Web'ten Kazanın ! %100 Özgün Kaliteli Hizmet ! Spam'e SON!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 Şubat 2017 Güncellemesi

Merhaba :) Konuyu en son 29 Ocak 2017'de güncelledim, biraz eskiye gideceğim bu konuyu açmadan yaklaşık 4-5 ay önce bir arkadaşla çalışma yapmıştık 6-7 ay oluyor bu gün ile, kendisi gece çalışan bir arkadaş iş yerinde düzenli içeriğini girdi ve alttaki istatistiğe ulaştı adsense'i vardı ona başvuru yapmadık, alttaki index sayısı 2-3 ay önce çalışma yaptığımız bir arkadaş aşağısındaki sayaç ise gece çalışan arkadaşın istatistiğinidir.

JqPn9Y.png

OVQ7bZ.png
(Saat 21:25)

Hocam geliştiricimisiniz yoksa wordpress ve plugin, tema market'i pazarlayan biri mi?

Geliştiriciyim, html hariç 3 dil biliyorum + Türkiyenin önde gelen bankasında siber güvenlikten sorumluyum. Başka hizmetlerle karıştırılmasın lütfen :)
Uzun lafın kısasın sattığınız hizmet, wordpress yada jomla yada farklı bir hazır script mi?

Uzun lafın kısasın sattığınız hizmet, wordpress yada jomla yada farklı bir hazır script mi?

wp hocam :) hizmet daha çok seo, güvenlik ve destek üzerine , tema lisanslı olup w*r*z hiçbir şekilde söz konusu değildir , zaten 8-10 kişiyiz sürekli iletişim halinde olup ilerletmeye çalışıyoruz , daha fazla hizmet satma gibi bir planım yok

2. sitemide beraber yaptık sağolsun elinden geleni ardına koymuyor. Her zaman destek tam destek. Çalışmak için tereddütünüz olmasın, güven konusunda kendisine kefilim

Hangi host domain firmasını kullanıyosunuz acaba?

Merhaba dün ve bugün olmak üzere 2 arkadaşımızın sitesi için adsense başvurusu yaptık, bununla birlikte önceki arkadaşımız onayını aldı ve reklamları sitemize koyduk. Düzenli içerik girişi yapan diğer bir arkadaşımız için ise 1 hafta sonra başvuru yapacağız.

Bu dün yaptığımız başvuru kendisi dilerse konuya yazabilir :)

r3dd73.png

Ayriyetten yapılan seo çalışmaların mükemmel dönüşünü aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

e4e1bf9d113d4f8293f3a73f96f14a6b.png

%80 Oranla arama motorlarından gelmiş trafiklerimiz (Google ağırlıklı olmak üzere)

KAMPANYA : Ek olarak hizmetten faydalanmak isteyen arkadaşlar için 10 Nisan saat 23:59'a kadar sürecek bir kampanya yapmaya karar verdim.

Kampanya dahilinde ücretimiz 150 TL olacaktır.

Tüm soru ve merak ettikleriniz için skype adresim neas1559 ekleyebilirsiniz :)

Son düzenleme:
bi haber sitesi için günlük kaç içerik öngörüyorsunuz acaba .. bu çalışmalarınızda

Arkadaşla yaklaşık 20 gün önce bir siteye başladık. Gözlemlerimi diğer arkadaşlara referans olması maksadıyla anlatayım. Öncelikle sıcakkanlı ve çok ilgili, şimdiye kadar yaşadığım her sorunla sabırla ilgilendi. Özellikle daha önce site bilgisi olmayan ve ya kendi sitelerinin güvenliğini sağlayamayacak olan arkadaşlar için biçilmiş kaftan. Fiyat olarak da sağladığı hizmetler bakımından fazlasıyla uygun. Bir yandan da rehberlik etmesi aslında beni cesaretlendirdi. Kendi başıma bulaşmış olsaydım bir dolu soru işaretleriyle cebelleşip duracaktım eminim. Ben güven anlamında bir sıkıntı yaşamadım. Site açma düşüncesi olan her arkadaş gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir. Ayrıca insan olarak da değerli birisi.

Teşekkür ederim düşünceleriniz için :)

26 Şubat Yapılanlar

- Güvenlik yazılımında iyileştirilmeler yapılmıştır. Anlık yavaşlamalar oluyordu , düzeltildi.
- Gereksiz kodlar temizlenmiştir, site hızı geçişler bir tık daha hızlanmıştır.

İyi akşamlar :)

Merhaba 5 gün içerisinde 2 adsense başvurumuz oldu 1 red 1 onay şeklinde idi bu başvuruların sonuçları. Red alan arkadaşımız için tekrardan bir çalışma yapıp o şekilde başvuru yapacağız, onay alan arkadaş ise reklamlarını ekledi , kampanya için son 2 gün :)

Merhaba 5 gün içerisinde 2 adsense başvurumuz oldu 1 red 1 onay şeklinde idi bu başvuruların sonuçları. Red alan arkadaşımız için tekrardan bir çalışma yapıp o şekilde başvuru yapacağız, onay alan arkadaş ise reklamlarını ekledi , kampanya için son 2 gün :)

Hocam siz yine raporlama yaparak konunuzu güncelleyin. Bizlerde okumak ve devamını gerçekten görmek istiyoruz. İleride bizlerde belki bu web işine bakabiliriz. Ciddi biçimde yara aldık ve işin usulunü bilemedik. Uzakdan bakıyoruz şuan için.
Adsense demişsiniz hocam.

1 adsense için kaç ay geçti, ilk web kurulumundan başvuru yapıp olumlu onay alana kadar ? TR adsensemi bide ? belirtirseniz daha şık olucak.

5 NİSAN 2017 BOMBA GÜNCELLEMESİ

1) Artık site kurulur kurulmaz reklamları ekleyeceğim bu sayede aylarca adsense'i bekleme sorunu ortadan kalkacak. En önemli özelliği ise 1$ kazansanız dahi aynı gün ödemenizi alıyorsunuz paypal yolu ile. Banka hesabınız için 100$'da ödeme almanız mevcut.Dilerseniz Adsense için de bekleyebiliriz tamamen sizin seçiminize bırakıyorum.

1 sitemizde test edilmiş reklamımız:

z3A084.png

2) Artık günlük/haftalık/aylık vs. olarak siteniz hakkında detaylı rapor vereceğim , önceden skype üzerinden iletişim kuruyorduk fakat bazı arkadaşlar yoğunluğunu ve skypeta online olamayışlarını belirtti bu nedenle her gün/hafta/ay bu şekilde rapor sunacağım , sitenin gelişimi açısından neler yapılabilir tarzında.

8Mgzlr.png

NOT Yaklaşık 8-10 adet Adsense onaylattık dün 1 arkadaşımız daha onayını aldı, kendisi forumda dilerse yazabilir konuya, 2 adet başvurumuz ise olumsuz yanıt aldı ilerleyen günlerde onlara da onayı alacağız inşallah :)

7qD5dY.png

Hocamla 6 nisan persembe gunu itibari ile calismaya basladik gercekten cok ilgili bi arkadas cikardigi is mukemmel bu fiyat icin en iyisi ve destek surekli ilerleyen gunlerde sitemle ilgili gelismeleri paylasacagim

mesaj attım ekledim dönüş bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri