WordPress Öne Cıkarılmıs Gorsel YARDIM

kindersaft

Kayıtlı Üye
abilerim hocalarım suan ytde paylastıgım vıdeolerın bulundu bır vıdeo sıtesı yapmakla muskulum ama soyle bır sorunla karsılastım bıldıgınız gıbı ana sayfada konunun basında resım gozukmesı ıcın bır tane öne cıkarılmıs gorsel secıyoruz ve bu sekılde vıdeoyu yukledıgımız konunun bır resmı oluyor ama bu yukledıgımız resım konun ıcınde olsun ıstemıyorum ben sadece konun ıcınde yazdıgım yazı ve paylastıgım vıdeo bulunsun ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım

Ressim

Yazıyı eklerken sağ alt tarafta öne çıkarılmış görselden resimi ekle yazı içine resim eklemene gerek yok

Bu şekilde yine çıkıyorsa pm at bakayım

hocam zamanında bende haber kanalım için site açmıştım çözümü Video Thumbnails diye bir eklenti ile buldum ama tam çözümü hatırlamıyorum. yardımcı olur belki.

Yazıyı eklerken sağ alt tarafta öne çıkarılmış görselden resimi ekle yazı içine resim eklemene gerek yok

Konu sahibinin bahsettiği öne çıkan resim eklendiğinde konu içerisindede o resim çıkıyor. bu tema dan kaynaklı...Bendede vardi aynı sorun... post yapılan php yi editlemek gerekiyordu... pm atarsan gece eve vardıgımda yardımcı olabilirim.

Bu şekilde yine çıkıyorsa pm at bakayım
hocam dedıgınız gıbı yapıyorum ama ekledıgım resım konu ıcınde gozukmesın ıstıyorum sadece konu baslıgının resmı olarak gozuksun ıstıyorum

---------- Spam Engelliyici 20:19 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

Konu sahibinin bahsettiği öne çıkan resim eklendiğinde konu içerisindede o resim çıkıyor. bu tema dan kaynaklı...Bendede vardi aynı sorun... post yapılan php yi editlemek gerekiyordu... pm atarsan gece eve vardıgımda yardımcı olabilirim.
hocam cok makbule gecer hangı dosyaların ıcınde degısıklık yapmak gerekıyor onceden soylersenız gece gece sıze zahmet vermek ıstemem sız gelene kadar bırseyler denerım en azından

single.php edıtlemek gerekebılır

---------- Spam Engelliyici 21:40 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------

single.php olabılır olmazsa kaynak kodlarını paylas yapalım

abilerim hocalarım suan ytde paylastıgım vıdeolerın bulundu bır vıdeo sıtesı yapmakla muskulum ama soyle bır sorunla karsılastım bıldıgınız gıbı ana sayfada konunun basında resım gozukmesı ıcın bır tane öne cıkarılmıs gorsel secıyoruz ve bu sekılde vıdeoyu yukledıgımız konunun bır resmı oluyor ama bu yukledıgımız resım konun ıcınde olsun ıstemıyorum ben sadece konun ıcınde yazdıgım yazı ve paylastıgım vıdeo bulunsun ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım

single.php de thumbnail diye arat,çıkan kod yapısını sil,yapamazsan buraya ekle php dosyanı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri