XallogerN isimli üye DOLANDIRICIDIR YTPARA YÖNETİMİ ve ÜYELER DİKKATLİ BAKSIN !

geçmiş olsun hocam çoluk çocuk dememek lazım insanın bütün bilgilerini alıveriyor bu bilgilerle ne yapcaksa egosunu tatmin eder anca o yaşta

Aynen burası çok komik
[01.03.2014 12:54:56] Furkan: r10 şifrenide değiştir
[01.03.2014 12:55:06] Doğan Demir: ulan onudamı çaldın

Bombaymış adam yanlış anlaşılmasın arkadaşın donuna kadar çalmış (: ne adamlar var ama sonu bombaymış ulan onudamı çaldın xd:

[01.03.2014 12:54:56] Furkan: r10 şifrenide değiştir
[01.03.2014 12:55:06] Doğan Demir: ulan onudamı çaldın

Hocam yanlış anlamayın ama güldürdü bu satılar :D

Hocam öncelikle geçmiş olsun polis savcı ne olursa verin cezasını çeksin bidaha yapmasın akıllasın mümkünatı varsa hapise girsin sonuçları bekliyoruz hocam.

Ne olacak 18 yaşında bunları yapıyorlar 20-21 de bilişim suçları yakalıyor bunları,
birde üstüne damga geliyor dolandırıcılıktan. Sonra 25-26 yaşına gelince 18 yaşında ki çocuklar sakın böyle şeyler yapmayın diye telkinde bulunmaya başlıyorlar

Kesinlikle geri adım atma git suç duyurusnda bulun hocam.. Bunlara müstahak, bugün seni dolandıran yarın başkasını dolandırır. İnsanları dolandırmasına duyarlı bir vatandaş olarak müsade etme. Siciline kadar işlesin mahvolsun hayatı karaktersizin.

[MENTION=4316]maxiimuss[/MENTION] Bilgin olsun diye yaziyorum. Adamin sifresini gorunce aklima geldi.

Bu sahis buyuk ihtimalle Hamit Uckardes sifresinide zaten hamit bilmem ne diye degistirmis kanalinin. Bu elemanin ilk vukuatida degil, gerekse r10'da gereksede burada bi kac kisiyi dolandirdi. Ufak tefek seyler yapiyor ama hirsizligin kucugu buyugu olmaz. Pesini birakma lutfen. Mutlaka yakalansin, mahkeme karsisina ciksin.

Daha neler göreceiz geçmiş olsun bunlar böylede pişkin ve rahat olurlar ,ama emin olun bu forumda dahah çok var bunlardan nasıl temizleriz bilmiyorum.

Bahsi gecen kisininip adresleri gerek gormesi halinde savciliktan tarafimiza bildirilecektir . Kisilerin ip adresleri adli bir sorusturma olmadan (savciligin bizden ip istemesi gerekiyor) verilemiyor ne yazikki.

Kisinin forumdan uzaklastirilmasi icin delillerinizi sununuz lutfen.

Bu adamin bu forumda dolandiricilik yapip banlandigi 4 yada 5. hesabi. Artik bi sekilde tc kimlik onayi tarzi bi sistem getirseniz iyi olacak. Diger dolandiricilarda r10u birakip buraya dadanmadan once. Yoksa cok dolandirilan olacak buradada.

Hocam öncelikle geçmiş olsun Inşallah hak yerini bulur. Konuşmanın sonuna bittim

-r10 şifreni değiştir
+Ulan onuda mı çaldın :D

Geçmiş olsun Dostum. Bu gibi insanların yaptıkları Hiç bir zaman yanına Kar kalmaz çoluğundan çocuğundan çıkar o paralar. haram paradan Kimseye hayır gelmez. Allah dolandırıcıların Belasını versin. zorla bela Okutuyorlar. Ama hak ediyorlar.

[MENTION=4316]maxiimuss[/MENTION] Bilgin olsun diye yaziyorum. Adamin sifresini gorunce aklima geldi.

Bu sahis buyuk ihtimalle Hamit Uckardes sifresinide zaten hamit bilmem ne diye degistirmis kanalinin. Bu elemanin ilk vukuatida degil, gerekse r10'da gereksede burada bi kac kisiyi dolandirdi. Ufak tefek seyler yapiyor ama hirsizligin kucugu buyugu olmaz. Pesini birakma lutfen. Mutlaka yakalansin, mahkeme karsisina ciksin.
Çok adını soy adını bilmiyordum süpersiniz bunuda bulmuş olduk:)))çok teşekkür ederim.İyiki buraya açmışım konuyu.Zaten kullandığı paypalda Nazan üçkardeş adına kayıtlı.:)
:D :D traji komik bi olay olmuş :) geçmiş olsn kardsim adelet yerini bulacaktr

---------- Mesaj saat 13:48:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:46:37 civarında gönderildi. ----------
İnş hocam.
http://www.ytpara.com/sikayetim-var...8608-nesine-com-su-uc-100-dolandiricidir.html

olur hocam skype ekleyin
ekledim.

Hocam çok geçmiş olsun. Bilgileri geri aldığına sevindim. Bende zamanında batmanda ikamet eden 18 yaşındaki elemanın birine 3.500 TL kaptırmıştım. Bir facebook sayfası almak için gönderdim "tamam abi ben bi atm'ye gideyim bakıp geleyim" dedi. Gidiş o gidiş :) Neyseki yatırmış olduğum hesap numarasından yola çıkarak ailesine ulaştım. Ailesi göndermişti geri. Bu tarz platformlarda çok dikkatli olmak lazım. Bu arada yazışmaların sonundaki ifaden çok komikti. Çocuk sana diyor "R10 şifreni değiştir." Sen diyorsun "Ulan onudamı çaldın." :)

Hocam çok geçmiş olsun. Bilgileri geri aldığına sevindim. Bende zamanında batmanda ikamet eden 18 yaşındaki elemanın birine 3.500 TL kaptırmıştım. Bir facebook sayfası almak için gönderdim "tamam abi ben bi atm'ye gideyim bakıp geleyim" dedi. Gidiş o gidiş :) Neyseki yatırmış olduğum hesap numarasından yola çıkarak ailesine ulaştım. Ailesi göndermişti geri. Bu tarz platformlarda çok dikkatli olmak lazım. Bu arada yazışmaların sonundaki ifaden çok komikti. Çocuk sana diyor "R10 şifreni değiştir." Sen diyorsun "Ulan onudamı çaldın." :)

buraya yazarken benden güldüm o ifademe.:)

neyseki hespalarımı geri aldım,onlarca kanıt var elimde,telefon bilgileri,ip adresi bilgileri,adı soyadı herşeyi var.Gereken neyse onu yapıcam.Hatta sonuçları buradan da insanlarla paylaşıcam.Belki dolandırıcılara ibret olur!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri