Yabancı Adsense Açma Konusunda Yardım

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam. Uzun süredir bu işin içinde olmama rağmen şu yeni adsense güncellemeleri yüzünden zekam 1-2 tık gerilere gitti tabiri caizse. Lafı hiç eveleyip gevelemeden sormak istiyorum bu yabancı adsense nasıl açılıyor ne gerekiyor. 3-5 arkadaşa sordum hep farklı birbirinden çelişkili yanıtlar aldım. Bilenlerde başından savarcasına cevap verip yardımcı olmuyor sağolsunlar.

Sormak istediğim şu;
TR ip'li vds ile mi yabancı adsense başvurusu yapıyorsunuz yoksa, Yabancı bir vds alıp o ip ye bağlı ülkeden mi direkt adsense başvurusu yapıyorsunuz? Yani türkiyeden acılmıs bir gmail ile mi atıyorum ingiltere ya da abd adsense basvurularını yapıyorsunuz? Yabancı adsense açarken adres sorununu nasıl aşıyorsunuz ilk etaptaki? Cidden şu konuya işi bilen 1-2 kardeşimiz net bir cevap yazsın da benim gibi cidden kafası karısan insanlara en azından feyz olsun. Aylardır meteliğe kursun atar olduk. Partnerler bir yandan adsense 1 yandan darma duman ettiler bizi. Cidden şu 2 lokma bilgiyi çok görmeyin, bir yol gösterin.

Geçen girdim TR IP ile Adsense'ye sıkıntısız yabancı hesap oluşturdum. VDS falan yok. Direk kendi bilgisayarım ve aynı bilgisayarda açık olan 3 tane daha adsense hesabı var. Adres kısmına sallama adres, telefon kısmına sallama telefon gönderdim 1 saat sonra hesap onaylandı. Şuanda hala açık ve kanal bağlı. Para birimi sterlin.

Hocam banada bu konu hakkında PM atarmisiniz. Aynı soruların cevabını bende merak ediyorum

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam size zahmet bana da dönüş yapabilir misiniz

Geçen girdim TR IP ile Adsense'ye sıkıntısız yabancı hesap oluşturdum. VDS falan yok. Direk kendi bilgisayarım ve aynı bilgisayarda açık olan 3 tane daha adsense hesabı var. Adres kısmına sallama adres, telefon kısmına sallama telefon gönderdim 1 saat sonra hesap onaylandı. Şuanda hala açık ve kanal bağlı. Para birimi sterlin.

[MENTION=60277]BarackObama[/MENTION] hocam anlatımı yapmış.

Bende hep bir merak içerisindeydim. Baktım beklemek boşa mevcuttaki kullandığım vdslerden adsense açabileceğim ve yönetebileceğim kadar bir alan ayırttırdım. Şuanda 2 Almanya, 2 ABD adsensem mevcut. Ben TR ip ile yabancı adsense yönetimini riskli görüyorum. Vds imkanı olanlara tavsiye etmiyorum.

bende yabancı bir vds yerine normal kendi pc'im ile Almanya adsense açtım

dükkanda kullandıgım normal internetimden,ttnet üzerinden açtım yabancı hesaplarımı.ilk başta adres kısmına google maps den rastgele bi adres seçtim o ülkeye ait.hesaba pin istemeden önce bu adresi degiştirmen,gerçek adres bulup girme gerecek tabi :)

Pin limitine gelmeden adresi güncelle, ikinci adrese kalma :)

sallama telefon ??? telefona gelen kodu girmiyor musunuz?

sallama telefon ??? telefona gelen kodu girmiyor musunuz?

Adsense de telefonluk kod yok, Gmail konusunda telefonluk kod var (Şifre unutursan vs diye)

Eğer kendini rahat hissetmek istiyorsan arkadaşlarından birinin numarasını ver ve onu haberdar et. Geleceğinden değilde oldu da geldi diye söylüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri