Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
slm.ben 2012 yi kurdum bunda server manager ayarı yapmak gerekir mi ayrıca...çalışan programlar ne olur ...camtasia ve Skype çalışır mı en başta?
Kredi kartı bilgileri işin içine girince çekiniyorum bi ara facebook ta bu kredi kartı bilgilerini istiyorlardı girmemiştim hiç bir şeye sonra baktım millet şikayetçi olmuş habersiz hesabımdan para çekildi diye.
Aynen işin içine kredi kartı giriyosa o iş sakat
uzak masaüstü 2 tane kullanıcı girişi sunuyor ya,alttakine kullanıcı adı şifre yazarak gir...yukarda girişte kullanıcı adı hazır olana girme.buradan ilk vds aldığımda sorunsuz girmiştim, şimdi yeni bir vds daha aldım ama şifrem doğru olduğu halde bir türlü giremedim şifre yanlış diyor. bu sorunu yaşayıpta çözümü bulan biri yardım edebilirmi acaba ?
uzak masaüstü 2 tane kullanıcı girişi sunuyor ya,alttakine kullanıcı adı şifre yazarak gir...yukarda girişte kullanıcı adı hazır olana girme.
restart attın mı.atıp da hala giremiyorsan silip yeni kurmak tek çare herhalde.aynen öyle yapıyorum hocam zaten, daha önce ilk aldığımdada öyle yapmıştım ve sorun olmamıştı ama şimdi kabul etmiyorkullanıcı adını Administrator bile denedim ama olmuyor.
restart attın mı.atıp da hala giremiyorsan silip yeni kurmak tek çare herhalde.
Selam arkadaşlar ücretsiz vps arıyordum windows azure de neymiş bi bakayım dedim 1 ay da ücretsiz miş kayıt oldum kredi kartı bilgilerini istiyodu kartımın limiti dolu olduğu için onuda girdimVe şuan kullanıyorum başladı 1 aylık sürem mükemmel ötesi birşey herkese tavsiye ederim
) 1 Gb lık bir filmi 1 dk da indirip yükleyebiliyorum işlenme süresi bile daha fazla sürüyor videoların
Bi deneyin derim
![]()
enpara kartı bankomat kartıdır, kredı kartı olmadıgından ıslemınızı asla gerceklestıremezsınızarkadaşlar enparada "Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun." hatasını veriyor ne yapmam lazım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.