WediaCorp Partnerlik Nasıldır?

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Yok hayır açığız.:) Aylardır da sorunsuz ödeme yapıyoruz. Kanalı kapandıktan on beş dakika sonra açtırdığımız kanal da oldu. Çok ciddi rakamlarda ödeme yaptığımz da oldu. Mesela bu ay isim vermiyorum, forumdan değerli bir arkadaşımıza bir araba parası ödediğimiz de oldu. Önümüzdeki aynda keza öyle. Kanallara kendi kanallarınız gibi ilgileniyoruz. Zaten forumda da sağlam referanslarımız var. İsterseniz bekleriz. Öyle mail at bekle değil. En ufak bir problem de watsapptan yazabilirsiniz.

BuzzMyVideos 5 para etmez dolandırıcı dir 6 ayda paramı zorla aldım adamlardan bilginiz olsun wediacrop on numara Allah'tan ona geçtim buzzmyvideos dan uzak durun kesinlikle tecrübe ile sabit

LG-H858 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7/24 Açıgım :) Kanal bağlamanız şart değil skypdan yazabilirsiniz istediniz zaman

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 01:22 ----------

%20 hocam

hocam yanlış hatırlamıyorsam sizin şampuan reklamlarınız vardı tv de noldu o, iyi dönüş ler aldınız mı ?

hocam yanlış hatırlamıyorsam sizin şampuan reklamlarınız vardı tv de noldu o, iyi dönüş ler aldınız mı ?

Şu anda pazarda en çok satan bitkisel şampuan markasıyız. Bütün eczanelerde varız. Ayrıca Kipa Carefour migros Macro Center Gratis gibi market zincirlerinin hepsinde de varız. Sadece şampuan değil 100 üzeri dermokozmetik ürünümüz var.

Şu Spam Kanal Barındırıyor Diyenlere Şaşırıyorum :) Partner Olup ta Spam Kanal Barındırmayan Bir Partner Var mı Acaba :) Adamlar Oradan Para Kazanıyor Zaten Şu Anda Wediacorp En iyi Kanallarından Bir Tanesi ( Oyun Portal ) Adamın Partnere Kalan Parası Ofis Masraflarına Bile Yetmiyor :) Bunun Çalışanıydı Vergisiydi. Zartıydı Zurtuydu :) Ben Partner Olsam Bende Alırdım Spam Kanal Herkes Biliyor Spamdan Dönen Parayı, Partner Filan Hikaye Asıl Olay Göz Boyamak 3-5 Tane Büyük Kanal Alıp Arkada Ne Dolaplar Dönüyor :)

Günlük 10k alan 5 tane özgün kanalı düşünün.1.500.000 liranın % 10 ile tüm masraflar karşılanır.Geriye kalan kanallar ise kar kalır..Spam kanal hızlı para kazanma hevesi ile açılıyor diye düşünüyorum.
Şu Spam Kanal Barındırıyor Diyenlere Şaşırıyorum :) Partner Olup ta Spam Kanal Barındırmayan Bir Partner Var mı Acaba :) Adamlar Oradan Para Kazanıyor Zaten Şu Anda Wediacorp En iyi Kanallarından Bir Tanesi ( Oyun Portal ) Adamın Partnere Kalan Parası Ofis Masraflarına Bile Yetmiyor :) Bunun Çalışanıydı Vergisiydi. Zartıydı Zurtuydu :) Ben Partner Olsam Bende Alırdım Spam Kanal Herkes Biliyor Spamdan Dönen Parayı, Partner Filan Hikaye Asıl Olay Göz Boyamak 3-5 Tane Büyük Kanal Alıp Arkada Ne Dolaplar Dönüyor :)

Günlük 10k alan 5 tane özgün kanalı düşünün.1.500.000 liranın % 10 ile tüm masraflar karşılanır.Geriye kalan kanallar ise kar kalır..Spam kanal hızlı para kazanma hevesi ile açılıyor diye düşünüyorum.

Hocam Çok Güzel Açıklamışsın Ama Öyle Olmuyor :D Belki Yabancı Partnerler Verdiğiniz Örneğe Uygundur Ama Türk Partnerler de Bu Biraz Zor. Öyle Olsa Ne Kadar Tanıdım Türk Partner Varsa İngilizce Spam Animasyon veya Spam Çizgi Film Yapmazdı veya Birilerine Yaptırmak İçin Teklif Sunmazdı :D İsim Vermiyecem Sonra Kötü Ben Oluyorum.

* WediaCorp En Popüler 100 Kanalı *

https://socialblade.com/youtube/network/r_xs2uoygvyungo15emltw/topusers/mostviewed

Yarı özgün çalışıyorlar:) Normalde kaliteli , kanallarına destek sunan seo çalışmasını yapan partnerler özgün de kazanabilir.Bizimkiler bu mantıkla çalışmadıkları için sorun oluyor.

Hocam Çok Güzel Açıklamışsın Ama Öyle Olmuyor :D Belki Yabancı Partnerler Verdiğiniz Örneğe Uygundur Ama Türk Partnerler de Bu Biraz Zor. Öyle Olsa Ne Kadar Tanıdım Türk Partner Varsa İngilizce Spam Animasyon veya Spam Çizgi Film Yapmazdı veya Birilerine Yaptırmak İçin Teklif Sunmazdı :D İsim Vermiyecem Sonra Kötü Ben Oluyorum.

* WediaCorp En Popüler 100 Kanalı *

https://socialblade.com/youtube/network/r_xs2uoygvyungo15emltw/topusers/mostviewed

Hocam selamlar belki bilirsiniz, Network adı neden "R_xS2uoygvYungo15emlTw" olarak gözükmüyor. Örnek Maker Studios şirketi "Maker Studus" BuzzMyVideos felan yazıyorda bunda niye böyle

Hocam selamlar belki bilirsiniz, Network adı neden "R_xS2uoygvYungo15emlTw" olarak gözükmüyor. Örnek Maker Studios şirketi "Maker Studus" BuzzMyVideos felan yazıyorda bunda niye böyle

Hocam onu bende bilmiyorum. Ama sana şöyle bir örnek verim belki bu yüzden yapıyorlar olabilir. partnerimizin adı Guiz Grup diyelim :D Partnerler spam çalışmak için alt gruplar açıyorlar kendilerini ifşa etmemek için bu yüzden olabilir. ama kesin bundandır demiyorum

**** Guiz Grup ****

Guiz Partner ( Özgün Kanallar Yer Alıyor )

Guiz Network ( Spam Kanallar Yer Alıyor )

YouTube cms verince bu sekilde adlandiriliyor cms'lar ve sonradan cms ismini deyistire biliyorsunuz wediada birden fazla cms var ve bazilarini deyistirme geregi duymamislar demek ki.

Şu anda pazarda en çok satan bitkisel şampuan markasıyız. Bütün eczanelerde varız. Ayrıca Kipa Carefour migros Macro Center Gratis gibi market zincirlerinin hepsinde de varız. Sadece şampuan değil 100 üzeri dermokozmetik ürünümüz var.

helal hocam, sizin adınıza sevindim :)

[MENTION=24142]Arbuzik[/MENTION] hocam ile iki gündür whatsapp'dan konuşuyoruz bana tam destek sağlıyor her konuda yardımcı oluyor bugün hemen özgün kanalımı bağladım düşünmeden kanalınızı Zigavus Network'e bağlayın derim. Tekrardan kendisine çok teşekkür ediyorum Zigavus Networküde herkese öneriyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri