Y(T)ourBot - Ücretsiz YouTube Masaüstü Botu | 14.05.2014 | Yeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi öncelikle teklifin için çok teşekkür ederim. Sizin gibi bir üstad'tan bu görüşleri aldığım için asıl gururu şuan ben yaşıyorum.. Maalesef ki Erzurum'da yaşıyorum, daha lise 2'deyim :( Yoksa büyük bir istek ve hevesle seve seve gelirdim :( İnşallah ileride bi zaman yollarımız kesişir, çok isterim.. Birde abim ve ben sizin botunuzu kullanıyoruz aylardır, bunun için ayrıca teşekkür ederim :)

Merhaba kardeşim,

inşallah yollarımız kesişir. Abinide tanırım(@karadeli) iyi arkadaşımızdır. Senide tanımış oldum hocam. Erzurum gerçekten çok uzak. Diziport'un sahibi emrah erzumludur.(Tek erzurumdan tanıdığım kişidir.) Gerçi oda iş için memleketini terkedip buraya(istanbula) geldi. Eğer ileride yazılımcı olmak planıyla gidersen yolun bu taraflara düşme olasılığı çok yüksek. Aklı çalışıp iyi proje çıkaran kişiler istanbulda ciddi maaş alıyor.

Merhaba kardeşim,

inşallah yollarımız kesişir. Abinide tanırım(@karadeli) iyi arkadaşımızdır. Senide tanımış oldum hocam. Erzurum gerçekten çok uzak. Diziport'un sahibi emrah erzumludur.(Tek erzurumdan tanıdığım kişidir.) Gerçi oda iş için memleketini terkedip buraya(istanbula) geldi. Eğer ileride yazılımcı olmak planıyla gidersen yolun bu taraflara düşme olasılığı çok yüksek. Aklı çalışıp iyi proje çıkaran kişiler istanbulda ciddi maaş alıyor.

Teşekkürler abi, kısmetse inşallah..

Güncellendi! v0.0.1.1 güncellemesini indirmek için program içindeki "Launcher.exe"'ye basınız.
Yeni versiyonda şunlar yapıldı:
Kod:
- YouTube bağlantısı kesildi hatası fix.
- Windows XP, ve tüm 32 Bit Sorunları fix.
- Toplu Video İndir "Duraklat ve Durdur" butonları düzeltildi.
- Tekil Video Yükleme "Etilet, Başlık, Açıklama" oluştur butonları eklendi.

kanal oluşturma özelliğini ortalama hangi gün gelir bi zaman verebilirmisin

exeyi kapatıyorum bidaha açıyorum bidaha güncelliyor onu düzeltirmisin ?

son.zip' adlı dosyayı buraya çıkart yaparsanız sorun çözülecektir.

(Y(T)ourBot.exe'yi açacaksınız launcherle güncelledikten sonra.)

@AlptuğrulKaradeli hocam api anahtarı kısmına ne yazcaz?

kanalınızla giriş yapın (@pagesgoogle.com gibi olan mail adresinden) sonra "https://code.google.com/apis/console/?api=plus&pli=1" a gelin ve "Create Project" Tıklayın, gelen şeyleri kabul edip oluşturun, daha sonra açılan sayfada en altta Youtube Data Api v3 ü açın, daha sonra sol seçeneklerden credentals e tıklayın, Create New Key'e tıklayın, gelen yerde API Key sizin api anahtarınızdır....

Uzun video yukleme eklimi? birde videolari hizli yukluyormu toplu yuklemede.

geliştirirsen iş yapar eline sağlık çalışmaya devam

Cevap: Y(T)ourBot - Ücretsiz YouTube Masaüstü Botu | 15.05.2014 Güncellendi | Hatalar Fix

Valla ne diyeyim bilemedim liseli ve bot yazilimcisi helal olsun basarilar her daim :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Olmuş, olacak, güvenlik açısından da bir problem yok :) Teşekkürler paylaşım için. Kolay gelsin...

Helal olsun sana kardeşim bu yaşta bunları başardıysan ilerde neler yaparsın kim bilir... Gelen iyi yorumlar asla gelişmeni engellemesin aksine seni kampçılayıp daha fazla ilerlemeni sağlasın... Başarılarının devamını dilerim...

Oncelıkle basarılarının devamını dılerım gelecektekı hayatında/yasantında ınsallah mutlu mesut olrsun.. bende herzaman (halen) programcı olmak ıstedım ama bır turlu vakıt bulamadım.. herseyın hayırlısı :D

Bız Knight Online pesınde kosardık :D koxp falan :D

valla helal olsun 15 yaşında bunları yapabiliyorsan ilerde neler yapabilirsin Maşallah diyelim kardeşimize :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri