Website İşinde Para Varmı

Enes isimli arkadaşa katılıyorum.Web site işi gerçekten kaydadeğer bir kazanç sağlamaksa hedefiniz çok çalışmak,uzun süre sabretmek,seo çalışmalarını bilmek,siteye sunucu,tasarım,yazılım,seo vs çalışmaları için para harcamak,zeki olmak vs nitelikler ister.Youtube varken site işine giripte para kazanmaya çalışmak saçmalık bence eğer tabi youtube dan kazanç sağlıyorsan.Şuda unutulmamalıdır ki web site işine ayrıcağın zaman,para,kafa yorma vs vs onda birine youtube a ayrısan geçimini rahat sağlarsın.

Seo bilgin yoksa hiç bir şey yapamazsın. Bu bilgileri de deneyerek,uğraşacak ve kabiliyetine bağlı olarak 2-3 yılda oturtabilirsin o da en az. Seo yoksa kazançta yok bu kadar basit.

Ayrıca Youtube işi tembel işidir,(spam vs. yapmak falan filandan bahsediyorum) site işi ise çalışkanlık ve zeka işidir.

Youtube'dan min az çok hemen hemen herkes para kazanır ama site işi öyle değil uzmanlık gerektirir.

Kısaca her yiğidin harcı değil.

Yani özetlemek gerekirse heveslenme, hayal kırıklığına uğrarsın.
Seo bilmiyorum gunde xx tl kazaniyorum sitemden

Discovery cihazımdan gönderildi

yokmu aramızda böyle iyi gelirli sitesi olan bir webmaster web site işinde genel olarak nerden başlanmalı seo haricinde nelere dikkat edilmeli vs vs...

yokmu aramızda böyle iyi gelirli sitesi olan bir webmaster web site işinde genel olarak nerden başlanmalı seo haricinde nelere dikkat edilmeli vs vs...

Rekabetini kaldirabilecegin bir kategori secmelisin. Kategorinle alakali bi domain iyi olur. Bunun disinda C class IP li seo hostingler var bi arastir ;) Kisa araliklarla seo kurallari icinde icerik girmelisin.
Seo haricinde demisin... bunlar disinda hersey seo zaten. Sosyal medya link degisimi backlink fln...

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yatırım yapacaksanız ve işten biraz anlıyorsanız kazanırsınız. Yatırım yoksa kesinlikle ya bu işin piri olmalısınız yada girmemelisiniz. Youtube gibi değil çok okumak araştırmak ister. Ben suan işin içine giriyorum ancak daha site açılmadan 20 bin tl kadar bi para gitti. Geleceği olan bir site istiyorsanız domaine güzel para ayırmanız lazım öyle alırım godaddyden kupanla 1 dolara falanla olmaz bu işler, en az 10 bin tl verip kısa öz jenerik domain bulmalısınız ki bir yerden sonra site tıkanmasın yürüsün. Ayrıca koyarım bi wordpress ben hallederim diyenler ancak blog yazarlar(Wordpress'i küçümsemiyorum yerinde kullanan çok büyük paralar kazanıyor bu sistemle), etkileşimli bir site için kesinlikle özel yazılım şart. Ha illaki biraz ucuz olsun istiyorsanız wordpress üzerine özel bir tema yazdırabilirsiniz. İşin özü youtubedaki gibi bir maille kanal açıp 10 liralık botlarla içine video basmakla olmuyor, haa artık youtubeda böyle olmuyor ya ne güzel işte gereksiz insanlar eksiliyor. Benim site işine girmemdeki amaç sürekli gelir ve özgün olmak istememdir. Tabi birde youtubedaki gibi telifçi iğrenç arkadaşlar o platformda daha az bide bu var :)
Not: Site adresi veya kategorisini sormayın lütfen arkadaşlar.

Yatırım yapacaksanız ve işten biraz anlıyorsanız kazanırsınız. Yatırım yoksa kesinlikle ya bu işin piri olmalısınız yada girmemelisiniz. Youtube gibi değil çok okumak araştırmak ister. Ben suan işin içine giriyorum ancak daha site açılmadan 20 bin tl kadar bi para gitti. Geleceği olan bir site istiyorsanız domaine güzel para ayırmanız lazım öyle alırım godaddyden kupanla 1 dolara falanla olmaz bu işler, en az 10 bin tl verip kısa öz jenerik domain bulmalısınız ki bir yerden sonra site tıkanmasın yürüsün. Ayrıca koyarım bi wordpress ben hallederim diyenler ancak blog yazarlar(Wordpress'i küçümsemiyorum yerinde kullanan çok büyük paralar kazanıyor bu sistemle), etkileşimli bir site için kesinlikle özel yazılım şart. Ha illaki biraz ucuz olsun istiyorsanız wordpress üzerine özel bir tema yazdırabilirsiniz. İşin özü youtubedaki gibi bir maille kanal açıp 10 liralık botlarla içine video basmakla olmuyor, haa artık youtubeda böyle olmuyor ya ne güzel işte gereksiz insanlar eksiliyor. Benim site işine girmemdeki amaç sürekli gelir ve özgün olmak istememdir. Tabi birde youtubedaki gibi telifçi iğrenç arkadaşlar o platformda daha az bide bu var :)
Not: Site adresi veya kategorisini sormayın lütfen arkadaşlar.
Site adresi kategori degilde
Bilgi aldiginiz tavsiye ettiginiz kaynaklarinizi sorabilirm hocam :)

Site adresi kategori degilde
Bilgi aldiginiz tavsiye ettiginiz kaynaklarinizi sorabilirm hocam :)

r10'u hatim et hocam :) Ancak şunu tavsiye ediyorum sana r10 web master sitesi diye geçsede içeride master bulman daha dogrusu master adamların yazdıklarını bulman çok zor oluyor bilen bilmeyen konuşuyor her forumda olduğu gibi. Çevrende kendini kanıtlamış birisi varsa bu işte yapış yakasına soru sor sürekli birinci elden öğrenmek her zaman için iyidir. Ve bilgi için acele etme hocam en az 6 ay takıl bu sektörde ne öğrenebiliyosan öğren sonra zaten ne doğru ne değil kafandaki sorulara kendin cevap vermeye başlayacaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri