Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
19 Eylül Küçük Güncelleme
- Sitelerin %50lik bölümü sorunsuzca taşındı güvenlik 1 kademe daha arttırıldı ve site hızına olumsuz bir etki yapmadı , taşıma devam ediyor.
- Adsense alma süremizi düşürecek çalışmalar yapıldı 2 adsense onayı sorunsuzca alındı testler devam ediyor tam emin olmadan alma süremiz düşürüldü demek istemiyorum
- Son olarak sosyal medya kullanımındaki aktifliğimizi arttıracak bir çalışma yapıyorum o da olumlu sonuç verirse devreye sokacağım.
Herkese iyi akşamlar, bol şans![]()
Hocam takipteyim sizi skype üzerinden de konuşmuştuk tekrar yazdım size ama geri dönüş yapamadınız yoğunluktan yada başka bir sebepten kısa zamanda dönerseniz sevinirim saygılar...
Merhaba skype'ta hiç okunmamış mesaj yok hocam , sanırım iletişimde bir problem oldu tekrardan yazar mısın, evet konuşmuştuk fakat sizi listemde bulamadım
Listenizde olmamam beni listenizden silmiş yada engellemişsiniz hocam ?
3 Ekim Bilgilendirme
- 30 Eylülde oluşan SSL Problemi çözülmüştür, daha güçlü bir ssl kurulmuştur.
hocam normal blog için ssl sizce gerekli mi? benim hiç bir sitemde yok. örnek olarak şu sitede de yok OYUN SKOR Bütün Oyunlar
ama günlük ziyaretçi sayısını tahmin bile edemiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.