XallogerN isimli üye DOLANDIRICIDIR YTPARA YÖNETİMİ ve ÜYELER DİKKATLİ BAKSIN !

THT li bir lamer nickinde hayır yok zaten neden güvenirsinki ismi logger olan adama

Arkadasin dolandirici tarafindan calinan Paypal hesabi ile bize gonderilen parasi da az once iade edilmistir.

Gecmis olsun.

Arkadasin dolandirici tarafindan calinan Paypal hesabi ile bize gonderilen parasi da az once iade edilmistir.

Gecmis olsun.

Hocam sonsuz teşekkürler.Sizin ilgilenmeniz ve ön ayak olmanız sayesinde oldu bunların hepsi.Hem kişinin a dan z ye her bilgisine ulaştım hem de paramı kurtarmış oldum.Tekrardan sonsuz teşekkürler.

Paramı,hespalarımı kurtarmış olmam bu kişiyi şikayet etmicem anlamına gelmez.Aylarca yatsın içerde de görsün dünyanın kaç bucak oldunu.

Herkese katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi bildiririm,iştew ytpara.com farkı diyorum.

Dava sonuçlarını burdna paylaşıcam.Tutuklanma resmini yakalayabilirsem eğer buraya eklicem:)

Herkese iyi forumlar.

hocam keyloger yöntemini yazmasaydınız keşke birkaç güne ücretsiz vds veriyorum diyenler türeyecek :D

---------- Mesaj saat 15:17:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:15:12 civarında gönderildi. ----------

tutuklama olmaz daha önce bir suç kaydı yoksa mahkeme ceza verse bile geriyue bırakırlar yani 3-5 sene içerisinde hiçbir ceza işlemezse cezayı yatmaz ama tekrar şeytana uyarsa hem eski cezasını hemde yeni cezasını yatar arkadaş halen banlanmamış parayı geri vermesi yaptığı şeyi kapatmaz bence banlanmasıda lazım

Hocam sonsuz teşekkürler.Sizin ilgilenmeniz ve ön ayak olmanız sayesinde oldu bunların hepsi.Hem kişinin a dan z ye her bilgisine ulaştım hem de paramı kurtarmış oldum.Tekrardan sonsuz teşekkürler.

Paramı,hespalarımı kurtarmış olmam bu kişiyi şikayet etmicem anlamına gelmez.Aylarca yatsın içerde de görsün dünyanın kaç bucak oldunu.

Herkese katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi bildiririm,iştew ytpara.com farkı diyorum.

Dava sonuçlarını burdna paylaşıcam.Tutuklanma resmini yakalayabilirsem eğer buraya eklicem:)

Herkese iyi forumlar.

Arkadaş parayı kendi vermedi.Alışveriş yaptığı kişilerle ben iletişime geçip söyledim durumu.

Nefes aldırmayacaksın bunlara git şikayet et çeksin cezasını. Keylogger'ı nasıl yedin bu arada ?

son 2 satır baya güldürdü hocam :) geçmiş olsun peşini bırakma sakın olayın..

Forumda 'da tc ve telefon onayı gelmeli diye düşünüyorum. en azından ticaret alım satın yapan kişiler in bu bilgileri oldumu sadece izin verilsin.

Ben yt ye usa lokasyon vds den yükleme yapmam lazımdı.O vds ye yedirmiş tabi keyloggerı.Sonra bana dediiki al bunu kullan 1 haftalık.Bu şekilde yedirdi.

biz burda Bedava VDS - 3 liraya 5 liraya VDS lere bulaşmayın diye bas bas bağırdım kaç defa......

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri