Ya Beyler Bi Bakın 2 Gündür Yardım İstiyorummmmmmmmmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MarshallTeach

Yasaklanmış
Arkadaşlar Bu Hatayı Veriyo Başka Bir Gmail Çıkıyo Vermiyeyim Belki Başkasınındır.Diyo Bunla Eşleştirdik Buna Ekleyin Öyle Olur Ama Öyle Bir Gmailim Yok Ne Yapmam Lazım Yardımcı Olurmusunuz ?
nyv98.png

Bi Türlü Açamıyorum Yeni Adsense Yardımcı Olun Ltfen..

bi adsense varmış aynı maile zaten hocam o maille giriş yapmayı denedin mi hiç ?

---------- Mesaj saat 11:49:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:49:11 civarında gönderildi. ----------

başka bi maille almayı dene olmadıysa da .

Hocam önceden adsense hesabınız varmıydı. Eğer yoksa isim benzerliği olabilir. Adsense mail atıp bilgi verin. Siz olmadınızı belirtin

Hocam önceden adsense hesabınız varmıydı. Eğer yoksa isim benzerliği olabilir. Adsense mail atıp bilgi verin. Siz olmadınızı belirtin

hocam o adsense kimin hiç bilgim yok öyle bir gmailim yoktur benim [email protected] kiminse artık yeter 1 haftadır kuramadım adsenseye mail atcamda bulamadım bi türlü warsa yollarmısınız hocam

---------- Mesaj saat 11:56:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:52:06 civarında gönderildi. ----------

bi adsense varmış aynı maile zaten hocam o maille giriş yapmayı denedin mi hiç ?

---------- Mesaj saat 11:49:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:49:11 civarında gönderildi. ----------

başka bi maille almayı dene olmadıysa da .

sıfırdan kurdum denedm yine olmadı o mail kimin hiç bilmiyorum

hocam o adsense kimin hiç bilgim yok öyle bir gmailim yoktur benim [email protected] kiminse artık yeter 1 haftadır kuramadım adsenseye mail atcamda bulamadım bi türlü warsa yollarmısınız hocam

Ozaman şöyle yapın hocam yeni bir gmail adresi açın bi internet kafeye gidin kanal olusturun sonra adsense baglarken yeni gmail adresinizle adsense basvurusu yapın sorun düzelecektir evden denemeyin. kendi adıma aynı isim adres le 2 tane adsense mevcut senin aldıgın hatayı aynı pc den ve ip den basvurunca bende almıstım

Ozaman şöyle yapın hocam yeni bir gmail adresi açın bi internet kafeye gidin kanal olusturun sonra adsense baglarken yeni gmail adresinizle adsense basvurusu yapın sorun düzelecektir evden denemeyin. kendi adıma aynı isim adres le 2 tane adsense mevcut senin aldıgın hatayı aynı pc den ve ip den basvurunca bende almıstım

hocam aynısı denedim :) net cafede sıfırdan açtım adsenseyi herşeyi hallettim 24 saat sonra baktım yine aynı sorun bi düzelmedi gitti

Ozaman hocam evden birinin adına acmayı deneyin

Başlık seçiminizi lütfen en sağlıklı şekilde yapın çünkü bu tarz başlıklar forumda yasak. Burada herkes gönüllü yardım ettiği için cevap verme zorunluluğu yok kimsenin. Bu doğrultuda hareket ederseniz iyi olur.

Konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri