Web'ten Kazanın ! %100 Özgün Kaliteli Hizmet ! Spam'e SON!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar , problemin çözümünü araştırdığım bir zararlı kod dolaşıyor , şu an sadece 1 siteyi kapsadı , gerekli müdahaleyi yapıp sunucuyu tekrardan aktif hale getireceğim 5-10 dakikalık kesintiler yaşanabilir , teşekkürler

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 12:52 ---------- Önceki Mesaj 12:06 ----------

12:50

zararlı kodu tespit ettim , gözden kaçırdığım bir kod ve izin nedeniyle olmuş 3 site etkilenmiş. Siteleri bakıma alıyorum tekrardan kurulumunu yapacağım , yaşanan aksilik nedeniyle üzgünüm 2 yıldır ilk kez oluyor , tekrarı yaşanmayacaktır. Anlayışınız için teşekkürler

13 Ocak 2019

- Virüs problemini tamamen ortadan kaldırdım, sitelerin hepsine güncellemeyi yaptım artık daha güvenilir durumdalar.
- Dökümanlar üzerinde değişiklikler yapıyorum fazlalıklıkları çıkartıp daha sade bir anlatım olacak.
- Gereksiz eklentileri sistemden çıkarttım.
- Otomatik yedekleme sayesinde ne olursa olsun verileriniz güvende.
- Virüs ile ve güncellemeler ile uğraştığımdan dolayı iletişim biraz aksayabilir bugün bitirmiş olacağım.

İyi günler :)

Merhabalar. Ben ticket sistemi üzerinden mesaj atmıştım ama sanırım vaktiniz yok. Geri dönüş alamadım. Acaba sistemde bir sıkıntı olduda ticket size ulaşmadımı diye burdan da yazayım dedim.

Merhabalar , bileğim kesildi çok kan kaybettim ölümden döndüm, 1-2 güne mause kullanabilir duruma geleceğim skypetan mobilden yazabilirim :)
33116acde438e97df5a1d7ef4d7b08f9.jpg

Merhabalar , bileğim kesildi çok kan kaybettim ölümden döndüm, 1-2 güne mause kullanabilir duruma geleceğim skypetan mobilden yazabilirim :)
33116acde438e97df5a1d7ef4d7b08f9.jpg

Geçmiş olsun hocam, iyileştiğinizde bana da dönüş yapabilirseniz sevinirim.

Bağlı olduğum şirket sunucu taşıma işlemi gerçekleştiriyor , bu süreçte içerik girilmemesi rica olunur , 8 saatlik bir süreç sadece sabah içerik girişi yapabilirsiniz :)

26 Şubat 2019 Güncellemesi

-Sunucunun özellikleri arttırıldı hız konusunda problemimiz olmamasına rağmen biraz daha arttırdım fazla hızdan zarar gelmez :)

- Gereksiz eklentileri sistemden çıkarttım

- Yeni destek sistemine geçildi

Destek adresi : https://www.ozgunweb.xyz/destek/

MV2dok.png

QLNVvv.png

XMNP90.png

bVpBkG.png

dvDO87.png

- 5 Mart 2019 Gününe kadar kampanyalı fiyat 179 TL'den hizmete sahip olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri