Web'ten Kazanın ! %100 Özgün Kaliteli Hizmet ! Spam'e SON!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün (Pazar) iş seyahati nedeniyle skype giremedim, dönüşler yapılmıştır. İyi haftalar :)

Merhaba ben de bir örnek ve fiyatlandırma alabilir miyim?

hocam skype den devamlı yazıyorum cvp yok yoksa işi mi bıraktınız eğer öyleyse konuyu kaldırın o zaman

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır tam tersi son sürat devam ediyor , skypetan yazdıklarınız kaldırılmış görünüyor https://image.prntscr.com/image/WhO9AefET0u_WjF8a0CEwQ.png

skype'tan dönüş yaptım :)[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 16:15 ----------[/SIZE]

[/COLOR][QUOTE="edius, post: 1665867, member: 14929"]Merhaba ben de bir örnek ve fiyatlandırma alabilir miyim?[/QUOTE]

Pm gönderdim hocam , ücret 150 TL'dir :)

Hayır tam tersi son sürat devam ediyor , skypetan yazdıklarınız kaldırılmış görünüyor https://image.prntscr.com/image/WhO9AefET0u_WjF8a0CEwQ.png

skype'tan dönüş yaptım :)[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 16:15 ----------[/SIZE]

[/COLOR]

Pm gönderdim hocam , ücret 150 TL'dir :)[/QUOTE]

o zaman işe devam hocam skypeden bekliyorum[COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Spam Engelliyici 14:05 ---------- Önceki Mesaj 13:55 ----------[/SIZE]

[/COLOR]Allah razı olsun arkadaş imdada yetişti çok bilgili ve işini son derece iyi yapan bir arkadaş sağolsun

Selamlar acil şirket toplantısı nedeniyle yurtdışına çıkma durumum oldu yarın veya 8 kasımda döneceğim skypetan geç dönüş yaparsam kusura bakmayınız bu mesajı bilgisayarıma teamviewer ile bağlanarak yazıyorum iyi akşamlar

Merhabalar, dün yurt dışından geldim geldikten sonra güncellemeler yaptım

8 Kasım 2017 Güncellemesi

- Yandexi artık sitelerde kullanmayacağım sebebi ise son güncellemesinden sonra hitleri saymamaya başladı ayrıca verdiği js kodu siteyi epey kasıyor. Farklı bir sayaç sistemine geçiş yaptık.

- Mobil görünümde iyileştirmeler yapmaya devam ediyorum gereksiz bazı kodları temizledim. Daha hızlı açılması sağlandı.

- Sunucu bakımı yapıldı, geceye bir güncelleme ayarladım 5-10 dakika kapalı kalabilir siteniz.

- Fiyat 1 Ocak 2018'e kadar 150 TL olarak sabit kalacaktır. Domain+sunucu+ssl tamamen fiyatın içerisinde ek olarak hiçbir masraf çıkmayacaktır 1 yıl boyunca.

Herkese bol şans Web yolunda :)

Bugün Web adsense onaylandı her şey için Kaan hocama teşekkür ediyorum adım adım her konuda bıkmadan usanmadan yardımcı oldu kesinlikle paranızın karşılığını göreceksiniz. Tekrar teşekkürler Kaan hocam

Benimde Web Adsensim bugun itibariyle onaylandı. Neredeyse 1 ay da adsense aldım. Herşey için teşekürler Kaan hocam.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim daha da iyi işler yapacağız :)

17 Kasım 2017 Önemli Güncelleme

- Veritabanı bakımı yapıldı
- Site hız optimizasyonunu önemli ölçüde geliştirildi.

Kaan hocam dan aldıgım sitede benden kaynaklanan sorunlardan dolayı adsenseyi alamamıstım. En son olayı iyice kavrayıp, az sayıda denilebilecek konu ve yaklasık 4-5 gun icerisinde adsenseyi almıs bulunuyorum. Her seferinde usanmadan sorularıma cevap veren kaan hocama tesekkurler. gonul rahatlıgı ile kendisiyle calısabilirsiniz

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] Merhaba örnek site görmek istiyorum pm..

21 Kasım Güncellemesi

- Güvenlik güncellemesinde site hızları açısından bir güncelleme yaptım
- Sitelerin cpu kullanım oranı düşürüldü

Kampanya

30 Kasım 2017 Tarihine kadar hizmet 129 TL olacaktır. Hizmet ile alakalı merak ettiğiniz tüm detayları skype adresim neas1559 sorabilirsiniz :) Herkese bol şans

Bilgisayara su dökülmüştü 1-2 saat geç dönüş yaptım skypetan kusura bakmayın, Kampanya bitimine son 1 hafta 30 Kasım 2017 tarihine kadar hizmet ücreti 129 TL devam etmektedir :) İyi günler herkese

Az önce babaannemin ölüm haberini aldım, bir süre buralarda yokum yeni sipariş alamayacağım , bu demek değil ki önceki arkadaşlarla ilgilenemeyeceğim hiç aksatmadan iletişimimiz devam edecektir sadece bu 1-2 gün bana anlayış göstermelerini rica ediyorum , konu bir süre kilitlenirse sevinirim anlayışınız için teşekkür ederim

Başsağlığı mesajında bulunan tüm kardeşlerime abilerime teşekkür ediyorum. Artık pc başındayım :)

30 Kasım Güncellemesi

- Saldırılar engellendi koruma sisteminde iyileştirme yapıldı
- Adsense alma yüzdemiz oldukça yükseldi 1-2 çalışma daha yaptım
- Fiyat bugün 150 TL olarak güncellenecektir , kampanya 129 TL'dir Bugün son :)

Herkese bol şans

Örnek bir site çalışması alabilir miyim pm'den.

Örnek site bilgileri alabilir miyim?Çalışma ne kadar sürede nereye geldi gibi.Birkaç tane örnek inceleyebilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri