Windows 10 güncelleme için son 5 gün?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
windows 7 kullanıyorum acaba guncellemesemmı dıye dusunuyorum,
sizin tavsiyenız nedır arkadaslar,
guncelleme ıcın son 5 gun kalmıs,

Ben de 8.1 var cok stabil 10 ü yüklesem mi diye düşünüp duruyom programlar çalışmıyo falan diyolar

Bilgisayarınız eskiyse, yavaşladıysa, problemi varsa güncelleyin. Ama cillop gibiyse bulaşmayın. :)

Çok eski bir masaüstü var bende güncellesem mi acaba diyorum. Sonra veri kaybı felan yaşarım pc yavaş olur diye korkuyorum ama. (Eski ama 4 GB rami var)

üzerine kurma genelde problem yaşatır ama sıfırdan win 10 a geçicekseniz öneririm.

windows 10 kullanıyorum orjinal kurulu makina da geçmeyin derim daha birçok eksiği var ekran aydıtlama vs.

Windows 10 kurcaksan home sürümünü kurma.Ben home sürümünü 1 yıla yakın kullandım.Şuan crackli pro kullanıyorum.Ya bu kadar performans farkı olurmu.Kurcaksan microsofttan 10 pro indir ve yüklediğinden crackle.Bütün sistemleri kullandım en memnun kaldığım bu.Geçen bir güncelleme geldi ekranda çok şekil oldu.10 pro tavvsiye ederim

Windows 10 kurcaksan home sürümünü kurma.Ben home sürümünü 1 yıla yakın kullandım.Şuan crackli pro kullanıyorum.Ya bu kadar performans farkı olurmu.Kurcaksan microsofttan 10 pro indir ve yüklediğinden crackle.Bütün sistemleri kullandım en memnun kaldığım bu.Geçen bir güncelleme geldi ekranda çok şekil oldu.10 pro tavvsiye ederim

ben lısanslı kullanmak ıstıyorum ama

---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

üzerine kurma genelde problem yaşatır ama sıfırdan win 10 a geçicekseniz öneririm.

sıfırdan nasıl kurcam dostum,uzun ıs gıbı

ben win7 olan pcmi yükselttim çok memnunum. win8 olan pcyi de yükseltmek istedim her şeyi uygun gösteriyor ama bir türlü güncellemedi 3-4 defa denedim. neden olabilir? bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

çıktığı günden beri win 10 kullanıyorum daha sorun yaşamadım

Ben güncelledim, ilk günlerde performans düşüşü yaşadım fakat sonrasında bir problem yaşamadım.

win 10 a geçmeyi düşünenlere önerim geçiş yapmayın sıfır kurulum yapın geçiş işlemlerinde sorun yaşarsınız zaten win 10 kurdum ve prg ler çalışmıyor diyenler geçiş yaptığı için böle sorunla karşılaşıyor benim gibi win 10 indirip dvd ye yazıp sıfır kurulum yaparsanız sorunsuz kullanırsınız.

bende şuan win 10 pro kullanıyorum (kürekli) laptopun üzerinde win 7 lisansı ile orjinal kurmak istiyorum win 10 home versiyonuna izin veriyor win 10 pro ile home arasında ciddi fark var mı acaba ?

bende şuan win 10 pro kullanıyorum (kürekli) laptopun üzerinde win 7 lisansı ile orjinal kurmak istiyorum win 10 home versiyonuna izin veriyor win 10 pro ile home arasında ciddi fark var mı acaba ?

persormans farkı var güvenlik farkı var pro kurmanı öneririm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri