Yatırım yapacaksanız ve işten biraz anlıyorsanız kazanırsınız. Yatırım yoksa kesinlikle ya bu işin piri olmalısınız yada girmemelisiniz. Youtube gibi değil çok okumak araştırmak ister. Ben suan işin içine giriyorum ancak daha site açılmadan 20 bin tl kadar bi para gitti. Geleceği olan bir site istiyorsanız domaine güzel para ayırmanız lazım öyle alırım godaddyden kupanla 1 dolara falanla olmaz bu işler, en az 10 bin tl verip kısa öz jenerik domain bulmalısınız ki bir yerden sonra site tıkanmasın yürüsün. Ayrıca koyarım bi wordpress ben hallederim diyenler ancak blog yazarlar(Wordpress'i küçümsemiyorum yerinde kullanan çok büyük paralar kazanıyor bu sistemle), etkileşimli bir site için kesinlikle özel yazılım şart. Ha illaki biraz ucuz olsun istiyorsanız wordpress üzerine özel bir tema yazdırabilirsiniz. İşin özü youtubedaki gibi bir maille kanal açıp 10 liralık botlarla içine video basmakla olmuyor, haa artık youtubeda böyle olmuyor ya ne güzel işte gereksiz insanlar eksiliyor. Benim site işine girmemdeki amaç sürekli gelir ve özgün olmak istememdir. Tabi birde youtubedaki gibi telifçi iğrenç arkadaşlar o platformda daha az bide bu var
Not: Site adresi veya kategorisini sormayın lütfen arkadaşlar.