Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz ) !!

Kredi kartı istiyor. Bankamatik kartı garanti-paracard falan olmaz mı? :D

Cevap: Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz VDS-VPS ) !!

Azure daha iyi gibi geldi. Çünkü hdd süper. Net iki kati. Pc ghz üstün. Azurede ram kaç? Amazonda 563 mb

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşın gönderdiği ekran görüntüsünde 56 gb ram gözüküyor :eek: en üst paket seçmiş ondan olabilir ama 56 gb ram müthiş bir rakam.

Arkadaşın gönderdiği ekran görüntüsünde 56 gb ram gözüküyor :eek: en üst paket seçmiş ondan olabilir ama 56 gb ram müthiş bir rakam.

Bende ona şaşırdım :-D 56 gb da ram ne demek ) kendi pcim yerine kullanırım hep böyle olsa

Mutlu ol yeter!

Çok kasıyor onu ne yapacağız?

---------- Mesaj saat 01:04:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:03:10 civarında gönderildi. ----------

Bende ona şaşırdım :-D 56 gb da ram ne demek ) kendi pcim yerine kullanırım hep böyle olsa

Mutlu ol yeter!

Ben 84 almıştım :D Ama çok kasıyor :)

84 nedir arkadas uçak gibi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buda benim hız testi.

Speedtest.net by Ookla - My Results

56GB Ram :)
En üst paketlerden seçtim. 1 ay bedava nasılsa. Sanal kart eklediğim için tahsil edilme olasılığı yok. Ayrıca bu paketler kullan öde paketi. Yani ilerleyen aylarda kullanırsanız veya verilmiş olan 360TL hediyeyi kullandıktan sonra ücretliye geçiyor.

vps.jpg

Arkadaşlar Ali'den Veli'den vds almıyorsunuz Windows'dan alıyorsunuz merak etmeyin bir şey olmaz. İstediğiniz bilgiyi girin :) Siz bilgisayarınıza iyi baktıktan sonra Windows'dan korkmayın.

[MENTION=72]Braddleyy[/MENTION] bunu da konu başına eklersen sevinirim. Millet korkup kaçmasın bu güzel uygulamadan :)

zamundaya bağlanmıyor :)

Bende şimdi aldim süper. Ama 56 ram yapmadim. Beleş diye olmazki :-) 7 ram yeterli. Film dönüştürme altyazi gömme biraz zorluyo o yüzden yoksa yeterli. Ama program felan yüklenmiyo ayar yapmak lazim galiba

İşteyim, telefondan yazıyorum!

---------- Mesaj saat 14:39:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:38:45 civarında gönderildi. ----------

Buda benim hız testi.

Speedtest.net by Ookla - My Results

56GB Ram :)
En üst paketlerden seçtim. 1 ay bedava nasılsa. Sanal kart eklediğim için tahsil edilme olasılığı yok. Ayrıca bu paketler kullan öde paketi. Yani ilerleyen aylarda kullanırsanız veya verilmiş olan 360TL hediyeyi kullandıktan sonra ücretliye geçiyor.

vps.jpg

Sanal kart lazim 10 dolar. Yapma imkaniniz varmı? :-)

---------- Mesaj saat 14:45:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:39:10 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar win xp ile uzak masaüstü bağlantısı kura bilen varmı win 7 de sorun yok xp ile bağlanamıyorum

Uzak masa üstü programi var. Rdp bilmem ne isminde. Kullanişlimve süper. Ben 7 de bile onla bağlaniyorum

Bende şimdi aldim süper. Ama 56 ram yapmadim. Beleş diye olmazki :-) 7 ram yeterli. Film dönüştürme altyazi gömme biraz zorluyo o yüzden yoksa yeterli. Ama program felan yüklenmiyo ayar yapmak lazim galiba

---------- Mesaj saat 14:39:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:38:45 civarında gönderildi. ----------

Sanal kart lazim 10 dolar. Yapma imkaniniz varmı? :-)

---------- Mesaj saat 14:45:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:39:10 civarında gönderildi. ----------

Uzak masa üstü programi var. Rdp bilmem ne isminde. Kullanişlimve süper. Ben 7 de bile onla bağlaniyorum

deneyecegim hocam eyvallah

Bağlantı yavaş ama bilgisayarlar hızlı.

Daha sonrası için kullandıkça öde planı var.Saati 3 tl.Bu hızda bir internet kafede vereceğiniz fiyatın aynısı neredeyse.Günde 1 saat çalışsanız ayda 90 tl veriyorsunuz en gelişmiş 56 gb pakette.7 gb yeterli diyorsanız günlük 3 saat çalışma için ayda 58 tl gibi bir fiyat ödüyorsunuz.3.5 GB ile günde 4 saat çalışırsanız ayda 38 tl ediyor.Gerçekten tarifede çok uygun geldi bana.Forumda satıştaki herhangi bir sunucunun fiyatıyla neredeyse aynı.Teşekkürler paylaştığınız için.

Arkadaşlar upload hızı çok yavaş 700 klarda geziyor yanlış birşeymi yapıyorum acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri