windows 8 kullanan

harekir

Yasaklanmış
arkadaslar windows 8 kullanan arkadaslar yorum yapabilirmi hizi internet hizi kullanimi falan kullanislimi youtube icinde

hocam hata veriyir format atacam pc ye su an hard diski sifirliyorum bakalim isallah windows 8 cd si hazir olursa windows 8 atacam evde koleksiyon oldu artik xp 7 8 blacktrac hdd formatlayici cd den gecilmiyor :)

8 kuracagim eger begenirsem devam yoksa 7 ye tekrar donecem artik baska care yok

windows 7, xpden sonra en çok sevdiğim işletim sistemiydi yalnız windows 8 çok güzel ve hızlı diyebiliriz yalnız ufak tefek hatalar verebiliyor arada bir sık sık olmasa da ama hız bakımından gerçekten fark edilecek kadar hızlı bir işletim sistemidir ben yaklaşık 8-9 aydır Türkçe olanı kullanıyorum gayette memnunum.

Başlat menüsü yok W8'de büyük eksiklik. Bu yüzden az kalsın W7'ye geri dönüyordum birden küşük bir eklenti buldum. şimdi herşey tamam.

windows rt 8 yüklü dizüstü geldi hediye olarak-ama hiç bir programı yükleyemiyorum,kabul etmiyor :(
çözüm önerisi olan varmı acaba?

win 8den win7 ye döndüğümde inan dayanamadım. win8 yükle stardock 8 diye bi program var onu da yükle başlat menüsü oluyor.

Windows 8 iyidir win8 sevmeyenler win8 i en fazla bir saat kullanmıştır genelde 1 saatte insan hicbir şeye alışamaz . win8 iyidir

Laptopum da win8 kullanıyorum. Başlarda çok uyuz olmuştum 7 yüklücektim ama vazgeçtim. Başlat menüsü falan yok bir acayip gelmişti. Ama sonradan alıştım fena değil. Ama yinede win7 daha iyi. :)

xp gibisi yok ben yaşlı benım pc yaşlı xp yaşlı biz böyle geldik böyle gideriz aramızda windows8 e yer yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri