Wolram Network - %70 Kazanç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendi çıkarın için sallamaya başladın 2 dk doğru konuşun arkadaş quize laf sağlayacağına komisyon alacağın partneri insanlara kakalamaya çalışma işinizi doğru yaptıgınız zaman kimse size eleştiri yapmaz.

quiz en azından 1 2 ay para ödeyip çekip gitmedi örnek verirken daha kendi lehinize olacak partnerleri örnek verin ;)

quizle yada sözleşme yaptığım partnerle akrabalığım yok kimseye laf sallamıyorum.Sözleşme yaptığımız partneri de konuşmadığımız konular hakkkında sallayıp da kimseye kakalamaya çalışmam.Biz sadece düzgün bir iş yapmak istiyoruz ve bizimle çalışacak arkadaşlar arıyoruz.

Konu dışına çıkmazsa sevinirim .

İyi forumlar

Hayırlı olsun deneriz =)

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zeki beyede hayırlı olsun dedik sanada hayırlı olsun:) Umarım muaffak olursunuz.

hayırlı olsun bir alternatif daha oldu inşallah sonrasında ödememe ve atılma gibi sıkıntılar olmaz yarın beş on kanalla başvuralım

sozlesme hikaye , bende aldim hub onlardan kendi kanalarim icin , yani baskasina vermem olayi hikaye.

ya konuda ödeme almadık demiş okumadan neden yazıyosunuz

---------- Spam Engelliyici 02:38 ---------- Önceki Mesaj 02:35 ----------

Hayırlı olsun

Mesleğiniz avukatlık mı?,sorum konu sahibineydi de.Partner yetkilisi siz değilseniz neden küçük düşürmeye yönelik yorum yazıyorsunuz?

Hayirli olsun bu kotu zamanda insallah bir kurtulus olur bizim icin

Diyer'leri gibi sebebsiz yere,atacaksa kanallari hic bosuna ugrasmayalim.

Merhaba arkadaşlar, uzun uğraşlar sonucunda bir partnerle sub-networkluk anlaşması yapmış bulunmaktayız.

Herkes gibi bizimde elimizdeki kanalların hepsi gitti ve sonunda alternatif bir network açtık.İnşallah alnımızın akıyla hep birlikte bu işi başarırız.

Kanal Alma Şartları !!

*En az 1000 izlenim
*Kanalınız en az 1 haftalık olmalı

Başvurular sitemiz üzerinden yapılcaktır.
RiZgPc.jpg

Site : Wolram Network

Boş kanallar alınmayacaktır.Lütfen başvurmayınız.

Anlaşmamız gereği şartlar ve ödeme yöntemi ;

*Kesinti oranı %30
*Paypal, Bank

Ödeme alt limiti paypal için 1 $, banka için 100 $

*Ödeme kanıtı yok, partnerle 2 haftadır çalışıyoruz.

Ödemeler takip eden 2. ayın ilk haftasında yapılır.Örneğin; Ocak kazancı Mart'ın ilk haftası yapılır.

*Her kanala ait dashboard bulunmakta

*Kapanan kanallara ödeme yapılır (partnerle yapılan konuşmada özellikle değinildi.Kendi kanallarımızda var bunun doğrulunu ilerleyen zamanda göreceğiz.)

*Kanallar tarafımızdan onaya sunulur, 48 saat içinde uygun görünenlere davet gönderilir.

Destek için;
Web Sitemiz : Wolram Network - Manage Your Money
wolramnetwork[at]gmail.com​
Özel mesajlara cevap verilmeyecektir.Partner ile ilgli her soru ve görüş için iletişim bilgilerimizi kullanınız.
Hayırlı olsun hocam, yalnız son zamanlarda açılan tüm konularda herkes kapananı ödeyeceğini iddaa etmesine rağmen bağlı oldukları network ödemeyi yapmıyorum diyor kapanan kanallara,, bu hususta network ile görüşmelerinizi ekran görüntüsü alarak koyarsanız daha güvenli olur. İyi çalışmalar

Hayırlı olsun.Şartları yüksek tutmaya çalış

bu networkun yapacagi isi soyliyim insallah dedigim gibi cikmaz bende dusunuyorum baglamayi quiz gibi 1-2 sene odeyip tek 1-2 aylik kiyimla vurkac pesine dusmezler insallah

[MENTION=8880]alpay67[/MENTION] hocam bir yanlışlık olmasın birincisi voustudios spam almaz. İkincisi aldığını varsayalım ben voustudios ile 2 yıllık sözleşme imzaladım başka kimseye hub network veremezler Türkiyede..

Skype'a ekledim konuşalım bir..

Hocam vermeler diye birsey yok bendede var bayiligi anvak her kanali almiyorlar ve kapanN hakkinda garanti yok o yuzden es gectim bu partneri. Piyasada saglam partner bulamadigim icin acmiyorum konu. Yani sadece bana verildi demeyin diye diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri