Web'ten Kazanın ! %100 Özgün Kaliteli Hizmet ! Spam'e SON!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Site dili,site içerikleri,3 ay gibi sürede günlük ne kadar hit alabilirim.(tahmini),bir tanede örnek bir site için pm alabilirmiyim.

2 adet site için anlaşma sağlandı. Eski dönemlerde de ticaretimiz oldu. Güvenilir, ilgili bir arkadaşımızdır.

Örnek siteyi görmek ve önbilgi almak isteyen arkadaşlar skype eklerse daha sağlıklı iletişim kurabiliriz burada takibini yapamıyorum ve cevaplayamadığım mesajlar oluyor :)

16 Eylül 2017 Güncellemesi

- Web Adsense alma oranımız yaptığım çalışmalar neticesinde rekor seviyeye geldi 11 adsense başvurusundan 10 adet onay aldık 2 hafta içerisinde. Reklam yerleşimlerini de yaptık.

- Sunucu değişikliği yapıldı bu sayede site açılış hızı gözle görülür şekilde hızlanacak. (Zaten hızlı idi biraz daha hızdan kimseye zarar gelmez)

- Sunucu değişikliği sonrasında var olan siteler sırayla taşınacaktır siteye erişim 10-15 dakikalığına kesilebilir.

- Son seo çalışmaları harika sonuç verdi, daha titiz şekilde çalışmalar devam ediyor yüksek rekabetli kelimelerde yukarılara çıkıyoruz.

150 TL olan kampanyalı fiyat hala geçerlidir , herkese bol şans :)

19 Eylül Küçük Güncelleme

- Sitelerin %50lik bölümü sorunsuzca taşındı güvenlik 1 kademe daha arttırıldı ve site hızına olumsuz bir etki yapmadı , taşıma devam ediyor.

- Adsense alma süremizi düşürecek çalışmalar yapıldı 2 adsense onayı sorunsuzca alındı testler devam ediyor tam emin olmadan alma süremiz düşürüldü demek istemiyorum

- Son olarak sosyal medya kullanımındaki aktifliğimizi arttıracak bir çalışma yapıyorum o da olumlu sonuç verirse devreye sokacağım.

Herkese iyi akşamlar, bol şans :)

örnek site pm alabilirmiyim birde düzenli çalışanlardan kazanmaya başlayan oldumu

19 Eylül Küçük Güncelleme

- Sitelerin %50lik bölümü sorunsuzca taşındı güvenlik 1 kademe daha arttırıldı ve site hızına olumsuz bir etki yapmadı , taşıma devam ediyor.

- Adsense alma süremizi düşürecek çalışmalar yapıldı 2 adsense onayı sorunsuzca alındı testler devam ediyor tam emin olmadan alma süremiz düşürüldü demek istemiyorum

- Son olarak sosyal medya kullanımındaki aktifliğimizi arttıracak bir çalışma yapıyorum o da olumlu sonuç verirse devreye sokacağım.

Herkese iyi akşamlar, bol şans :)

Hocam takipteyim sizi skype üzerinden de konuşmuştuk tekrar yazdım size ama geri dönüş yapamadınız yoğunluktan yada başka bir sebepten kısa zamanda dönerseniz sevinirim saygılar...

Hocam takipteyim sizi skype üzerinden de konuşmuştuk tekrar yazdım size ama geri dönüş yapamadınız yoğunluktan yada başka bir sebepten kısa zamanda dönerseniz sevinirim saygılar...

Merhaba skype'ta hiç okunmamış mesaj yok hocam , sanırım iletişimde bir problem oldu tekrardan yazar mısın, evet konuşmuştuk fakat sizi listemde bulamadım

Listenizde olmamam beni listenizden silmiş yada engellemişsiniz hocam ?

Hayır hocam neden böyle bir şey yapayım sizinle gayet iyi konuşuyorduk şu ana kadar yabancı spam mesaj botlarını dahi engellemedim, skype'ın bir sorunu olabilir hemen bakıyorum , engelleme silme durumu asla söz konusu olamaz

edit: sorun çözüldü , lanet olası skype :)

Son düzenleme:
30 Eylül Küçük Güncelleme

1- 1 adet sitede SSL sorun çıkardı o nedenle bir süre SSL olayını kaldırdım , güvenlikten ödün verilmedi yeni yapı ekledim onu kaldırdığım için. Önceki siteler etkilenmedi sadece 1 adet site etkilendi. Çözünce tekrardan aktif hale getireceğim.

2- Adsense onay alma durumunu tekrardan gözden geçirdim 10 gün daha hızlandık, 15 günde 0 site ile adsense aldığımız oldu. Tabi bu kategoriye göre ve bazı küçük etkenlere göre değişiklik gösterebilir.

3- Sosyal Medyada sayfa kasma konusunda ciddi ilerlemeler kaydettik bununda sisteme ekleyeceğim fakat biraz daha emin olmak istiyorum açıklayacağım yakında :)

İyi akşamlar :)

3 Ekim Bilgilendirme

- 30 Eylülde oluşan SSL Problemi çözülmüştür, daha güçlü bir ssl kurulmuştur.

hocam normal blog için ssl sizce gerekli mi? benim hiç bir sitemde yok. örnek olarak şu sitede de yok OYUN SKOR Bütün Oyunlar
ama günlük ziyaretçi sayısını tahmin bile edemiyorum

ssl hosting ile kullanıcı arasında şifreleme sağlar , o nedenle alışveriş sitelerinde kullanılır , benim kullanmamın nedeni google güvenilir değil damgası vurmasıdır , bazı özel nedenleri de var , o yüzden kullanılırsa iyi olur kullanılmasa da (online ödeme siteleri hariç) problem olmaz :)

14 Ekim Güncellemesi ve Bilgilendirme

1- Bu hafta yaptığım çalışma neticesinde adsense alma oranımız %90dır. 10 başvurudan sadece 1 adet başvurumuz reddedildi. Onu da ilerleyen günlerde tekrardan düzenleyip 2. başvurusunu yapacağız.

2- Facebook'ta paylaşım yapma adına 1 adet döküman daha ekledim artık facebook'ta daha fazla söz sahibi olacağız.

3- Sunucu değişikliğinden dolayı bazı sql hataları meydana gelmişti ufak çaplı, tüm sql sorunları düzeltildi, önemli bir sorun değildi fakat %100 sorunsuz olmamız gerekiyordu.

4- Adsense aldığımız arkadaşların bir kısmına reklam yerleşimini ben yapmıştım, reklam yerleşimi konusunda daha güzel bir çalışma yaptım o nedenle eski reklam yerleşimi olanlar bana ulaşırsa onları tekrardan ayarlayalım tıklama oranları yükselsin.

Herkese bol şans :)

Arkadaştan bende satın aldım. Gerçekten müşterisine karşı ilgili. Sorularıma her zaman geri dönüş yapıyor. Biraz benim sabırsızlığım var :D yakında adsense başvurusu yapacağız inşallah olumlu bir cevap alacağız :)

20 Ekim Güncellemesi ve Bilgilendirme

1- AMP güncellemesi yapıp mobilde sayfanın daha hızlı gösterilmesi sağlandı. Zaten hızlıydı arttırmış olduk :)

2- Sunucu bakımı yapıldı. Ek önlemler alındı.

Bu hafta 4 adsense aldık 1 red aldık , red için çalışmalar devam ediyor tekrardan başvuru yapacağız ve onayı alacağız. Bu da adsense verilerimiz çalışmaya yeni başladığımız bir arkadaşın grafiğidir bu , diğer verileri atmayacağım sonra 1 hafta uğraşıp para kazanamadım diyen arkadaşlar oluyor. Herkese bol şans :)

t4UO0T4sTk6z8Sfl-Mifow.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri