Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz ) !!

ılgınc bu sekılde yaptım ama yınede degısen bışey olmadı..

akşamustu bende aldım windows server 2008 kurdum herşey sorunsuz çalıştı. kullandıgım en iyi vps diyebilirim

slm.ben 2012 yi kurdum bunda server manager ayarı yapmak gerekir mi ayrıca...çalışan programlar ne olur ...camtasia ve Skype çalışır mı en başta?

Skype kesin çalışıyor daha önce çalıştırdım ama camtasia çalışsa bile kasıyor stabil çalışmaz ayarlamalarınızı yapın yine de

Arkadaşlar ücretsiz 1 aylık deneme sürümünü kullanmak istiyorum ama kayıt sırasında, 3. sırada yer alan Ödeme Bilgileri kısmına tıklanılmıyor. Bu sebeple kredi kartı da giremiyorum. Ne yapsam fayda etmedi, yok mu bunun bir çaresi?

Kredi kartı bilgileri işin içine girince çekiniyorum bi ara facebook ta bu kredi kartı bilgilerini istiyorlardı girmemiştim hiç bir şeye sonra baktım millet şikayetçi olmuş habersiz hesabımdan para çekildi diye.

Aynen işin içine kredi kartı giriyosa o iş sakat

buradan ilk vds aldığımda sorunsuz girmiştim, şimdi yeni bir vds daha aldım ama şifrem doğru olduğu halde bir türlü giremedim şifre yanlış diyor. bu sorunu yaşayıpta çözümü bulan biri yardım edebilirmi acaba ?

buradan ilk vds aldığımda sorunsuz girmiştim, şimdi yeni bir vds daha aldım ama şifrem doğru olduğu halde bir türlü giremedim şifre yanlış diyor. bu sorunu yaşayıpta çözümü bulan biri yardım edebilirmi acaba ?
uzak masaüstü 2 tane kullanıcı girişi sunuyor ya,alttakine kullanıcı adı şifre yazarak gir...yukarda girişte kullanıcı adı hazır olana girme.

uzak masaüstü 2 tane kullanıcı girişi sunuyor ya,alttakine kullanıcı adı şifre yazarak gir...yukarda girişte kullanıcı adı hazır olana girme.

aynen öyle yapıyorum hocam zaten, daha önce ilk aldığımdada öyle yapmıştım ve sorun olmamıştı ama şimdi kabul etmiyor :(kullanıcı adını Administrator bile denedim ama olmuyor.

Cevap: Windows Azure ( 1 Ay Ücretsiz VDS-VPS ) !!

Selam arkadaşlar ücretsiz vps arıyordum windows azure de neymiş bi bakayım dedim 1 ay da ücretsiz miş kayıt oldum kredi kartı bilgilerini istiyodu kartımın limiti dolu olduğu için onuda girdim :D Ve şuan kullanıyorum başladı 1 aylık sürem mükemmel ötesi birşey herkese tavsiye ederim :)) 1 Gb lık bir filmi 1 dk da indirip yükleyebiliyorum işlenme süresi bile daha fazla sürüyor videoların :) Bi deneyin derim ;)

kardeş ben kurdum da chorme java flash player gibi şeyleri kuramadım hep hata veriyiyor nasıl yaptın acaba

bu gün azure ile ilgili sıkıntı var mı ben bir türlü bağlanamıyorum.

arkadaşlar enparada "Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun." hatasını veriyor ne yapmam lazım :(

arkadaşlar enparada "Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun." hatasını veriyor ne yapmam lazım :(
enpara kartı bankomat kartıdır, kredı kartı olmadıgından ıslemınızı asla gerceklestıremezsınız

çıkar kokusu sürekli mi limitin olmayacak sen kart numaranı değiştir bu da dolaylı olarak sana 50 liraya mal olur kart parası;)

bu sanal kart için yardımcı olacak birileri yok mu ya?

az evvel aradılar azureden bi bayan çıktı.çağrı servisi ama nedense pek samimi geldi espri falan yapıyor.döküman gönderdi mailden epey kullanışlı ama bu 4.kez beleş kullanmam,ay sonunda satın alın diyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri