bitir değil ki. bu benim işim devamlı yeni şeyler buluyorum gece gündüz bu işle meşgulum. serkan abinin bir çalışma biçimi var her yerden gelecek para dağıtacaksın. 5 6 tane partner bulsam elden geldiğince kazancı böleri

[MENTION=9617]jackhalcarloss[/MENTION], sokmadığımı nerden biliyorsun :) ona da bağlıyorum 3 5 tane kanal yap bitir değil ki. bu benim işim devamlı yeni şeyler buluyorum gece gündüz bu işle meşgulum. serkan abinin bir çalışma biçimi var her yerden gelecek para dağıtacaksın. 5 6 tane partner bulsam elden geldiğince kazancı böleri

anladım

1 2 tane link yolla bakalım beğenirsem bakarsın alırım partnere :p

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] senden umudu kestim gardaşım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri